Kamil Z. Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Czuję niezłe źródełko inspiracji i pomysłów na długie zimowe wieczory :D Przeglądając zasoby dysku, wpadła mi w oko jeszcze jedna tegoroczna fotka, z rapiszonkiem i Paniczkiem w rolach głownych 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) hahaha wiem też to przeżywałem mnie 2 pilnowało i jeden podawał tak jak mówisz a że powiedzmy nie chodzę nawet w kategorii junior ciężkiej to i 3 przy drzwiach się kręcił Już myślałem że oszalałeś bo co jak co ale ceny przynęt w Złotym Karasiu zapamiętam na długo Edytowane 4 Listopada 2015 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Mnie obsługiwał taki gość postury boxera.Bardzo dobrze doradzał.Ceny w miarę ok niektórych rzeczy.Zawiedziony jestem ilością kijów.Mojo bass chyba wejdzie do mnie na stan zamiast black rocka.A tak to bida z kijamiMoże to spaczenie po innych sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Czuję niezłe źródełko inspiracji i pomysłów na długie zimowe wieczory :D Przeglądając zasoby dysku, wpadła mi w oko jeszcze jedna tegoroczna fotka, z rapiszonkiem i Paniczkiem w rolach głownych Kamil inspiracje i pomysły są tylko czasu nie ma Robię obecnie model Paniczka 9 cm. Będzie tak samo smukły jak ósemeczki Dodatkowo będzie wersja ze sterem do wolnego i szybkiego Prowadzenia. Czuję POWERA w tej konstrukcji To będzie bardzo dobry sterowiec hahaha wiem też to przeżywałem mnie 2 pilnowało i jeden podawał tak jak mówisz a że powiedzmy nie chodzę nawet w kategorii junior ciężkiej to i 3 przy drzwiach się kręcił Już myślałem że oszalałeś bo co jak co ale ceny przynęt w Złotym Karasiu zapamiętam na długo Daniel ceny są identyczne jak w kraju producenta więc napewno się nie zmienią. Na promocje też bym nie liczył w kwestii przynęt Będąc w tokijskich sklepach widziałem bardzo duże obniżki na kołowrotki, wędki które już są tańsze o 40 % jak u nas, na przynęty nigdy... Mnie obsługiwał taki gość postury boxera.Bardzo dobrze doradzał.Ceny w miarę ok niektórych rzeczy.Zawiedziony jestem ilością kijów.Mojo bass chyba wejdzie do mnie na stan zamiast black rocka.A tak to bida z kijamiMoże to spaczenie po innych sklepachMojo są ok. Ale machałem dzisiaj castową Elitką  BAJKA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Elyta może za rok.Teraz skromnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Elyta może za rok.Teraz skromnie.No ja w przyszłym sezonie też sprawię sobie castowe zabawki. Z pływadła będzie piękne łowienie bolków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Cast na pływadle. Hmmm muszę to zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Cast na pływadle. Hmmm muszę to zobaczyćCo w tym niezwykłego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Nie wiem, jakie łowienie planujesz, ale dla mnie boleniowy casting okazał się sztuką dla sztuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 E tam sztuka dla sztuki. Ja już łowię tak kilka lat i jakoś się czepiają. Fakt, że piórkowymi wobkami to nie jest proste, ale rzucić tym też da. Teraz mam Elitę 2.6m do 28 gram i bolki same nie wiedzą kiedy wyjeżdżają na brzeg. Dla mnie to taki kompromis, bo jak chodzę za bolkami i zobaczę ciekawą sandaczową metę to nie da rady żebym parę razy nie rzucił z opadu. A łowić sandały na kołowrotek to grzech 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) A ja znowu często łowię bolki na przemian z kleniami. A w castingu nie ma kompromisu i uniwersalności pozwalającej pogodzić boleniówkę i nierzadko lekkiego smużaka. Próbowałem multikiem, coś tam złowiłem, ale stwierdziłem, że nie tędy droga. Za to podczas szczupaczenia jerkami zdecydowanie i tylko cast Edytowane 4 Listopada 2015 przez Kamil Z. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 A ja znowu często łowię bolki na przemian z kleniami. A w castingu nie ma kompromisu i uniwersalności pozwalającej pogodzić boleniówkę i nierzadko lekkiego smużaka. Próbowałem multikiem, coś tam złowiłem, ale stwierdziłem, że nie tędy droga. Za to podczas szczupaczenia jerkami zdecydowanie i tylko cast No widzisz Kamil, jak da się ze szczupakami, to i da się z boleniami. Poza tym ja na paprochy nie łowię, więc... Myślę, że casting to coś więcej niż zwykły spin. Mam wrażenie, że bardziej zbliża do ryby, jest bardziej kontaktowy, no i wymaga finezji; coś jak łowienie na muchę. Zauważam w tej metodzie jakąś głębszą filozofię łowienia hehe Powiem, że od dawna o tym myślę, ale zdecyduję się na zakup sprzętu castingowego dopiero po zakupie pływadła, wówczas będzie miało to sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Pewnie ostatnia partia w tym sezonie To będzie taka wypasiona wersja na zamknięcie sezonu- opalizacje, hologramy, złote wstawki itp. bajery. Później już tylko boleniówki i sandaczowe. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 No widzisz Kamil, jak da się ze szczupakami, to i da się z boleniami. Poza tym ja na paprochy nie łowię, więc... Myślę, że casting to coś więcej niż zwykły spin. Mam wrażenie, że bardziej zbliża do ryby, jest bardziej kontaktowy, no i wymaga finezji; coś jak łowienie na muchę. Zauważam w tej metodzie jakąś głębszą filozofię łowienia hehe Powiem, że od dawna o tym myślę, ale zdecyduję się na zakup sprzętu castingowego dopiero po zakupie pływadła, wówczas będzie miało to sens Szczupaki to zupełnie inny sprzęt, inna technika połowu i prowadzenie wabików. Ale faktycznie, jest to bardzo wygodny sposób łowienia, przede wszystkim do wszelkich "szarpanych" technik. Pod bolki by się przydało coś zupełnie innego, niż na kaczodziobe. A to jak pisałem wcześniej, nie idzie to w parze z kleniojaziami Choć absolutnie nie odmawiam innym prawa do czerpania przyjemności z łowienia boleni multiplikatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Adam wystrzelisz kilka paniców w powietrze i Ci się odechce . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Rezerwuje tego z niebieskim grzbietem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Adam wystrzelisz kilka paniców w powietrze i Ci się odechce . Nie przesadzajcie Jakoś żółtki tym łowią i sobie chwalą A Panic jest jakby stworzony pod casta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Metanium ci starczye i taki mojo bass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Adaśko a o nas mam nadzieję pamiętasz...? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Pamiętam, pamiętam Pracuję nad nowym designem. Będzie fajnie i smakowicie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Pamiętam, pamiętam Pracuję nad nowym designem. Będzie fajnie i smakowicie I w ogromnej ilości Zapas na następny sezon musi być solidny.A poza tym będę Cię męczył Adasiu i nękał o big Panika na Szweckie szczupaki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 I w ogromnej ilości Zapas na następny sezon musi być solidny.A poza tym będę Cię męczył Adasiu i nękał o big Panika na Szweckie szczupaki Lubię wyzwania i myślę, że się tego podejmę Kiedy planujesz tą Szwecję? Może też bym się załapał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Adaś małe szanse ale nigdy nic nie wiadomo;)A było by mega ????http://jerkbait.pl/topic/64111-syrsan-2016-wyprawa-jerkbaitpl/page-8#entry1764788 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Adaś małe szanse ale nigdy nic nie wiadomo;)A było by mega http://jerkbait.pl/topic/64111-syrsan-2016-wyprawa-jerkbaitpl/page-8#entry1764788Czy ja zawsze muszę zgapić... Zajefajny wyjazd się szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelec Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 To prawda że szczupaki lubią Panici i do tego złote może nie metrówa, ale nie zawsze się łowi metrówy... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi