spinnerman Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 (edytowane) Zanderowy Panic Z . 10 cm/10 gram/Floating. Piękna lusterkująca akcja przy niewielkiej amplitudzie wychyleń ogona czyni ten wobler prawdziwym killerem na duże, ostrożne drapieżniki Woblery bardzo lotne i stabilne. Nie gasną nawet przy bardzo wolnym prowadzeniu. Dzisiaj będą testowane na pewnej upatrzonej, warszawskiej opasce Edytowane 30 Lipca 2015 przez spinnerman 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Zanderowy Panic Z . 10 cm/10 gram/Floating. Piękna lusterkująca akcja przy niewielkiej amplitudzie wychyleń ogona czyni ten wobler prawdziwym killerem na duże, ostrożne drapieżniki Woblery bardzo lotne i stabilne. Nie gasną nawet przy bardzo wolnym prowadzeniu. Dzisiaj będą testowane na pewnej upatrzonej, warszawskiej opasce Adamie,pamiętaj o mnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 No i przetestowane heheI weź tu zrób woblera sandaczowego 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 No co sandacz aż miło, jeszcze taki marudzi. Graty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Piękny....sumdacz Adam, Cygarka w wersji Minnow masz dostępne? Pozdrawiam,malcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 (edytowane) Życzę więcej takich przyłowów:-) Edytowane 31 Lipca 2015 przez Łukasz W 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Jakoś tak dziwnie uzębiony ten sandacz Adamie, jaka to Elitka robi u Ciebie za oręż? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Piękny....sumdacz Adam, Cygarka w wersji Minnow masz dostępne? Pozdrawiam,malcz Coś tam powinienem mieć. Po powrocie ze wczasów dam znać. Przypomnij się jakby co. Pozdro. Jakoś tak dziwnie uzębiony ten sandacz Adamie, jaka to Elitka robi u Ciebie za oręż? Hehe, właśnie oręż to to nie jest, tylko 9 stopowa uncjówka LeTko nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 No i przetestowane heheI weź tu zrób woblera sandaczowego , Zagryzł wobka sandaczowego,bo sandacza to on zjadł na kolację .Adam piękny przyłów , Gratulacje . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 , Zagryzł wobka sandaczowego,bo sandacza to on zjadł na kolację .Adam piękny przyłów , Gratulacje . Dzięki Piotrze. Jak wrócę z urlopu trzeba będzie jeszcze pokorzystać z ostatnich ciepłych nocek. Wisełka jednak ma swój niepowtarzalny klimat i potrafi zaskoczyć. Oj, potrafi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Adam,za dużo energetyków Piękny wąsaty przyłów,na uncjowym kijaszku jest z takimi zabawa,choć STC ( podobno nie doszacowane ) to powinien jak uklejka po wierzchu wyjść.Testuj,działaj,łów.Gratulujeps.Jestem po pierwszym moczeniu Paniców, skrobne na prv. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Adam,za dużo energetyków To nie energetyki heheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Dzisiaj Adam sprawiedliwe z Sebą złowiliśmy po dwie rybki.Moje dwie poniżej,Seba wrzuci później.Ps."Amunicja" się kończy..... 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 A mówią że w polskich wodach ryb nie ma. Gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 i moje dwie 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Seba a jak się te stradicki sprawują? Ciekaw jestem Twojej opinii bo sam je również posiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Seba a jak się te stradicki sprawują? Ciekaw jestem Twojej opinii bo sam je również posiadam. Jak dla mnie rewelacyjne okularki. Idealnie dolegają i nie są tak ciemne a polaryzacja jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Jak dla mnie rewelacyjne okularki. Idealnie dolegają i nie są tak ciemne a polaryzacja jest ok.Potwierdzam.Świetne "pingle"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Potwierdzam.Świetne "pingle"... Sorry za Offa ale co to za okularki dokładnie bo szukam teraz czegoś nowego Gratuluję rybek Panowie naprawdę wymiatacie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Sorry za Offa ale co to za okularki dokładnie bo szukam teraz czegoś nowego Gratuluję rybek Panowie naprawdę wymiatacie !!Dokładnie te i kupione dokładnie od nich. Ja jedne utopiłem. http://pl.rybarskepotreby-shop.cz/okulary-polaryzacyjne-shimano-stradic-4358.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 (edytowane) No Panowie naprawdę wymiatacie Na wiosenne bolki Panic jak dla mnie to przynęta nr 1 ale, że latem na niżówkach tak kosi to sam jestem w lekkim szoku U mnie na razie wakacyjnie, lajtowo, rock'n'rollowo Woda w Adriatyku około 30 stopni, rybki skubią, jest fajnie Na wszystkie privy odpowiem po powrocie około połowy sierpnia. Pozdrawiam. Edytowane 5 Sierpnia 2015 przez spinnerman 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Boleniom aż gały wychodzą na wierzch na widok Panica 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Adam WRRRRRRRRACAJ bo Panici topnieją a rapy biorą 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 (edytowane) To prawda.... Adam "come back"... Edytowane 6 Sierpnia 2015 przez krystiano1981r 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Boleniom aż gały wychodzą na wierzch na widok Panica 20150806_085156.jpg Adam WRRRRRRRRACAJ bo Panici topnieją a rapy biorą To prawda.... Adam "come back"... DSCN0152.JPG DSCN0163.JPGPięknie chłopy łowicie Jeszcze z tydzień popłuczę kichy rakiją i wracam do szarej rzeczywistości hehe Panici potestowałem w czyściutkim Adriatyku i będzie model robiony typowo pod Sea Fishing. Pięknie to pracuje i jestem pewien, że będą robiły robotę na bałtyckich sreberkach Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi