spinnerman Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Sie ma Piotrek. Wpadłem tylko sprawdzić czy wszystkie woby sà ok. Zero łowienia. Podchodzili chłopaki pogadać ale z kleniami też na zero. Świeża woda poszła i jest lipa. A jak na tych gliniankach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Coś co każdy szanujący się sandaczowiec w pudełku mieć powinien Wiele pięknych wspomnień wiąże się z tym kolorkiem. Klasyka gatunku )) Fotki z telefonu, więc... w realu wyglądają ciut lepiej hehe 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 I mój "AS" Te już pojadą nad Bug. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Fajne te wobasy podoba mi się malowanie i kształt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 SDR -y, to dość skomplikowane konstrukcje. Podstawa to zgranie kąta nacięcia na ster z kątem wyjściowym oczka mocującego. A dalej to już z górki )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 I mój "AS" Te już pojadą nad Bug.To malowanie najlepiej mi podchodzi w Twoich woblerach, może dlatego, że widziałem jak smakuje kwakom 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 To malowanie najlepiej mi podchodzi w Twoich woblerach, może dlatego, że widziałem jak smakuje kwakom W moim przekonaniu to uniwersalny kolorek, a wręcz djabelnie skuteczny w pewnych, znanych tylko rybom okolicznościach Dlarego też, od tego roku w stałej ofercie będà rowniez bolenòwki w kolorze srebrno-seledynowym 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Kolego @logun, jutro wysyłam zabawki. Połamania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Kolego @logun, jutro wysyłam zabawki. Połamania.Adam dzięki , tak jak pisałem nie wchodziłem na twój profil , chcę tą 12 jak zrobisz - biorę w ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) Black & White.8 cm w wersji Minnow i SDR. W zasadzie na dużej, nizinnej rzece te dwa modele mogą z powodzeniem obstukać cały sezon Panowie w przyszłym tygodniu ruszą wysyłki zamówionych sqndaczówek i jerków szczupakowych. Może też coś trafi na giełdę Pozdrawiam Edytowane 28 Marca 2015 przez spinnerman 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 To i ja taką sumową pisankę wstawię WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zapomniałeś o koszyczku zamiast dłoni Ładna ta pisanka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Sandaczowy Duch 9cm/12g zrobiony pod casta. Baaardzo lotny i stabilny. Praca lusterkowanie a la Shad Rap. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 @spinnerman coś Ty zrobił?! ten wobek jest totalnie nie w Twoim stylu, przyzwyczaiłeś nas już do foli alu Tak poważniej to świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Adam pisze sie na plotki ale w innych kolorach. Dostalem klasycznie malowana. Chce inne pracuja rewlacyjnie. Na ducha tez sie pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 @spinnerman coś Ty zrobił?! ten wobek jest totalnie nie w Twoim stylu, przyzwyczaiłeś nas już do foli alu Tak poważniej to świetna robota Adam pisze sie na plotki ale w innych kolorach. Dostalem klasycznie malowana. Chce inne pracuja rewlacyjnie. Na ducha tez sie pisze.Pride ten wobek jest także w alu, z tym, że dostał więcej perły bo to duch w końcu jest Tomek, praca to podstawa. Szczególnie w jerkach należy bardzo dużą uwagę skupić na kształcie i rozmieszczeniu balastu. Ładne malowanie to tylko dodatek. Nawet najładniejszy wobler pójdzie w odstawkę jak nic nie będzie go wąchać. Pisz na priw jakie kolory potrzebujesz i coś pomyślimy. Robię teraz dużą serię 11 stek takich pomiędzy floating a neutral o bardzo żywej pracy więc mogę coś Ci odłożyć i pomalować na Twoją modłę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Płotki 6,5 cm Floating z przeznaczeniem na zębate. Wersja ze sterem. Głębokość pracy 1-2 metry. Na rzece świetnie sprawdza się na płytkich blatach. Bardzo stabilny wobler, świetnie trzyma się nurtu i daleko leci. Waga ok. 14 gram z kotwicami. Już zebrały świetne recenzje Po niedzieli wysyłki wraz z jerkami boleniowymi i szczupakowymi. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 No to sezon uważam za otwarty )))) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Naturalny czerwony "chwost" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) W P...ZDU!!!Jeszcze taka gruba kotwa... do żył też blisko było...Denerwujące takie sytuacje, od tamtego roku obiecuję sobie nosić obcinaczki w kamizelce, ale często są potrzebne gdzie indziej i już nie wracają do kamizelki... Przed rokiem kumpla zakolczykował szczupaczek wiszący na jednej kotwie, a on na drugiej, gdyby nie jakiś spławikowiec nad brzegiem Warty który użyczył kombinerki, pewnie z rybą byśmy jechali na jakąś stację benzynową... Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez *Hektor* 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 W P...ZDU!!!Jeszcze taka gruba kotwa... do żył też blisko było...Denerwujące takie sytuacje, od tamtego roku obiecuję sobie nosić obcinaczki w kamizelce, ale często są potrzebne gdzie indziej i już nie wracają do kamizelki... Przed rokiem kumpla zakolczykował szczupaczek wiszący na jednej kotwie, a on na drugiej, gdyby nie jakiś spławikowiec nad brzegiem Warty który użyczył kombinerki, pewnie z rybą byśmy jechali na jakąś stację benzynową...Polecam kupić na aledrogo skalpele z uchwytem. Zakupiłem zimà do prac przy woblerach a teraz przydały się jak diabli. W pierwszej chwili miałem jechać na pogotowie ale szkoda było czasu i sam to dziadostwo wyciàłem. Skalpel jest tak ostry, że praktycznie nie czujesz bòlu jak nacinasz. Bardziej boli jak żonka syfa dusi na plerach hehe Od dzisiaj skalpel stałym wyposażeniem mojej kamizelki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zadziory pozaginac albo kotwice od razu takie kupic i po sprawie Gamaki sa fajne, trzymaja dobrze ryby, testowane na skaczacych pstragach, robia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek-1975 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Ja też kumplowi skalpelem kotwiczke wycinałem to mi chłop zemdlał przyznam, że portasy miałem pełne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Chciałbym poznać historię tego wypadku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Chciałbym poznać historię tego wypadku Piotrek napewno gołdy dzisiaj nie wąchałem ))) To była szybka akcja. Jeden fałszywy ruch i bingoooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi