spinnerman Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 No ja właśnie wróciłem z Marszu, cały No, przykry jest ten dzisiejszy " patriotyzm " . Największym jednak wstydem jest to, że na tà grandę patrzy cała Europa... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Zbyt mało inwazyjne metody tłumienia buntów,grand itd.Ja na ten tłum to bym rzucił na pierwszy ogień straż miejską,niech się chłopaki wykażą. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Zbyt mało inwazyjne metody tłumienia buntów,grand itd.Ja na ten tłum to bym rzucił na pierwszy ogień straż miejską,niech się chłopaki wykażą.A ja kosynierów )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) Może przejdźmy do milszych tematów Taki 70 gramowy Pancernik na późno jesienne mamuśki z Rugi Edytowane 13 Listopada 2014 przez spinnerman 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 A ja kosynierów ))))Z kosami na sztorc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 I taka 55 gram płoteczka. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Stojąc w warszawskich korkach takie strimki na zedy ukręciłem )))) zanim wrócę do domu po muchówkę i z powrotem na praską główkę to akurat będzie wieczór )))) masssakra ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Pomużdżyłem troszeczkę nad obciążeniem i uzyskałem przepiekną pracę kołyski ze sterem. Wobler przy 13-14 gramach i bardzo mocno skupionej masie stawia go w rzędzie woblerów dalekosiężnych. Umiejscowienie obciążenia od brzuszka w kierunku grzbietu sprawia, że wobler bardzo ładnie leci nie koziołkując w powietrzu. Myślę, że będzie to gratka dla miłośnikw casta Nietypowo jak dla woblerów sterowych uniesione do góry oczko umożliwia również prowadzenie w stylu jerkowym; wobler przy podszarpywaniu pięknie odjeżdża na boki. Wobler świetny na płytkie łąki szczupakowe ale także do obławianaia płytkich rzecznych blatów. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 (edytowane) @ezehiel tu masz ten filmik z pracy. Niewiele widać...myślałem, że będzie lepiej Trzeba będzie jednak przeprosić się z wanną Jak będziesz odtwarzał to włącz full HD to co nie co widać.KOŃCÓWKA FILMU jest ze zbliżeniem https://www.youtube.com/watch?v=eGd5SxpQytQ Edytowane 15 Listopada 2014 przez spinnerman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 I taka 55 gram płoteczka.Te już są moje - Adam trzeba było jeszcze tego trzeciego sfotografować , postaram się coś na nie wyciągnąć , a jerki przepiękne - mistrzowska robota - malowanie po prostu same achy i ochy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Adaś, to ja bym chętnie taką kołyskę wziął w drodze wymiany i na testy oczywiście. W zamian mogę zaproponować T800 albo Janusza w wersji jerk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Te już są moje - Adam trzeba było jeszcze tego trzeciego sfotografować , postaram się coś na nie wyciągnąć , a jerki przepiękne - mistrzowska robota - malowanie po prostu same achy i ochy.Cieszę się, że Ci przypasowaly Napewno połowisz Tomku, bo temat jest sprawdzony. Powodzenia. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Adaś, to ja bym chętnie taką kołyskę wziął w drodze wymiany i na testy oczywiście. W zamian mogę zaproponować T800 albo Janusza w wersji jerk.Piotrek będę robił niedługo większą serię to napewno dostaniesz.Na Twoich bagnach będą robiły robotę Kiedy się wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Po 19-ym. Możemy razem skoczyć bo dyżurny dzik też się dopytuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Po 19-ym. Możemy razem skoczyć bo dyżurny dzik też się dopytuje He he, wiem bo dzwonił do mnie wczoraj jak czas pozwoli to do Ciebie dojedziemy. Jak będziesz w okolicy to daj znać dam Ci woba do testów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Teraz nie jadę bo jestem trochę unieruchomiony życiem i woblerami. Jak się pogoda nie zesra to od 20-go możemy torpedować Narew. Może w tygodniu się bujnę na widły B-N to pisz jakbyś był wolniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 9-tka pod mętnookie. Praca bardzo oszczędna. Jutro będzie testowana na kamienistym blacie w sąsiedztwie którego znajduje się głęboka, kamienista rynna. Malowanie niezbyt staranne ale to prototyp, jak będzie łowił to następne będą lepsze Wobas typowo na nocki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Ile waży ten wobek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 10 gram z kotwami, jednak nie jest to zbyt lotna konstrukcja; coś w stylu Rapali Orygina i takà ma też pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 (edytowane) Poranny szczubeł z klatki. Stał przy krąpiach na wodzie do kolan hehe wcześniej miejsce oblowione wobami ze sterem nie dało rezultatu poza atakiem raka ???? po zmianie na jerka branie nastąpiło w pierwszym rzucie ???? kolejna lekcja... ???? Edytowane 20 Listopada 2014 przez spinnerman 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 (edytowane) Fajny kwak. O której żeś go trafił? Z jerkami i ja tak miałem, że najpierw ganiałem z woblerem i lipa a jak tylko na jerka zmieniałem zo zaczynały tłuc. Edytowane 20 Listopada 2014 przez Piotrek Sukingaad 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Fajny kwak. O której żeś go trafił? Z jerkami i ja tak miałem, że najpierw ganiałem z woblerem i lipa a jak tylko na jerka zmieniałem zo zaczynały tłuc.Baldym świtem capnął; szarówa jeszcze była Leszcz i krąp spławiał się i drapieżnik wylazł na spady. Trochę się działo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 (edytowane) Ostatnio coraz bardziej podoba mi się łowienie na jerki w rzece... :-) Ten sandacz palnął na 17 gramową neutralną kołyskę w zamulonym zastojniaku z metrową wodą :-B wir jaki zrobiła ryba w chwili brania podniósł muł z dna :-o przypadek??? Edytowane 26 Listopada 2014 przez spinnerman 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Nic nie cieszy bardziej od pięknej ryby złowionej na własnej produkcji przynętę graty! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi