Gość tarpio Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 o taki kolor mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Ok. No problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 (edytowane) Dla mnie jednak bedą dwie ósemeczki w naturalnych kolorkach ew. jeden z odcieniem złotego Inne kolorki niestety się nie sprawdzają... Edytowane 3 Października 2015 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) Kolejny amator Panica.... Edytowane 5 Października 2015 przez krystiano1981r 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) Zazdroszę wam panowie takiej lokalizacji... Ile bym dał żeby rzucić Panikiem na Oderce Gratki za te piękne zanderki i bolaski. Edytowane 5 Października 2015 przez Wil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 A ja pogratuluję umiejętności bo to bardzo ważne 50% sukcesu. Rybki piękne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 6 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Kolejny amator Panica.... s3.JPGKrystian, jestem pod wielkim wrażeniem. Doprowadziliście z Sebą do perfekcji obsługę przynęty Piękne ryby!!! W przyszłym roku, jeżeli nie wyjadę na stałe z kraju, bo takie są plany, ruszymy z nowymi modelami. Pomysłów jest sporo więc ktoś będzie musiał to testować hehe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 9 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Sandaczowe PanicZ 10 cm 10 g floating. Praca drobne lusterko a la shad rap. Nie gasną nawet w wolnym uciągu. W przygotowaniu model 11 cm. Jak będę miał chwilę zrobię lepsze foty aparatem 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 11 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Ustawianko - testowanko Wieczorem może coś trafi na giełdę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Adaś, jak tak podglądam Twòj wątek to wydaje mi się, że nie doczekają wystawienia na giełdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 11 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Ustawianko - testowanko Wieczorem może coś trafi na giełdę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelec Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Masz rację Piotrek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 11 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Coś mi nie wstawiło zdjęć teraz lepiej pizga nad Wiselką, że hej. Mój "kochany " east winter hehe paluszki w klawiaturkę telefonu się nie mieszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 11 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 I jeszcze 11 stki Praca mega Może uda się nagrać filmik. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelec Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Cześc Adam. Wschodnia cyrkulacja jest baaardzo hu...wa dlatego siedzę w domu z dziećmi, u mnie na wodzie życie zamarło pozdro Zbyszek ps. poczekamy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelec Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 ale myślę że o mnie pamiętasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 11 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Pamiętam, pamiętam Z myślą o Tobie wziąłem się jeszcze za Cygarka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 No i film z panikiem może wreszcie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Pizga dziś okrutnie. Miałem iść w Twoje ślady i skoczyć nad wodę z aparatem ale przy tej pogodzie to nie wiem. Lodem na przelotkach i brodami na plecionce też już się wczoraj uraczyłem, także podziękuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Tak tez uważam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 A ja jadę porzucać bo z rybami cienko! kwardym trza być!nie miekim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Mientkim gwoli wyjaśnienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelec Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Adamie Narew jest z Tobą! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Spotkanie byznesowe hehe Po niedzieli będzie miazga 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 (edytowane) Jutro w fakcie wielki nagłówek: Handel pojemniki na próbki moczu kwitnie w najlepsze. Edytowane 13 Października 2015 przez ezehiel 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi