spinnerman Opublikowano 22 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Kamil w kwestii Panica nic ulepszać już nie będę. To co było zamierzone zostało osiągnięte i w obecnej formie wobler spełnia wymogi zarówno pod względem lotności, pracy, jak i łowności. Fajnie było patrzeć jak wobler "ewoluował" do obecnego stanu. Kilka osób wie jakiePozornie nic nie znaczące niuanse były zmieniane w kolejnych seriach i jak wielki miało to wpływ nie tylko na łowność ale i na lotność przynęty o czym sam się niebawem przekonasz 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Minnow czy SDR?SDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 SDROk. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZareba Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Już jesienne76 cm z przykosy Musisz mi dorobić tych niebieską opalizacją 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Kamil w kwestii Panica nic ulepszać już nie będę. To co było zamierzone zostało osiągnięte i w obecnej formie wobler spełnia wymogi zarówno pod względem lotności, pracy, jak i łowności. Fajnie było patrzeć jak wobler "ewoluował" do obecnego stanu. Kilka osób wie jakiePozornie nic nie znaczące niuanse były zmieniane w kolejnych seriach i jak wielki miało to wpływ nie tylko na łowność ale i na lotność przynęty o czym sam się niebawem przekonasz Niezmiernie mnie to cieszy i tym gęściej przebieram nóżkami w oczekiwaniu na listonosza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Rafał pracuję nad tym ale powiem szczerze praca mnie nie zadowala, ale jak się uprę, to zrobię Nie chcę Ci wciskać shitu więc będziesz musiał jeszcze trochę poczekać. Wobler ma Przedewszystkim łowić a później to już kosmetyka. Jeżeli chcesz to w tym malowaniu zrobię Ci klasyczne zetki, może nawet wolno tonące, bo to już będzie miało fajną akcję Jasna, klarowna sytuacja, to lubię Więc nic na siłę. Wiem że wobler ma głównie łowić. Wiem też że malowanie i "łuseczki" to bardziej się wykonuje dla naszego oka aniżeli dla głodnego smoka. Potrzebuję takiego modelu, jaki Ci opisałem, a być może nie da rady połączyć tych wszystkich cech aby przynęta była skuteczna. Do tych psiaków będę musiał podpłynąć albo użyć innej przynęty. Wolno tonące z fajną akcją przyjmę z otwartymi ramionami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 23 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Zaraz idą w lakier i pojutrze malowanko Standardowo, natural colors bez zbędnych fajerwerków. Dla chętnych także z opalizacją w dowolnym kolorze Super cienka folia alu jeszcze bardziej je rozruszała ;)Za jakiś tydzień powinny być na tip top 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Konkretna armia Adamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) Jaka jest najmniejsza wersja Pannica? Długość i waga? Edytowane 23 Września 2015 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Jaka jest najmniejsza wersja Pannica? Długość i waga? W tej chwili chyba 8cm i masa średnio 14-16g. Ale kto by tam za Adamem nadążył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Jaka jest najmniejsza wersja Pannica? Długość i waga? 8 cm / 15 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Więc czas na nowy kijek bo moim Phenixem nie pociągne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 To do ilu gram ten Twój Finix??? To są woblery pod bolenia... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 (edytowane) Phenix SP962XUL 1-12g W sumie to możesz dla mnie dwie spanicowane ósemki odłożyć Edytowane 24 Września 2015 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Łukaszu jak już kupisz se kij pod bolenia, to na dobry start Paniczka dostaniesz ode mnie w prezencie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 A co polecasz na bolka [emoji14] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Typowo na River to jakie 2,9 do 35 g najlepiej z IM6, co by za sztywno nie było 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Patrz a ja gupi z castem 213 25g ganiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Durnot sie naczytał, to i takie komedie wychodzą )) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Durnot sie naczytał, to i takie komedie wychodzą ))Idź sobie kup stelle [emoji14] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Ja do 8cm paników używam kija 2.9m 17lb do 28gr paniki 10cm też im obskoczę ale dużo lepiej i więcej z nich mogę wykrzesać kijem 2.9m 25lb do 56gr zaraz ktoś powie ,,z kijem 25lb na bolki,, chyba mu się klepki p........y! gówno prawda! spróbujcie a się przekonacie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Mam casta 25lb 3mŻaden Panic mnie nie straszny [emoji14]Nawet się obronie nim [emoji14] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Ja do 8cm paników używam kija 2.9m 17lb do 28gr paniki 10cm też im obskoczę ale dużo lepiej i więcej z nich mogę wykrzesać kijem 2.9m 25lb do 56gr zaraz ktoś powie ,,z kijem 25lb na bolki,, chyba mu się klepki p........y! gówno prawda! spróbujcie a się przekonacie!Też kupiłem Avida 2,9 do 2 uncji tak naprawdę z przeznaczeniem do bezpiecznego miotania ciężkimi Boleniówkami na bardzo dalekie dystanse i kij ten sprawdzał się znakomicie zarówno przy prezentacji przynęty jak też przy holu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Łukaszu jak już kupisz se kij pod bolenia, to na dobry start Paniczka dostaniesz ode mnie w prezencie Kij na bolki będzie dopiero na drugi sezon bo zanim uzbieram w tym roku to bolek zejdzie głębiej a w najgorszym wypadku bedzie styczeń i zaczną się próby na zimowe klenio-jazie oraz pstrągi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 czy jest szansa załapać się na jakieś sztuki z tej partii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi