ezehiel Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Adaś nie daj się prosić [emoji14] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Panie Spinerman a czy choć jednego można zamówić ? :-)Jestem bardzo zainteresowany Panskimi woblerami w sobote spotkałem nad jeziorem wędkarza który przy mnie w ciągu 20 min złapał 5 boleni kazdy powyżej 70 cm wlasnie na Panskiego Panica.Na jeziorze na ktorym bardzo trudno złapać bolenia, dotej pory przetestowałem mase woblerów ale zaden nie był tak skuteczny jak Panskie.Bardzo zależy mi choć na jednym Panicu. :-)Hehe, dobre, dobre )) Pisz na priv. bo to brzmi jakby Gargamel klakiera wypuścił na spacer 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 jakby co to ja mam chyba ze dwie 10tki na zbyciu i jedna 11 czy 12tke - sam juuz nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 4 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 jakby co to ja mam chyba ze dwie 10tki na zbyciu i jedna 11 czy 12tke - sam juuz nie wiem [ Panowie załatwiajcie se swoje transakcje na priv. szkoda zasmiecać wątek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Dzisiaj z Sebą znów powalczyliśmy Wypad za okoniem zamienił się oczywiście w wypad boleniowy Mieliśmy po kilka brań z czego dwie fajne rybki wyjechały,sprawiedliwe po jednej na twarz.Seba jak wróci do domu to wrzuci fotki i filmik Pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Byś w końcu dał znak-sygnał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Byś w końcu dał znak-sygnał... Kamil,dzisiaj zupełnie inne rejony.Całkiem w drugą "mańkę"... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 (edytowane) Foty szału nie robią ale uwierzcie że woda ciepła jak zupa i czasu nie było za wiele.Na następne ryby zabieram lustrzankę. a to taki koleżka z ostatniej wyprawy No i przedsmak tego co chcemy nagrać Polecam w HD Edytowane 4 Września 2015 przez Sebo0707 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 No pieknie panowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Warta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Warta?Nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 4 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Fajna woda i rybki. Pozazdrościć Jaką kamerką kręcicie? Całkiem niezła jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Gopro Hero 3 silwer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 5 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Fajny sprzęcik. Szkoda, że nie zaczęliście od początku sezonu. Wyszedł by już niezły tasiemiec Tak przeglądam zdjęcia i nakosiliście tych bolków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Graty Panowie!Ładne bolki i super foty-lustrzanka może zostać w domu:-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 5 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Zetki pod zedki Tu też przydał by się filmik, bo praca jest mega 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Tak na szybko z pola walki ???????? 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 5 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Tak na szybko z pola walki Nie załamujcie mnie...Graty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Tak na szybko z pola walki Niezly ryboszon 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Nie załamujcie mnie...Graty No i już w domku.Seba też miał dzisiaj fajne rybki,ale niestety,pozować do fotek nie chciały.Trudne warunki były,straszny wiatr,który nie pozwalał dobrze wciąć rybę,stąd tyle spadów.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 6 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Konkretny jazion na konkretny wobler Strzelił w 8 cm Cygarko malowane na kiełbika Poranki zzzzimne 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Piękny jazior Adam Wracając do boleni,nie ma się co załamywać,wszak to są te "zwykłe" ryby,rzeczne.Ogólnie wiadomo,że one mniej cieszą i są co najmniej o półtora raza łatwiejsze do złowienia od tych z zaporówek... Jest ich w rzekach Panie miliony i gdzie byś nie rzucił tam boleń siedzi 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 6 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Piękny jazior Adam Wracając do boleni,nie ma się co załamywać,wszak to są te "zwykłe" ryby,rzeczne.Ogólnie wiadomo,że one mniej cieszą i są co najmniej o półtora raza łatwiejsze do złowienia od tych z zaporówek... Jest ich w rzekach Panie miliony i gdzie byś nie rzucił tam boleń siedzi Dokłaaadnieee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 6 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Jadę ustawiać Jutro do Was jadą, lecą itd. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Nocniki na zedy. Praca lusterko. Podobna do FlatRapa tylko, że lepsza Woblery bardzo żywe. Pracują w najsłabszym nurcie nie gubiąc akcji. Bolki też się nimi interesują 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi