Kamil Z. Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Już pisałem Marcinowi.Odpadam niestety.A i pracować muszę.Poprzedni weekend wędkarsko dałem konkretnie czadu, to teraz muszę odpokutować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 15 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Już pisałem Marcinowi.Odpadam niestety.A i pracować muszę.Poprzedni weekend wędkarsko dałem konkretnie czadu, to teraz muszę odpokutować To chwal się co żeś w tych Niderlandach nakosił? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Eeeee.Jakieś szczupaczki, okonki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Niebieskie szczupaki i różowe okonie [emoji14] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Niebieskie szczupaki i różowe okonie [emoji14]I zaskoczę Cię....tym razem (wyjątkowo) nie na Panica 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Na pacmana pewnie [emoji14] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Starałem się nie łowić paprochami poniżej 10cm/45g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 15 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Filmiki z pracy sandaczowych Panic Z 10 i 11 cm. Słabo to wyszło, bo dopiero na kompie zobaczyłem, że telefon wyostrzył drugi plan ale ogólny zarys pracy widać. Strarałem się wobler prowadzić z wody stojącej na nurt aby było widać jak startuje i pracuje na wolniakach Ogólna zasada im szybszy nurt tym praca drobniejsza. Myślę, że bolki i sumy też będą się nimi interesowały https://www.youtube.com/watch?v=HgfLZD8t3Hk&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=eRnez1qGfB0&feature=youtu.be 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Adaś czemu nic nie mówisz!tylko miziasz te woblery! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 15 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Adaś czemu nic nie mówisz!tylko miziasz te woblery! :D One to lubią A tak poważnie to chciałem zaznaczyć ten kil w 11 tce; klinowate wcięcie korpusu które bardzo ożywia całą konstrukcję i ją stabilizuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 15 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Taką jedenastkę sobie zrobiłem. Jutro w nocy będzie testowana Podrasowana holo lakierkiem z holo oczkiem będzie denerwować leniwe sandały hehe 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Super to wygląda. Muszę sobie kupić grubszy sprzęt na nowy sezon choćby tylko po to żeby połowić Panickiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Panic-Z i chudzina 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 17 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 No Rafał piękna Matylda! Biorąc pod uwagę Twoje gabaryty myślę, że 80+ miał Gratulacje. Piękna ryba.Na którego Zeta zażarł? Płytkiego czy standardowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Płytkiego,kolega zdjęcia s.....ł dopiero jak go wypuściłem i wziąłem do ręki aparat to się jedno co się w miarę nadawało do publikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Spanikowana Ekipa. Dzięki wielkie Adamie za spotkanie, super było poznać Twórce tak wyśmienitych przynęt. Pozdrawiam Sebo 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 18 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Miło było spotkać i w końcu poznać tak świetnych wędkarzy Wiosną damy czadu na Oderce Ogólnie impreza Pierwszoligowa. Świetni ludzie, miła, kulturalna atmosfera, świetna micha Szkoda, że mogłem być tylko na końcówce. Następnym razem napewno nie zgapie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Miło było spotkać i w końcu poznać tak świetnych wędkarzy Wiosną damy czadu na Oderce Ogólnie impreza Pierwszoligowa. Świetni ludzie, miła, kulturalna atmosfera, świetna micha Szkoda, że mogłem być tylko na końcówce. Następnym razem napewno nie zgapie Czyli jedziesz na Wrocław? [emoji14] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 18 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 A Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Zamierzam jechać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 18 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Ja raczej ruszę się wiosną za bolusiami poganiać. Będą nowe przynęty, będzie co testować 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Adaśko pamietaj tylko,ze jeden dzien poswiecamy na konkretnego "reseta"..;-)Ps.Fajnie bylo sie spotkac. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 18 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Adaśko pamietaj tylko,ze jeden dzien poswiecamy na konkretnego "reseta"..;-)Ps.Fajnie bylo sie spotkac.Koniecznie!!! Browar, konserwy, muzyka bez przerwy )) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Sex kox tajkski box 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Dupy, blanty i trabanty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi