spinnerman Opublikowano 29 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 No, z czasem straszna lipa ;(Z czego będziesz lał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 No, z czasem straszna lipa ;(Z czego będziesz lał ?Ja to zawsze z 0,7 leję a jak się uda to z "dużej krowy";-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 (edytowane) Zacznę od Feather Lite. A mam też w rodzinnych stronach taką niedużą fabryczkę łodzi (aczkolwiek bardzo popularną i cenioną podobno) i przy okazji wizyty na wschodzie może zajrzę do nich, a nóż widelec coś poradzą A leję przeważnie tak jak Krystian napisał z 0,7 minimum ale moc to przynajmniej 60% Edytowane 29 Października 2015 przez Qcyk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 29 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Jak chcesz mieć łowne woblery to zacznij od piany i na niej pozostań... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Piany też będę próbował. Ale na razie mam żywicę i będę chciał z niej wyciągnąć ile się da Właśnie przyjechała...czekam tylko na sylikon, masę do prototypów i będę walczył Dobra nie zaśmiecam już wątku. Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Takie dzisiaj w nocy se odlałem A co, nie można? Będą kosić 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 G.... na to złapiesz hehehe. Dzięki za kofena 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 G.... na to złapiesz hehehe. Dzięki za kofena Facet! Nad obciążeniem pracowałem półtorej godziny!!!... i to jeszcze nie wszystko co mam zamiar wycisnąć z tego hard fiki miki bajta 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Nooo to muszą gryźć, nawet aktywne ukleje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Nooo to muszą gryźć, (...)Będą gryzły. Jak im zęby dorobisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Adam, a coś w "normalnych", szczupakowych gabarytach, to robisz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Ja to zawsze z 0,7 leję a jak się uda to z "dużej krowy";-) .... A leję przeważnie tak jak Krystian napisał z 0,7 minimum ale moc to przynajmniej 60% Adam, to będziesz musiał kolegom zrobić drunkbaity . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 31 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 (edytowane) Walczę nagrałem fimik z pracą Fat Boy, to załączę niebawem Powiem krótko - jest MOC! Edytowane 31 Października 2015 przez spinnerman 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 31 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Król polowania Zaliczył dzisiaj 8 szczupłych. Wielkością nie powalały ale jak na wodę w centrum miasta wynik satysfaction Później wrzucę fotki 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Kurczę, chyba będę musiał nauczyć łowić się jerkami, a nie tylko wobki ze sterami . Pięknie Adam, ale jak razem z Piotrkiem będziecie dalej wstawiać swoje cudeńka to się zdenerwuję i napiszę książkę o nich . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelec Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Cześć, złoty rządzi 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Kurczę, chyba będę musiał nauczyć łowić się jerkami, a nie tylko wobki ze sterami . Pięknie Adam, ale jak razem z Piotrkiem będziecie dalej wstawiać swoje cudeńka to się zdenerwuję i napiszę książkę o nich . No Sławku, jerki to piękny temat jest. W kwestii konstrukcji wciąż szeroko otwarty i potrafiący zaskoczyć niejednego wyjadacza i... rybę Fajnie było by napisać takie kompendium wiedzy dotychczas zebranej na temat jerków. Nie wiem czy nie jesteśmy jedynym krajem w którym robi się jerki typowo z przeznaczeniem ja bolki. Ja na przykład nigdzie indziej z takimi przynętami nie spotkałem się... Cześć, złoty rządzi 20151031_1638031.jpgNo Zbychu, gratuluję. To już kawał smoka. Piękna ryba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelec Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Ten złoty ma mega pracę! najgorsze jest to że każdy twój wobler jest niepowtarzalny i ma inną pracę- co będzie jak stracę złotego będziesz dorabiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) Jak Ci dorobię skoro każdy ma inną pracę??? ))Akurat z tego co pamiętam to masz ode mnie dwie 10-ki - tą złota z większym sterem o akcji shad rap schodzącą na jakieś 1,5 - 2 m i klasyczny Nocnik z małym sterem schodzący max. do metra o akcji typu Flat Rap. Te woblery nie mają prawa pracować jednakowo... Życzę dalszych sukcesów Edytowane 2 Listopada 2015 przez spinnerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelec Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 No i tak trzymaj! to jednak dorobisz..... jak będzie taka potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Dzisiaj odwiedziłem w końcu i ja "Złotego Karasia " na Puławskiej. Co prawda do sklepów japońskich jeszcze daaaaleeeka droga ale ogólnie wrażenia bardzo pozytywne. Szczególnie ok. miła i profesjonalna obsługa. Ukrainiec Dima widać, że wie co sprzedaje i chętnie o tym opowiada Można się dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy i nie koniecznie o naszym standardowym łowieniu na gumy i czy woblera który łowi wszędzie i przez cały rok Szczególnie uderzyła mnie seria woblerów Megabassa ręcznie robionych z balsy. Tu ponowny ukłon w stronę żółtych braci. Idea woblerów niepowtarzalnych ale Przedewszystkim takich które służą do łowienia a nie do pokazywania Wszystko jest tu przemyślane i zastosowane bez względu czy to ładnie wygląda i czy będzie się komuś podobać... Niektóre odważne posunięcia jak niesymetryczna bryła wobka czy cieniutki ster wykonany z jakiegoś mocnego, zbrojonego plastiku w dodatku "krzywo" wklejone u nas zapewne dyskwalifikowaly by taką przynętę wystawiając jej twórcę na głupie komentarze i drwiny. Tam cena takiego woblera waha się w granicy 100 USD Uczmy się Panowie od najlepszych. Nie wszystko złoto co się świeci 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Za dużo sake przy montażu sterów Ja tak parę razy też powklejałem i następnego dnia drapałem się w cymbał jak mi się to "udało" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 To się obkupiłeś A ja jakoś nie zarejestrowałem tych wobków.Wiszą na tej samej ścianie co reszta megabassów?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) To się obkupiłeś A ja jakoś nie zarejestrowałem tych wobków.Wiszą na tej samej ścianie co reszta megabassów??Oszalałeś Daniel? Mam co robić z kasą hehe Oglądałem je z czystej ciekawości. Leżą w zamkniętej gablocie pod ladą i w łapy podaje sprzedawca a dwóch innych pilnuje żebyś przyspieszenia nagle w nogach nie dostał hehe Edytowane 4 Listopada 2015 przez spinnerman 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Pożycz na tydzień [emoji14] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi