Skocz do zawartości

LB HM Spinnerman

Rekomendowane odpowiedzi

Póki jestem w domu to staram się działać jak najwięcej, sen ograniczam ile mogę, odeśpię na studiach :) Stoi sobie na biurku z tymi brzydkimi oczami :P boje się, że jak zacznę przerabiać to go skopię i nie będzie się juz do niczego nadawał :ph34r: mimo to jakiegoś machniona moglibyśmy zrobić ;) a jak nie to 70zł i jest Twój :D :D :D

• Like 1

Ta, còrce. One teraz na plastyce pazury malujà nie obrazy hehe. Może faktycznie coś nie tak z tà modelinà bo to żona mi kupowała jakàś polskà. Nie dało się z tego absolutnie nic zrobić. Powiedziałem Jej, że zaniosę to dziadostwo do Piotrka i niech lepi hehe

To Ja Ci mogę zrobić tylko będę potrzebował korpusu, na który ma być ten szablon. No i drugiego za robociznę  ;)

Póki jestem w domu to staram się działać jak najwięcej, sen ograniczam ile mogę, odeśpię na studiach :) Stoi sobie na biurku z tymi brzydkimi oczami :P boje się, że jak zacznę przerabiać to go skopię i nie będzie się juz do niczego nadawał :ph34r: mimo to jakiegoś machniona moglibyśmy zrobić ;) a jak nie to 70zł i jest Twój :D :D :D

Przelew poszedł. Puszczaj gadzinę, niech frunie na Stolycę :)

Hehe Mifek zmusił mnie do odkopania pudeł z Boleniówkami. Piękne wspomnienia wiążą się z tymi woblerami :) Oj działo się, działo :)))

Na ten sezon będą takie klasyczne ósemeczki ale szykuję też dalekosiężną baardzo smukłą 9-kę ze sterem ;)

znowu ten mifek... Wy to się z nim macie... :P

• Like 1

Powiem Ci, że z ciężkim sercem zostawialem dzisiaj przesyłkę na poczcie :( Niech dobrze Ci służà ;)

Ej,co On tam znów wydarł od Ciebie??? :rolleyes:

Latem jak do mnie na bolki przyjedzie i skopie mi cztery litery to do Ciebie Adam będę miał pretensje :ph34r: :lol:

• Like 2

Klasyczne sandaczowe kolorki. Te będą łowić na Oce i Wołdze. Co ciekawe średnia długość łowionych tam sandaczy nie przekracza 70 cm ale jest ich tam nieprzyzwoicie duuużo :) natomiast 5-6 kg bolki są normą :))) W mieście Orel znajduje się stowarzyszenie wędkarskie gdzie za 50 USD można wynająć przewodnika który przez dwa dni będzie służył radą i robił za sternika. Wędkowanie jest bezpłatne :) Żyć nie umierać ;)

post-52196-0-69596900-1424852503_thumb.jpg

• Like 4