Parf Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Jak by był z drewna, to nie doszło by do tej dekapitacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Rybka chciała zrobić swimbaita [emoji14] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Jak by był z drewna, to nie doszło by do tej dekapitacji Jak by wobler o tych gabarytach i konstrukcji (czytaj to co ma w bebechach) był z drewna, to po braniu takiej ryby nic by z niego nie zostało Na zdjęciu masz przykład woblera z drewna po spotkaniu z około 150 cm kijanką... Tylko nie pisz mi teraz proszę o wyższości lipy nad balsą... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 (edytowane) Panie, z drewna jak z drewna. Jakby był z żywicy to by w pysku przyniesł pod nogi Tłuką ryby jak ta lala, na każdej stronie wątku po kilka medalowych boleni, ale musi być k..rwa źle bo chemia a nie drewno, nie dogodzisz. Olej Adaś najlepiej te woblery i wyjedź w Bieszczady. Edytowane 26 Sierpnia 2015 przez Piotrek Sukingaad 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 (edytowane) Panie, z drewna jak z drewna. Jakby był z żywicy to by w pysku przyniesł pod nogi Tłuką ryby jak ta lala, na każdej stronie wątku po kilka medalowych boleni, ale musi być k..rwa źle bo chemia a nie drewno, nie dogodzisz. Olej Adaś najlepiej te woblery i wyjedź w Bieszczady.He, he Mogę robić woblery nawet ze styropianu; jeżeli będą łowić, to czemu nie? Lubię drzewo i jestem w stanie wystrugać każdy wobler ale nie każdy będzie przynętą; co najwyżej może posłużyć za kolorowy breloczek do kluczy . Nie będę wchodził w szczegóły i kończę te niepotrzebne wywody.Tu jest fota klamota który strzelił w 10-ke. Zdjęcie słabe bo z telefonu ale widać, że wobler siedzi w nożyczkach więc nie było nacisku szczęk bezpośrednio na korpus i wobler nawet nie pierdnął. Twierdzę, że bardzo duże znaczenie ma sposób pochwycenia wabika i zapięcie ryby. Dlatego generalizowanie i stawianie wartości użytkowych jednego materiału nad drugim jest po prostu niemądre i krótkowzroczne. Widziałem woblery plastikowe które trafiły na szczotę i były zgniecione jak wydmuszka co nie znaczy, że ludziska przestali na nie łowić... Edytowane 26 Sierpnia 2015 przez spinnerman 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robimax Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 No ale Pany, duszy nima a to postawa a nie doświadczenie twórcy i przemyślana konstrukcja, ale trzeba robić swoje i się nie przejmować w końcu wobler to nie stare żelazko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 My tu gadu gadu a rybki biorą.Ilościowo sporo złowiłem , może wielkościowi szału nie było bo żaden nie dobił do 70 Adam proszę bo pozostał mi tylko jeden i to ten poklejony połamaniec. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Tyle brań w tak krótkim czasie...wędkarska nirvana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Fajne foty Myślę, że około poniedziałku pójdą wysyłki.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 A czy moja skromna osoba mogłaby liczyć na 5 szt. Panica? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Tyle brań w tak krótkim czasie...wędkarska nirvana Kamil zrekompensowała liczba brań to że byłem cały ufajdany w tym błocie i kilka razy glebę zaliczyłem Na jednym przelewie dosyć szybkim 8 sztuk wyjąłem ( w sumie nawet z wody nie wyciągałem tylko w wodzie odpinałem).Spotkałem muszkarza i w pierwszym momencie myślałem że to Ty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 (edytowane) To nie byłem ja, bo ja nie jestem muszkarzem Ja tylko próbuję tak machać sznurem, żeby trafić w wodę, jednocześnie nie owijając się nim, jak baleron do wędzenia P.S A gdzie byłeś- to najlepiej na priv Edytowane 26 Sierpnia 2015 przez Kamil Z. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 A czy moja skromna osoba mogłaby liczyć na 5 szt. Panica? PozdrawiamSławku pisz na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Fajne foty Myślę, że około poniedziałku pójdą wysyłki.Pozdrawiam.zakładam, że o mnie nie pamiętałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Pamiętam, pamiętam Priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 No a filmik z praca wobka bedzie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Którego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Panica. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Będzie niebawem i to z braniem bolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Jak dla mnie to i w wannie moze byc nagrany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Będzie i z wanny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 (edytowane) Będzie i z wanny Byle żebyś Ty w tej wannie nie siedział... Kilka takich "panic'owych" 60+ ale jeziorowych, a wiec podobno liczone x1,5 Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez Żbiku 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Byle żebyś Ty w tej wannie nie siedział... No skąd! Panic nie miał by gdzie myków robić hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 (edytowane) Kilka fotek z dzisiejszego "eldorado"..... Ps.Adam,przegródka w pudle pusta.... I po spotkaniu Panica z kijanką (30min i ani metra linki nie oddał ) Pzdr Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez krystiano1981r 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 No ładnie Krystiano Łowisz plecionką czy wróciłeś do żyłki? Ja w czwartek na 10-kę przypiąłem ładnego konia jednak przetarł plecionkę na kancie rozmytej główki Później na takiego samego woba wyjigowałem trzy krótkie sandacze hehe Panici dostają dzisiaj ostatnią warstwę lakieru i można wysyłać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi