Skocz do zawartości

LB HM Spinnerman

Rekomendowane odpowiedzi

Wystarczy żeby drgania były odpowiednie i przynęta zeszła na 2-3m, a woblerem raczej tego nie uzyskasz żeby tyle zszedł i można go było w miarę szybko poprowadzić. Poza tym przynęta musi mieć odpowiednią lotność. Głębokość schodzenia i prędkość prowadzenia wydaje mi się że będzie miał tu priorytet, akcja też jest ważna, ale na co akcja jak nie dotrzesz do ryb. Może nic z tego nie wyjdzie, ale spróbować można. Jeżeli chodzi o plastyczność i naturalny ruch to najlepsza jest guma, ale jeszcze nie ma takiej która by mi podpasowała. Myślę że jest to kwestia czasu że taka przynęta powstanie, ale jeszcze nie teraz.

Janek dobrze prawisz. Biorę to wszystko pod uwagę. Będzie i lotność i głębokie prowadzenie ;)

• Like 2

Już wiesz...? :)

Adaś jakoś nie mogę się doliczyć  :D  :D  dla mnie dwa ,Krystian dwa , Rafał jedne hmmm na focie brakuje jeszcze dwóch  :ph34r:  :ph34r:

PS. Ja wczoraj także złowiłem jednego i zanotowałem kilka brań ale przy Krystianowym wstyd wstawiać  :wacko:  :wacko:

Edytowane przez Sebo0707
  • Like 1

Spoko, są jeszcze z baaardzo jasną olivką. Kolorek zerżnięty z woblerów Wujka więc nie wiem czy mogę pokazać, bo zaraz ktoś zerżnie hehe

Pokazuj, nie mam schizy z jakimś chowaniem przynęt po pudełkach. Poza tym to już dosyć popularny kolor, więc ciężko coś zżynać. Ciekawe jak wyszło. Myślę że bardziej stonowane kolory są lepsze na Wisłę.

Edytowane przez wujek
  • Like 2

Pokazuj, nie mam schizy z jakimś chowaniem przynęt po pudełkach. Poza tym to już dosyć popularny kolor, więc ciężko coś zżynać. Ciekawe jak wyszło.

Dokładnie Adamie zdradź rąbek tajemnicy  ;)  zanim zaczniemy na nie łowić  :D  :D

Bo prędzej czy później ukażą się w paszczy "zwymiarowanych" poprawnie Boleni  :lol:  :lol:  :lol:

• Like 1

Pokazuj, nie mam schizy z jakimś chowaniem przynęt po pudełkach. Poza tym to już dosyć popularny kolor, więc ciężko coś zżynać. Ciekawe jak wyszło. Myślę że bardziej stonowane kolory są lepsze na Wisłę.

Hehe, żartowałem :) Kolor to rzecz drugorzędna, chociaż przy połowie ryb polujących za pomocą wzroku bardzo ważna ;) Zdjęcie z telefonu więc niewiele tu widać. Ten na górze podemnie, złamany lekko grafitem.

post-52196-0-55824900-1443699001_thumb.jpg

• Like 5

Październik, szykuj się na sandacze :). Od połowy jak sumki siądą będę pływał za zedami, tylko pewnie w tygodniu.

Janek bardzo chętnie :) Daj tylko wcześniej znać żebyśmy wolne dograli. Tym razem wezmę kanapki hehe

Miał być sandacz z napływu główki - HMS Cigar

Fajny kaczor. No ja Przedwczoraj na Cygarko też pojmałem dwie rybki. Sandaczyka i sumka, no niestety troszkę nieforumowe rozmiary. A teraz gdzieś jakoś na palce mierzą te ryby, czy jakoś tak...strach pokazywać Panie :) Edytowane przez spinnerman
  • Like 1