spinnerman Opublikowano 21 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Wiem, wiem. Jednak przy połowie innych gatunków, nawet bolków spotkania z sumami są niestety nieuniknione. Przy celowym nastawieniu się na połów z brzegu raczej kijem do 300 g byś nie połowił. Co innego w trolu. Ale to już temat na przyszły sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelec Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Witaj Adamie , obiecana fotka oczywiście na panica 10 , zdjęcie ze smartfona może nie za super ale jest, dla porówania wielkości wobler leży przy bucie ;)Nowe pb 83cm. były też mniejsze - świetne te panici.Jak będzie produkcja to poproszę o info , została mi tylko 1-a 10tka ; 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelec Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 I taka 70-tka panic cały w mordzie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Wiem, wiem. Jednak przy połowie innych gatunków, nawet bolków spotkania z sumami są niestety nieuniknione. Przy celowym nastawieniu się na połów z brzegu raczej kijem do 300 g byś nie połowił. Co innego w trolu. Ale to już temat na przyszły sezon Łowiłem tym kijem z rzutu tyle że z pływadła i nie ma problemu, tylko wydaje się że to szczota. Miałem sumy na kiju do 115cm z zakotwiczonej łodzi i powiem Ci że masakra, to strasznie silna ryba szczególnie jak je ciągniesz pod prąd. Hol w dryfie z łodzi to zupełnie inna sprawa, ale jak je ciągniesz stojąc w miejscu trzeba mieć czym. Wyobrażam sobie że podobnie jest z brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Na stojącej wodzie miałem suma 100cm na kij do 14g i redarc 1000.Na rzece bym nie miał szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Na stojącej wodzie miałem suma 100cm na kij do 14g i redarc 1000.Na rzece bym nie miał szansZdaje Ci się. Na miękkim kiju ryba nie ma odbicia i nie może wystartować, wypompowuje się na krótkim dyszlu. Przywiąż się sznurkiem do 100 kg obciążenika i spróbuj go pociągnąć. Myślę, że przynajmniej go ruszysz z miejsca. Spróbuj tej sztuki przywiązując się gumą... Podobne siły działają w trakcie holu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Witaj Adamie , obiecana fotka oczywiście na panica 10 , zdjęcie ze smartfona może nie za super ale jest, dla porówania wielkości wobler leży przy bucie ;)Nowe pb 83cm. były też mniejsze - świetne te panici.Jak będzie produkcja to poproszę o info , została mi tylko 1-a 10tka ; 20150910_1937441.jpg I taka 70-tka panic cały w mordzie 20150910_1906541.jpgPiękne Bolki. Gratuluję PB. Pod koniec miesiąca będzie trochę wobków. Chętnych zapraszam na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Pod koniec miesiąca będzie trochę wobków. Chętnych zapraszam na pw.Jak dobrze wiedzieć, że jestem, niczym Lewis Hamilton. Pole position moje ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Jak dobrze wiedzieć, że jestem, niczym Lewis Hamilton.Pole position moje ! Byłem pierwszy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Byłem pierwszy.... [emoji14]Na świecie na pewno. A w kolejce to ja jestem od poprzedniej partii, z której nie złapałem się nawet na sztukę...tak więc ustaw się, o tu. Tuż za mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Te Kamil.. Nie pchaj mi się tak na plecy.Wczoraj przewiało nad wodą... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Na świecie na pewno. A w kolejce to ja jestem od poprzedniej partii, z której nie złapałem się nawet na sztukę...tak więc ustaw się, o tu. Tuż za mną Dobra,niech będzie,wybaczę Ci te niecne posunięcie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Te Kamil.. Nie pchaj mi się tak na plecy.Wczoraj przewiało nad wodą...O! Następny co się chce wbić na "jana". Dogaduj się z Kristiano o kolejność dalszych miejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Zależy za czym stoisz [emoji14] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Adam kończy tresować dla mnie ławicę sPanicowanych uklejek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) Czy sandaczówki HMS Cigar też będą dostępne na koniec miesiąca? Edytowane 21 Września 2015 przez tarpio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Czy sandaczówki HMS Cigar też będą dostępne na koniec miesiąca?Kilka sztuk będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Kilka sztuk będzie Zetki do góry płetwą też ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Kilka sztuk będzie Proszę o odłożenie dwóch sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Proszę o odłożenie dwóch sztukMinnow czy SDR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Za czym ta kolejka , starczy dla mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Franc jest mięso z dzika.Świeżynka.Masz kartki? Bo bez kartki to.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 WŁOŚNICA :P 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Zetki do góry płetwą też ? Rafał pracuję nad tym ale powiem szczerze praca mnie nie zadowala, ale jak się uprę, to zrobię Nie chcę Ci wciskać shitu więc będziesz musiał jeszcze trochę poczekać. Wobler ma Przedewszystkim łowić a później to już kosmetyka. Jeżeli chcesz to w tym malowaniu zrobię Ci klasyczne zetki, może nawet wolno tonące, bo to już będzie miało fajną akcję 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 I to mi się bardzo podoba Praca generująca ilość brań, a więc przeglądająca się wymiernie na łowność, powinna być najważniejszym parametrem wędkarskiej przynęty, a jej wygląd to po części "ukłon" w kierunku ryby, jak i uspokojenia wędkarskiego sumienia. Nie do końca przemawia do mnie wzdychanie do każdej jednej namalowanej łuseczki na grzbiecie wobka. Tylko pamiętaj, że lepsze jest wrogiem dobrego Cobyś nie przesadził z tym poprawianiem swoich killerków 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi