Rheinangler Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 (edytowane) W weekend przetestuję te cacuszka od Ciebie Muszę tylko jakiś dobry uwalniacz przynęt kupić bo trochę szkoda będzie stracić, a Wisła w tym roku jakoś wyjątkowo zachłanna jest Edytowane 8 Września 2015 przez Mr.Happy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Wyglądają ciekawie te "nocniki"Jest szansa na "odpalenie" czegos ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Sqna [emoji14] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 9 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 W weekend przetestuję te cacuszka od Ciebie Muszę tylko jakiś dobry uwalniacz przynęt kupić bo trochę szkoda będzie stracić, a Wisła w tym roku jakoś wyjątkowo zachłanna jest Tia Gdzieś już tego woblera widziałem... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 9 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Wyglądają ciekawie te "nocniki"Jest szansa na "odpalenie" czegos ? Mariusz wal na priva 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Tia Gdzieś już tego woblera widziałem... Hehehe mały świat, nawet chyba wiem gdzie byłeś. To już nie musze nic za lipę na wymianę przynosić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 9 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Ale jak zdradzisz co ma w bebechach, bo praca jest mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Wczoraj pospacerowałem kilka godzin nad rzeką. Pogoda zmienna, przelotnie popadało i jedzcze porywisty wiatr. Warunki idealne to to nie były. Udało się wyłuskać jednego malucha na Panica 8cm/15g. Branie petarda, prawie na maksymalnym wyrzucie, z pięknym gejzerem. Ciekawostka, bo to chyba pierwsza ryba na Panica, zapięta na brzusznej kotwicy. PozdrówkaKamil 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 9 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Fajnie Kamil Bardzo ładne zdjęcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Ale jak zdradzisz co ma w bebechach, bo praca jest mega Zdradzę zdradzę tylko musisz mi napisać ile ma gram to nawet "z marszu" Ci napiszę. Teraz zrobiłem lepsze na tym korpusie to Ci podrzucę jak wrócisz z Iberii. Tylko jakichś ciapatych imigrantów nie przywieź hehehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 9 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 No, tża pilnować żeby jaki do walizki nie wlazł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 9 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Wczoraj pospacerowałem kilka godzin nad rzeką. Pogoda zmienna, przelotnie popadało i jedzcze porywisty wiatr. Warunki idealne to to nie były. Udało się wyłuskać jednego malucha na Panica 8cm/15g. Branie petarda, prawie na maksymalnym wyrzucie, z pięknym gejzerem. Ciekawostka, bo to chyba pierwsza ryba na Panica, zapięta na brzusznej kotwicy. PozdrówkaKamilJeśli to nowy wypust Panica to znaczy,że mogłeś go wolniej poprowadzić aby wyszedł do powierzchni.Wolniejsze prowadzenie = ryby zapięte na brzuszną kotwę.Tak było w 99% moich przypadków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 To poprzedni wypust. Na najnowszy się nie załapałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 9 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Konkretnie wyzbrojone 10-ki. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Oj chyba się skuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 9 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Oj chyba się skuszęOj, chyba dopiero w październiku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Urlopu się zachciało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 9 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Interesy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Pierwsze moje łowienie panikiem! 9 bolków złowionych,dwa spady i trzy pudła! w półgodziny trzy jeden po drugim!!! kija miałem idealnego 2,9m ale kurka kołowrotek twin power 3000 pg ale się nakręciłem żeby go utrzymać na powierzchni!!zdjęcia z pola walki a byłem sam więc są jakie są .Brania niesamowicie widowiskowe!pierwsze moje doświadczenie z tego typu przynętami!! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 (edytowane) No nieźle połowiłeś a brania tak jak piszesz są mega efektowne. Co ciekawe widzę większość zapięta za środkową kotwę?? PS. Krystek konkurencja nam sie rozkręca ???????????????? Edytowane 9 Września 2015 przez Sebo0707 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Jeden tylko łyknął panika a reszta zapięta na brzuszną kotwę! muszę tylko szybszy kołowrotek kupić i będzie git! łowiłem plecionką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Jeden tylko łyknął panika a reszta zapięta na brzuszną kotwę! muszę tylko szybszy kołowrotek kupić i będzie git! łowiłem plecionką.Wkrętarke podłącz[emoji14] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Wkrętarke podłącz[emoji14]Myślałem o silniku wysokoobrotowym 20kw ale skoro twierdzisz że wkrętarka wystarczy więc ją zastosuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi