Skocz do zawartości

LB HM Spinnerman

Rekomendowane odpowiedzi

To malowanie najlepiej mi podchodzi w Twoich woblerach, może dlatego, że widziałem jak smakuje kwakom  :D

W moim przekonaniu to uniwersalny kolorek, a wręcz djabelnie skuteczny w pewnych, znanych tylko rybom okolicznościach :) Dlarego też, od tego roku w stałej ofercie będà rowniez bolenòwki w kolorze srebrno-seledynowym ;)

• Like 2

Black & White.

8 cm w wersji Minnow i SDR. W zasadzie na dużej, nizinnej rzece te dwa modele mogą z powodzeniem obstukać cały sezon ;)

Panowie w przyszłym tygodniu ruszą wysyłki zamówionych sqndaczówek i jerków szczupakowych. Może też coś trafi na giełdę ;) Pozdrawiam

post-52196-0-38702100-1427541512_thumb.jpg

Edytowane przez spinnerman
  • Like 4

@spinnerman coś Ty zrobił?! :lol: ten wobek jest totalnie nie w Twoim stylu, przyzwyczaiłeś nas już do foli alu :lol:

Tak poważniej to świetna robota ;)

Adam pisze sie na plotki ale w innych kolorach. Dostalem klasycznie malowana. Chce inne pracuja rewlacyjnie. Na ducha tez sie pisze.

Pride ten wobek jest także w alu, z tym, że dostał więcej perły bo to duch w końcu jest ;)

Tomek, praca to podstawa. Szczególnie w jerkach należy bardzo dużą uwagę skupić na kształcie i rozmieszczeniu balastu. Ładne malowanie to tylko dodatek. Nawet najładniejszy wobler pójdzie w odstawkę jak nic nie będzie go wąchać. Pisz na priw jakie kolory potrzebujesz i coś pomyślimy. Robię teraz dużą serię 11 stek takich pomiędzy floating a neutral o bardzo żywej pracy więc mogę coś Ci odłożyć i pomalować na Twoją modłę ;)

• Like 1

Płotki 6,5 cm Floating z przeznaczeniem na zębate. Wersja ze sterem. Głębokość pracy 1-2 metry. Na rzece świetnie sprawdza się na płytkich blatach. Bardzo stabilny wobler, świetnie trzyma się nurtu i daleko leci. Waga ok. 14 gram z kotwicami. Już zebrały świetne recenzje :) Po niedzieli wysyłki wraz z jerkami boleniowymi i szczupakowymi.

post-52196-0-74082800-1429018964_thumb.jpg

• Like 3

W P...ZDU!!!

Jeszcze taka gruba kotwa... do żył też blisko było...

Denerwujące takie sytuacje, od tamtego roku obiecuję sobie nosić obcinaczki w kamizelce, ale często są potrzebne gdzie indziej i już nie wracają do kamizelki... Przed rokiem kumpla zakolczykował szczupaczek wiszący na jednej kotwie, a on na drugiej, gdyby nie jakiś spławikowiec nad brzegiem Warty który użyczył kombinerki, pewnie z rybą byśmy jechali na jakąś stację benzynową...

Edytowane przez *Hektor*
  • Like 1

W P...ZDU!!!

Jeszcze taka gruba kotwa... do żył też blisko było...

Denerwujące takie sytuacje, od tamtego roku obiecuję sobie nosić obcinaczki w kamizelce, ale często są potrzebne gdzie indziej i już nie wracają do kamizelki... Przed rokiem kumpla zakolczykował szczupaczek wiszący na jednej kotwie, a on na drugiej, gdyby nie jakiś spławikowiec nad brzegiem Warty który użyczył kombinerki, pewnie z rybą byśmy jechali na jakąś stację benzynową...

Polecam kupić na aledrogo skalpele z uchwytem. Zakupiłem zimà do prac przy woblerach a teraz przydały się jak diabli. W pierwszej chwili miałem jechać na pogotowie ale szkoda było czasu i sam to dziadostwo wyciàłem. Skalpel jest tak ostry, że praktycznie nie czujesz bòlu jak nacinasz. Bardziej boli jak żonka syfa dusi na plerach hehe Od dzisiaj skalpel stałym wyposażeniem mojej kamizelki ;)

• Like 1