Pride Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Oj dzieje się w tym wątku coraz ciekawiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Oj dzieje się w tym wątku coraz ciekawiej A Ty co, z dyskoteki wròciłeś? ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 A Ty co, z dyskoteki wròciłeś? )))To samo miałem napisać... Możliwe także,że cierpi nasz Pride na bezsenność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 A Ty co, z dyskoteki wròciłeś? )))A gdzie tam najpierw się zasiedziałem przy woblerach, a później trzeba było film oglądnąć i się trochę długi okazał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Mimo wszystko ranny ptaszek z Ciebie. A propos ptaszkòw; co z moim dzięciołem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Póki jestem w domu to staram się działać jak najwięcej, sen ograniczam ile mogę, odeśpię na studiach Stoi sobie na biurku z tymi brzydkimi oczami boje się, że jak zacznę przerabiać to go skopię i nie będzie się juz do niczego nadawał mimo to jakiegoś machniona moglibyśmy zrobić a jak nie to 70zł i jest Twój :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Ta, còrce. One teraz na plastyce pazury malujà nie obrazy hehe. Może faktycznie coś nie tak z tà modelinà bo to żona mi kupowała jakàś polskà. Nie dało się z tego absolutnie nic zrobić. Powiedziałem Jej, że zaniosę to dziadostwo do Piotrka i niech lepi heheTo Ja Ci mogę zrobić tylko będę potrzebował korpusu, na który ma być ten szablon. No i drugiego za robociznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Póki jestem w domu to staram się działać jak najwięcej, sen ograniczam ile mogę, odeśpię na studiach Stoi sobie na biurku z tymi brzydkimi oczami boje się, że jak zacznę przerabiać to go skopię i nie będzie się juz do niczego nadawał mimo to jakiegoś machniona moglibyśmy zrobić a jak nie to 70zł i jest Twój :D Przelew poszedł. Puszczaj gadzinę, niech frunie na Stolycę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 To Ja Ci mogę zrobić tylko będę potrzebował korpusu, na który ma być ten szablon. No i drugiego za robociznę Piotrek, to przy okazji jakichś rybek dam Ci ten korpus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Daleko do siebie nie mamy, podobno szukasz też jakiejś faktury na korpus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Hehe Mifek zmusił mnie do odkopania pudeł z Boleniówkami. Piękne wspomnienia wiążą się z tymi woblerami Oj działo się, działo ))Na ten sezon będą takie klasyczne ósemeczki ale szykuję też dalekosiężną baardzo smukłą 9-kę ze sterem znowu ten mifek... Wy to się z nim macie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Powiem Ci, że z ciężkim sercem zostawialem dzisiaj przesyłkę na poczcie Niech dobrze Ci służà 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Powiem Ci, że z ciężkim sercem zostawialem dzisiaj przesyłkę na poczcie Niech dobrze Ci służà Ej,co On tam znów wydarł od Ciebie??? Latem jak do mnie na bolki przyjedzie i skopie mi cztery litery to do Ciebie Adam będę miał pretensje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Spoko Krystian. Ty będziesz miał Asa w rękawie A te testòwki co rozmawialiśmy przelakieruję jeszcze z dwa razy i lecà za Odrę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Tymczasem takie Grubasy w moich ulubionych barwach 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Ty kiedyś śpisz? Kiedy na to wszystko znajdujesz czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) Daje rade )))) Edytowane 24 Lutego 2015 przez spinnerman 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Adam,jak wielkosciowo te a'la sliderki sie prezentuja ?Chyba jakies zamowionko na prv wysmaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 (edytowane) Te mniejsze 7,5 cm i w granicach 27 g, a większe 11 cm i w granicach 50 g standard i 60 g na głębsze miejscòwki i do trola Gramaturę masz określonà na ogonie Edytowane 24 Lutego 2015 przez spinnerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Daje rade ))))Tak też można.... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Tak też można.... foto_152dc014e3165f9cdc9d3fe8003e51de.jpgŚcieżka zdrowia )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 @martek Twoje siódemki spakowane.Kolorki takie jak chciałeś. Sorry ale nie dałem rady dzisiaj wysłać. Jutro pójdą priorytetowo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Rewelka-dzieki Adam oby na maj doszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Klasyczne sandaczowe kolorki. Te będą łowić na Oce i Wołdze. Co ciekawe średnia długość łowionych tam sandaczy nie przekracza 70 cm ale jest ich tam nieprzyzwoicie duuużo natomiast 5-6 kg bolki są normą )) W mieście Orel znajduje się stowarzyszenie wędkarskie gdzie za 50 USD można wynająć przewodnika który przez dwa dni będzie służył radą i robił za sternika. Wędkowanie jest bezpłatne Żyć nie umierać 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZareba Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Witam. Sandaczówki bajka. Można ewentualnie coś zamówić przrd sezonem. Pozdrawiam Andrzej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi