Skocz do zawartości

LB HM Spinnerman

Rekomendowane odpowiedzi

Fat Boy Vocal :) W trakcie podszarpywania skrzydełko robi bardzo dużo hałasu i daje bardzo ładne refleksy. Przy opadzie wiruje. Ogólnie bardzo akustyczna przynęta na ospałe esoxy. Gdyby ktoś chciał sam zrobić taki dopalacz w swoich jerkach polecam kąt wklejenia krętlika jak na zdjęciach. Testowany nie na zwierzętach :))))

post-52196-0-21454900-1425145089_thumb.jpg

post-52196-0-06146000-1425145102_thumb.jpg

post-52196-0-92212800-1425145117_thumb.jpg

post-52196-0-74617800-1425145130_thumb.jpg

post-52196-0-90610100-1425145143_thumb.jpg

• Like 11

Fat Boy Vocal :) W trakcie podszarpywania skrzydełko robi bardzo dużo hałasu i daje bardzo ładne refleksy. Przy opadzie wiruje. Ogólnie bardzo akustyczna przynęta na ospałe esoxy. Gdyby ktoś chciał sam zrobić taki dopalacz w swoich jerkach polecam kąt wklejenia krętlika jak na zdjęciach. Testowany nie na zwierzętach :))))

Adam co się stało w Twoim życiu,że ten wątek tak ruszył do przodu? ;) :) Zdradź tajemnicę,rozwiodłeś się??? :ph34r:

A tak na poważnie,świetnie Ci ta "dłubanina" wychodzi,super i nie przestawaj... :)

Ps.Żałuję,że w zeszłym roku nie udało się spotkać na Dolno Śląskiej Odrze,wiele człowiek by się nauczył.... :rolleyes:

Adam co się stało w Twoim życiu,że ten wątek tak ruszył do przodu? ;) :) Zdradź tajemnicę,rozwiodłeś się??? :ph34r:

A tak na poważnie,świetnie Ci ta "dłubanina" wychodzi,super i nie przestawaj... :)

Ps.Żałuję,że w zeszłym roku nie udało się spotkać na Dolno Śląskiej Odrze,wiele człowiek by się nauczył.... :rolleyes:

Krystian nic straconego. We Wrocku bywam dosyć często, więc wszystko jest do nadrobienia :) A odrzane bolki łowić uwielbiam :)))

Takie testowe wersje Boleniówek dostanie na sezon kilka osób i zobaczymy co z tego będzie. Będą dwie wersje - bezsterowa i ze sterem. Obie 22 gram. Ja już testowalem te woblery w Wiśle inie ukrywam, że wiążę z tą przynętą duże nadzieje. Sterowiec przy średnim do szybkiego tempie prowadzenia pracuje drobniutko jak shad rap, natomiast jerk idzie wąską, długą "eską" wychylając się na boki. Woblery te można prowadzić również na większych głębokościach jak wahadlowki. M.in. częste przylowy boleni na Algi, Foki czy Gnomy nr 2 zainspirowało mnie do stworzenia takiego woblera.

Krystian tak jak obiecałem dwie sztuki lecą do Ciebie ;) Na malowanie nie zwracaj uwagi bo to służy do testów w terenie nie do ozdoby pudełka ;)

post-52196-0-05371900-1425558187_thumb.jpg

post-52196-0-13964700-1425558202_thumb.jpg

post-52196-0-09577300-1425558215_thumb.jpg

• Like 2

Takie testowe wersje Boleniówek dostanie na sezon kilka osób i zobaczymy co z tego będzie. Będą dwie wersje - bezsterowa i ze sterem. Obie 22 gram. Ja już testowalem te woblery w Wiśle inie ukrywam, że wiążę z tą przynętą duże nadzieje. Sterowiec przy średnim do szybkiego tempie prowadzenia pracuje drobniutko jak shad rap, natomiast jerk idzie wąską, długą "eską" wychylając się na boki. Woblery te można prowadzić również na większych głębokościach jak wahadlowki. M.in. częste przylowy boleni na Algi, Foki czy Gnomy nr 2 zainspirowało mnie do stworzenia takiego woblera.

Krystian tak jak obiecałem dwie sztuki lecą do Ciebie ;) Na malowanie nie zwracaj uwagi bo to służy do testów w terenie nie do ozdoby pudełka ;)

Malowanie w Twoim wykonaniu jakie by nie było to i tak jest super :)

Obydwaj wiemy,że w wielu przypadkach wygląd danej przynęty w ogóle nie idzie w parze z jej łownością ;)

Wracając do Twojego jerka,ja widzę dla niego zastosowanie w czasie polowania na "klatkowe" bolki pasące się na małych krąpiach i leszczach...

Zresztą takiego jerka poprowadzonego w odpowiednim miejscu,zje wszystko co ma i niema zębów a wpierdziela inne ryby :)

Dzięki Adam.

Ps.Pamiętaj o "Cienkim" :whistling:

Panie Pride, Ptasior dotarł. Lata mi tu po pracowni i woblery płoszy hehe Od 23 lutego chyba całą Polskę obleciał zanim trafił do Stolicy :))) ach, ta nasza kochana poczta. Najważniejsze, że jest już w swoim nowym domku cały i zdrowy hehe Swoją drogą masz talent Chłopaku :) Jakbyś wystrugał mu jakąś koleżankę to chętnie przygarnę ;) Pozdrawiam

post-52196-0-23638300-1425645384_thumb.jpg

Edytowane przez spinnerman
  • Like 2

Rozumiem,że Ptasior znosi jajo..a potem kotwa pod ogon i taki Nadwiślański killer będzie ;) ? Czy może z Pride-em planujecie jakieś krzyżówki :D ? Współpraca zdaje się być mocno rozwojowa! 

Adaś,świetne prace na warsztacie :) !

To będą mega nowe, odlotowe jajcaki które wgniotą was w glebę i rozwalą system hehehe

Pozdrawiam serdecznie Rysiu.

No i przetestowane :) W zasadzie na te kilkadziesiąt sztuk 3-4 wymagało delikatnej korekty oczka, a więc woblery wyważone jak najbardziej idealnie ;) Po niedzieli wysyłam część zamówień.

Woda w Wisełce lekko podwyższona i trącona. Pierwsi tegoroczni jazio -kleniowcy okupują spójnię ;)

post-52196-0-78343900-1425739856_thumb.jpg

Edytowane przez spinnerman