Kamil Z. Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Cieszy mnie bardzo ta informacja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 No ładnie Krystiano Łowisz plecionką czy wróciłeś do żyłki? Ja w czwartek na 10-kę przypiąłem ładnego konia jednak przetarł plecionkę na kancie rozmytej główki Później na takiego samego woba wyjigowałem trzy krótkie sandacze hehePanici dostają dzisiaj ostatnią warstwę lakieru i można wysyłać I mnie cieszy bo został mi tylko ten połamaniec.A trzeba jechać na zbiornik zaporowy połowić bo podobno liczą się x2 A tak na poważnie to upatrzyłem sobie fajną miejscówkę na warcie już w zeszłym roku i czas ją s-panikować . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrajder Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Cześć Panowie. Dawno nic nie wrzucałem ale praca żyć nie daje. Wypady godzinne, a bolki ożarte sieczką i leniwe, mało współpracujące. Ale coś tam od czasu do czasu się uwiesi, czasem konkret ale z tymi największymi na razie przegrywam... Krystian, Seba gratuluję powtarzalności, w przyszłym roku chyba się do Was wproszę na weekend [emoji6] Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Przeglądam wątek i przeglądam i w końcu dochodzę do wniosku, że na następny sezon kupuję sprzęt boleniowy i zapełniam pudło Pannicami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 1 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Pomimo upałów zaczynają pomału się ruszać Z uwagi na upalne lato i niżówki nie sprzyjające żerowaniu, zapowiada się niezły sezon jesienny Jak na razie brania bardzo subtelne i delikatne. Dwie ryby spadły, ten misiek łyknął ciut głębiej 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 O kurde, jakie bydle Gartulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Jasny gwint , ale bysior. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Adaś tak ma, jak łowi to już grubo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Kapitalny smok ps. fajnie, że wstawiasz fotki rybsonów złowionych na swoje przynęty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Piękna ryba,a i satysfakcja podwójna jak złowiony na swoją przynęte,gratuluje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 1 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Dzięki, dzięki Panowie. Wobler to wobler; swojak czy firmowy jak odpowiednio dobrany do łowiska to zawsze coś się uwiesi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Adam , piękna ryba . A miejscówka ........ , chyba znam ten korzeń . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 1 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Adam , piękna ryba . A miejscówka ........ , chyba znam ten korzeń .Ja Ci dam! Ogólnie to tam jest taki płaski, nieciekawy blacik... wiesz, taki jak lubię Co jest po bokach to chyba mówić Ci nie muszę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Pomimo upałów zaczynają pomału się ruszać Z uwagi na upalne lato i niżówki nie sprzyjające żerowaniu, zapowiada się niezły sezon jesienny Jak na razie brania bardzo subtelne i delikatne. Dwie ryby spadły, ten misiek łyknął ciut głębiej Ale locha! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Siema Adam.Dzisiaj z Sebą zrobiliśmy mały rekonesans na nowych miejscówkach...Panic i tam okazał się skuteczny,mimo,że charakterystyka wody zgoła inna.Seba złowił pięć czy sześć ryb i jeden kaban mu spadł,mi dane było wyholować trzy rapki.Ogólnie dzionek bardzo udany.Ps.Fotki po "tuningu" bo trochę za dużo było widać. Ps2.Seba dzięki za fotki i towarzystwo. Ps3.Fotki tylko tutaj,wiesz dlaczego.... Pzdr 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 No i brawo!Mniej więcej tam, gdzie rozmawialiśmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 No i brawo!Mniej więcej tam, gdzie rozmawialiśmy? Dzisiaj Seba obwoził mnie po miejscówkach wcześniej przez niego rozpracowanych.Rejony jednak w bardzo bliskiej odległości od tych o których rozmawialiśmy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Siema Adam.Dzisiaj z Sebą zrobiliśmy mały rekonesans na nowych miejscówkach...Panic i tam okazał się skuteczny,mimo,że charakterystyka wody zgoła inna.Seba złowił pięć czy sześć ryb i jeden kaban mu spadł,mi dane było wyholować trzy rapki.Ogólnie dzionek bardzo udany.Ps.Fotki po "tuningu" bo trochę za dużo było widać. Ps2.Seba dzięki za fotki i towarzystwo. inline.jpg ....jpgPs3.Fotki tylko tutaj,wiesz dlaczego.... PzdrBardzo ładne bolki Foty wymiatają. W zimowej scenerii jeszcze tu zdjęć nie było hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) Bardzo ładne bolki Foty wymiatają. W zimowej scenerii jeszcze tu zdjęć nie było hehe Umie się to czy tamto jak zrobić latem zimowe fotki Ja wyjąłem kilka i ładna rybka mi spadła po chwili holu.(połamaniec się całkiem zniszczył) Adam mam nadzieję że dziś coś nam wyślesz ?? PS : W przeciągu tygodnia został złowiony dwa razy ten sam boleń i to słusznych rozmiarów C&R górą Edytowane 2 Września 2015 przez Sebo0707 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Pięknie Adam, w październiku jak już będę pływał za sandaczami możemy gdzieś uderzyć razem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzmad Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Małe stadko klajek Od góry pływający 5 g, suspending 6 g, bardzo wolno tonący 7 g i tonący 8 g. Rozłożenie obciążenia zdarte od żółtków Zobaczymy co z tego będzie WitamCzy można u pana zamówić z 10 woblerów Panic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) Musisz chyba jakiegoś czeladnika zatrudnić Edytowane 2 Września 2015 przez Piotrek Sukingaad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Pięknie Adam, w październiku jak już będę pływał za sandaczami możemy gdzieś uderzyć razem.Bardzo chętnie Zaszczepiłeś mnie chłopie, oj Zaszczepiłeś )) W przyszłym roku będzie już grany desant na trzy pontony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Musisz chyba jakiegoś czeladnika zatrudnić Nie da rady. Jak mawia moja żona " jakby ktoś wsadził mi łapy w tą robotę, to bym chyba zabił " hehe To pasja nie źródło dochodu i niech tak pozostanie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzmad Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 WitamCzy można u pana zamówić z 10 woblerów Panic ?Panie Spinerman a czy choć jednego można zamówić ? :-)Jestem bardzo zainteresowany Panskimi woblerami w sobote spotkałem nad jeziorem wędkarza który przy mnie w ciągu 20 min złapał 5 boleni kazdy powyżej 70 cm wlasnie na Panskiego Panica.Na jeziorze na ktorym bardzo trudno złapać bolenia, dotej pory przetestowałem mase woblerów ale zaden nie był tak skuteczny jak Panskie.Bardzo zależy mi choć na jednym Panicu. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi