spinnerman Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Fajnie, rzeczowo i na temat Tak właśnie działa Panic. A więc przynęta nie dla leniwych Chyba, będę zmuszony powołać team testeròw, bo w przygotowaniu jest kilka ciekawych pomysłòw. Dzięki Krystian i czekamy na więcej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 To mój wczorajszy z granicznego Bugu. Zeżarł głęboko prowadzoną 10-kę na spadzie pod białoruska stroną. Po kilku minutach miałem kolejnego niestety wysoka pionowa burta nie pozwoliła mi podebrać tej ryby... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemkowy Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Ja wczoraj z Wisły na 10 prowadzona pod powierzchnia trafiłem 71 cm ze zdjęcia, na ósemkę uderzył mi szczupły też koło 70, ale wypiął się robiąc świecę (wziął zaraz po wpadnięciu przynęty do wody, nie zacząłem jeszcze zwijać)Pozdrawiam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 (edytowane) Super Krystian to opisałeś Chyba nikt nie opanował tej przynęty tak dobrze jak Ty Edytowane 29 Czerwca 2015 przez siwypike 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Taki sprzęcik spotkałem dziś w gdyńskiej marinie. ładnie lata tylko trochę sporo pali... Tyle co kutrem robią w 4 godziny, tym w 25 min hehe Można by trochę wislanych miejscowek obskoczyc 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Taki sprzęcik spotkałem dziś w gdyńskiej marinie. ładnie lata tylko trochę sporo pali... Tyle co kutrem robią w 4 godziny, tym w 25 min hehe Można by trochę wislanych miejscowek obskoczyc No ja takim potworem bym się nie odważył po swoich miejscówkach pływać. Chyba, że piszemy o różnych rzekach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Super Krystian to opisałeś Chyba nikt nie opanował tej przynęty tak dobrze jak Ty Dziękuję,starałem się najlepiej opisać to co do tej pory wycisnąłem z tej konstrukcji.Wiem,że to nie koniec,dzisiaj np Panic udowodnił,że świetnie się nadaje do expresu.Co prawda ja nie lubię tak łowić,ale warto to wiedzieć. Dzisiaj po pracy (lekko spicniały) wyskoczyłem nad Oderkę.Rzeka obdarowała czterema braniami,oczywiście wszystkie na Panica.Poniżej największa rybka z dzisiejszego dnia.Pzdr 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Masakra! Dajesz czadu....U mnie bida niżówkowa.Powiedz swojej żonie, że się do Was przeprowadzamy. Ja i mój Panic. Bolenie, drżyjcie! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Dzięki Krystian za rzeczowy opis z pola walki.Jak już nabędę będzie od czego zacząć Gratuluję Boleni !! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrajder Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Krystiano jeździ po pracy, ja przed. Szybki wypad o świcie na kanał z kolegą i po sportowej rapie (65cm) na głowę + kilka wyjść i od razu lepiej się do pracy jedzie [emoji6] Panic 10 dalej rządzi na stojącej. Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrajder Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Jak oglądam foty to widzę, że u krystiano1981r bolki chyba zapięte głównie za kotwicę ogonową. A u mnie wszystkie ze stojącej za brzuszną... Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ludzie narzekają, że rybaki złe, kormorany złe a tu wyraźnie widać dlaczego ryb w Polsce nie ma. Adam, zawstydziłeś kormorany 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Jakby te paskudy brały na Panica to by było całkiem idealnie ; oczywiście w przypadku tego gatunku no kilo nie wchodzi w grę hehe A tak poważnie jak plywalem z Wujkiem po Wiśle to trzeba było uciekać Panice m od atakujących go rybitw . Jednej udało się pochwycic go w wodzie i dosłownie w dziobie poniosła go kilkanaście metrów w górę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 (edytowane) . Edytowane 30 Czerwca 2015 przez spinnerman 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Jeszcze trochę jodu w płuca i trzeba wracać do kochanych akryli i poliuretanow hehe Dobrze, że to tylko 4h autostradą wiec można resetowac się częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) Wczorajsze ryby z miejskiej Wisły. Mniejszy żerował na bardzo płytkiej wodzie na narybku uklei. Strzelił na wodzie do łydek na prowadzoną z prądem ósemeczkę bez brzusznej kotwiczki. Wobler wówczas staje się bardzo stabilny i ładnie lusterkuje podczas prowadzenia średnim tempem. Daje się łatwo kontrolować i imitować oczkowanie oraz zygzaki na powierzchni; wówczas następuje zwykle branie. Druga ryba miała około 75 cm i przywaliła na 11-stkę z opadu na piaszczystym blacie. Branie nastąpiło około godz 22.40 i miał być to sandacz... Edytowane 2 Lipca 2015 przez spinnerman 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Dalej tak pójdzie to kalosze złożą na Ciebie skargę do Stolcowej, że im ryby po złości tresujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrajder Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Zawsze przed dłuższą przerwą od łowienia dostaje od boleni lekcję. To miał być ostatni wyjazd przed urlopem i... kicha straszna - kilka godzin bez śladu ryby a na sam koniec 2 spady w czasie holu i chyba życiówka (+75) urywa Panica przy podbieraniu owinąwszy plecionkę o wystający pręt zbrojeniowy ???? Mam nadzieję, że Rapa pozbędzie się kolczyka... Do usłyszenia za 2 tygodnie.P.S. Adam to była moja ostatnia 10tka- liczę na Ciebie ???? Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Zawsze przed dłuższą przerwą od łowienia dostaje od boleni lekcję. To miał być ostatni wyjazd przed urlopem i... kicha straszna - kilka godzin bez śladu ryby a na sam koniec 2 spady w czasie holu i chyba życiówka (+75) urywa Panica przy podbieraniu owinąwszy plecionkę o wystający pręt zbrojeniowy Mam nadzieję, że Rapa pozbędzie się kolczyka... Do usłyszenia za 2 tygodnie.P.S. Adam to była moja ostatnia 10tka- liczę na Ciebie Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu TapatalkaW ubiegły weekend w bardzo podobnych okolicznościach straciłem na Bugu pięknego bolasa i co najgorsze ryba także poszła z woblerem Jutro dogrywka. Tomku tak jak mówiłem na połowę lipca będziesz miał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 W ubiegły weekend w bardzo podobnych okolicznościach straciłem na Bugu pięknego bolasa i co najgorsze ryba także poszła z woblerem Jutro dogrywka. Tomku tak jak mówiłem na połowę lipca będziesz miał Ja już też zostałem rozbrojony niestety... Wczorajsze ryby z miejskiej Wisły. Mniejszy żerował na bardzo płytkiej wodzie na narybku uklei. Strzelił na wodzie do łydek na prowadzoną z prądem ósemeczkę bez brzusznej kotwiczki. Wobler wówczas staje się bardzo stabilny i ładnie lusterkuje podczas prowadzenia średnim tempem. Daje się łatwo kontrolować i imitować oczkowanie oraz zygzaki na powierzchni; wówczas następuje zwykle branie. Druga ryba miała około 75 cm i przywaliła na 11-stkę z opadu na piaszczystym blacie. Branie nastąpiło około godz 22.40 i miał być to sandacz... Adam,to ta jedna z Twoich ostatnich dwóch ósemeczek,którą łaskawie,po trzydziestu telefonach do Ciebie obiecałeś mi wysłać??? Zlituj żeś się człowieku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 P.S. Adam to była moja ostatnia 10tka- liczę na Ciebie Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu TapatalkaJak masz ósemki to się możemy wymienić... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 A co z filmikiem z praca wobka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 A co z filmikiem z praca wobka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrajder Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Jak masz ósemki to się możemy wymienić... Okej. Wyślę Ci na priv info jak przepatrzę ile mi zostało. Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi