krystiano1981r Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Okej. Wyślę Ci na priv info jak przepatrzę ile mi zostało. Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu TapatalkaPodziękował.Sprawa w toku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 A co z filmikiem z praca wobka? Powoli się do tego zabieram. Nawał pracy teraz,jednak skutecznie utrudnia to zadanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Adamie - planujesz może w przyszłości mniejszą wersję Panic'a? takie 5 cm? mam miejscówkę, w któej tak mały chlapaczek mógłby otworzyc wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 (edytowane) Zanim odszedł bezpowrotnie, zdążył dać mi jeszcze jedno cudowne branie i fajną rapkę. Ryba zdjęta z mini przykoski/piaszczystej łachy pośrodku klatki. R.I.P. Paniczku..... To była moja ostatnia ósemeczka...Adam..... Edytowane 5 Lipca 2015 przez Kamil Z. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Zanim odszedł bezpowrotnie, zdążył dać mi jeszcze jedno cudowne branie i fajną rapkę. Ryba zdjęta z mini przykoski/piaszczystej łachy pośrodku klatki. R.I.P. Paniczku..... To była moja ostatnia ósemeczka...Adam..... Moje się już kilka dni temu skończyły... Ps.Kamil rybka fajna,a branie pewnie jeszcze fajniejsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Adamie - planujesz może w przyszłości mniejszą wersję Panic'a?takie 5 cm?mam miejscówkę, w któej tak mały chlapaczek mógłby otworzyc wodę Biorę pod uwagę wszelkie sugestie i myślę, że na przyszły sezon przygotuję dwa,trzy modele boleniòwek w wersji mini zaròwno ze sterem, jak i bez. W zasadzie wersję sterowej piàteczki już mam opracowanà tylko czasu brak żeby z tym ruszyć na dobre. Będzie na bank, bo interesujà się takim paprochem naprawdę ładne rybska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Zanim odszedł bezpowrotnie, zdążył dać mi jeszcze jedno cudowne branie i fajną rapkę. Ryba zdjęta z mini przykoski/piaszczystej łachy pośrodku klatki. R.I.P. Paniczku..... To była moja ostatnia ósemeczka...Adam..... Chłopaki wczoraj nad Bugiem właziłem do wody po swojà ostatnià òsemkę ktòra utkwiła w sznurku od snopowiàzałki na starej faszynie. Jak złaziłem po skarpie z ziemi wyleciał ròj os... Było baaardzo goràco; nie ma co gadać... Przypimniał mi się nasz Kolega forumowy śp. Krystek. Panowie nie warto. To tylko przynęta jakich tysiàce przewinęły się w naszych pudełkach...I dbajmy o to, zeby kolejne tysiàce się przewinęły. Kamil fajna rybka wysłałem priv. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Już tak kiedyś po Twoją 10' wchodziłem. Zaczep na przykosce. Próbowałem wejść- za głęboko. Obszedłem klatkę i od strony kolejnej główki zacząłem się gramolić. Mając wody po pas też mi się przypomniał Krystek Człowiekowi od razu zapala się lampka ostrzegawcza w głowie... Dlatego też muszę się zaopatrzyć się w kilka sztuk, bo jak się ma jedną w pudełku, to strach do wody wrzucać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Biorę pod uwagę wszelkie sugestie i myślę, że na przyszły sezon przygotuję dwa,trzy modele boleniòwek w wersji mini zaròwno ze sterem, jak i bez. W zasadzie wersję sterowej piàteczki już mam opracowanà tylko czasu brak żeby z tym ruszyć na dobre. Będzie na bank, bo interesujà się takim paprochem naprawdę ładne rybska Jak tylko zaprojektujesz 5 cm bezsterowca - zabieram parę sztuk mogą być nawet prototypy do testów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 I ja w końcu coś "zpanikowałem" 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Graty Sebastian. Ładna ryba. Teraz już będzie z gòrki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Dzisiaj Adam na "wyproszonego" Panica skusiły się dwie rybki (pudeł nie liczę"Jedną udało się wyholować,druga spadła pod samymi nogami.Ps.Plecionka,którą mi poleciłeś jest rewelacyjnaPs2.Nie naciskam Kolego,ale mam straszny deficyt Panicowy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Oj tak po jednym na głowę a ryby takie agresywne że hoho I u mnie "panic " dziś zadziałał 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Się w kolejce ustaw! O! Tu! Tuż za mną, bo ja "pole position" mam Człowiek na urlopie i bez Paniczka został... Kolejne piękne rybsko. Gratulacje! Moje dotychczas złowione, wszystkie były zapięte za tylną kotwicę.. Pochwal się, co to za pletka? Gdzieżeś wyprosił Panica? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Oj tak po jednym na głowę a ryby takie agresywne że hoho I u mnie "panic " dziś zadziałał Faktycznie,ryby silne,że.... Ps.Jednym słowem "sPanicowaliśmy" dzisiaj Się w kolejce ustaw! O! Tu! Tuż za mną, bo ja "pole position" mam Człowiek na urlopie i bez Paniczka został... Kolejne piękne rybsko. Gratulacje! Moje dotychczas złowione, wszystkie były zapięte za tylną kotwicę.. Pochwal się, co to za pletka? Gdzieżeś wyprosił Panica? Większość moich ryb była zapięta za brzuszną kotwę a Seby za tylną (nie wiem od czego to zależy???)Pewnie ma na to wpływ prowadzenie (szybsze,wolniejsze?)Ps.Kamil,"pole position" to mamy chyba wszyscy Może podjedziemy do Adama i "zaprosimy" Go do lasu na "szyszki",wtedy zacznie "Panicować" i wystruga nam szybciej Panic-i??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Może podjedziemy do Adama i "zaprosimy" Go do lasu na "szyszki",wtedy zacznie "Panicować" i wystruga nam szybciej Panic-i??? Dobre!Chyba już działa! Bo Adam był i....nagle się wylogował 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Dobre!Chyba już działa! Bo Adam był i....nagle się wylogował Może Panic-i poszedł robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Może Panic-i poszedł robić? To by go zupełnie usprawiedliwiło, a nas ustatysfakcjonowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Oj tak po jednym na głowę a ryby takie agresywne że hoho I u mnie "panic " dziś zadziałał Graty Sebo. A nie mówiłem, że worek się rozwiązał... Fajnie łowicie chłopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Może Panic-i poszedł robić? Człowiek nie wielbłą... )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 No nie! My tu czekamy, a twórca sobie imprezuje! Chociaż jakieś natchnienie w stanie wskazującym spłynęło? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Kamil, raz na pół roku to i księdzu się należy Pomysły są, ba nawet prototypy, tylko czasu brak żeby to wszystko poogarniać Jak Bóg da, to w przyszłym sezonie napewno zatrzęsę boleniowym światkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Będzie sPanicowana sieczka? Klenie też by ją żarły. 5cm i 8g-10g ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrajder Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Panowie dajcie chłopu odpocząć. On na ryby czasem też musi pojechać... [emoji6] Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Panowie dajcie chłopu odpocząć. On na ryby czasem też musi pojechać... Jak pojedzie, skoro sam nie ma na co łowić? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi