spinnerman Opublikowano 26 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Do usług Kamilu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Się dzisiaj taki trafił..... Oczywiście na Panica.... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) Krystiano,Photoshop źle ci wykadrował tą uklejkę [emoji14] Edytowane 27 Września 2015 przez ezehiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Krystiano,Photoshop źle ci wykadrował tą uklejkę [emoji14]A co to Photoshop..??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 A co to Photoshop..??? [emoji14]Miejsce gdzie uklejki zamieniają się w piękne Bolenie. Joke.Graty, piękna ryba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 U mnie dzisiaj też jedna rybka. Druga spadła, bo mocno wiało i wiatr wybrzuszał linkę. Branie na pełnym dystansie i nie było z czego zaciąć 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 27 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Chłopaki piękne ryby. Gratuluję. Jutro w końcu i ja wybieram się na jakieś rybki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Adaśko,całe 85cm szczęścia na Panica prowadzonego w opadzie.... 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 O kuuuuurna! Ale klamot ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Ale żeś Tarpona przywalił Gartulację 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 (edytowane) Adaśko,całe 85cm szczęścia na Panica prowadzonego w opadzie.... ada.JPG Gratulacje!!! Piękny, w pierwszej chwili myślałem ze to tolpyga Napisz coś więcej o technice prowadzenia wabika w opadzie przy boleniowaniu Edytowane 29 Września 2015 przez romeo7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Gratulacje!!! Piękny, w pierwszej chwili myślałem ze to tolpyga Napisz coś więcej o technice prowadzenia wabika w opadzie przy boleniowaniu Dzięki.Jutro będę miał chwilę to coś skrobnę. Ale żeś Tarpona przywalił Gartulację Dzięki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Adaśko,całe 85cm szczęścia na Panica prowadzonego w opadzie.... ada.JPGKrystian ta Ryba to kwintesencja bolenia! Ale zbój! Piękny! Gratuluję. Takie ryby przy powierzchni żerują z rzadka, dlatego z opadu udało się go wyłuskać. W sobotę pierwsze testy prototypu nowego woblera. Zupełnie nowa konstrukcja do połowu w toni i z dna. Koncepcja jest ciekawa ale jeszcze duuużo wody w Wiśle upłynie zanim dogram wszystkie szczegóły i pójdzie do ludzi. Tym bardziej, że będą dwa modele 8 i 10 cm uklejki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Dzięki.Jutro będę miał chwilę to coś skrobnę. Dzięki. Opisz lepiej historię złowienia tej ryby bo jest dosyć zabawna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Krystian ta Ryba to kwintesencja bolenia! Ale zbój! Piękny! Gratuluję.Takie ryby przy powierzchni żerują z rzadka, dlatego z opadu udało się go wyłuskać. W sobotę pierwsze testy prototypu nowego woblera. Zupełnie nowa konstrukcja do połowu w toni i z dna. Koncepcja jest ciekawa ale jeszcze duuużo wody w Wiśle upłynie zanim dogram wszystkie szczegóły i pójdzie do ludzi. Tym bardziej, że będą dwa modele 8 i 10 cm uklejki O takie coś się przyda co będzie łowiło ryby w Wiśle . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Gratuluję. Przepiękny boleń. Chyba najładniejszy z ostatnio zamieszczanych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 O takie coś się przyda co będzie łowiło ryby w Wiśle . Będzie Janek, będzie łowiło Myślę, że ta przynęta Ci przypasi, bo to Twój klimat pracy będzie. A do Panica przekonasz się wiosną. Gwarantuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Piękna rapa. Też mi się tak mordka cieszyła jak złowiłem podobnego. Gratuluje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Custom lures 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Będzie Janek, będzie łowiło Myślę, że ta przynęta Ci przypasi, bo to Twój klimat pracy będzie. A do Panica przekonasz się wiosną. Gwarantuję Ja mam plan coś takiego zrobić, ale z metalu, zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 No można spróbować, ale poza drganiami z metalu nic więcej nie wykrzesasz. To "martwy" materiał, podobnie jak żywica. Dobry materiał na woblery musi być kapilarny i tyle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Custom lures Bambosze mistrzami drugiego planu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 (edytowane) Wystarczy żeby drgania były odpowiednie i przynęta zeszła na 2-3m, a woblerem raczej tego nie uzyskasz żeby tyle zszedł i można go było w miarę szybko poprowadzić. Poza tym przynęta musi mieć odpowiednią lotność. Głębokość schodzenia i prędkość prowadzenia wydaje mi się że będzie miał tu priorytet, akcja też jest ważna, ale na co akcja jak nie dotrzesz do ryb. Może nic z tego nie wyjdzie, ale spróbować można. Jeżeli chodzi o plastyczność i naturalny ruch to najlepsza jest guma, ale jeszcze nie ma takiej która by mi podpasowała. Myślę że jest to kwestia czasu że taka przynęta powstanie, ale jeszcze nie teraz. Edytowane 30 Września 2015 przez wujek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Custom lures Takie duszki oj będą dawały rady w ciemną noc tylko dlaczego 3 jak my się podzielimy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Takie duszki oj będą dawały rady w ciemną noc tylko dlaczego 3 jak my się podzielimy Jeden dla mnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi