Skocz do zawartości

LB HM Spinnerman

Rekomendowane odpowiedzi

Pamiętaj o moich trzech niebieskich  :)

Pamiętam Piotrze. Odpisane nie zginie ;) Myślę, że do końca listopada wyjdzie seria.

Złote są super , musimy je mieć ☺

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

Seba dla Was zrobię takie złote Paniczki 9 cm pod sandała ;) Dopracowuję jeszcze bryłę ale myślę, że ósemeczka już może się czuć zagrożona ;)

• Like 2

Działam, działam :ph34r:  Dopracowuję Panica 9 cm- będzie super wobek i pod bolki i do opadu. Waga około 18 gram. Będzie też kilka nowości, ale nie wyprzedzam faktów :)  Teraz kończę sandaczówki 9 cm Cigary w wersji Minnow i SDR. Moje dwa ulubione wzory podrasowane brokatem. Myślę, że będą działać. Brokat czasami czyni cuda. Zarówno w gumach, woblerach, o podlodówkach nie mówiąc ;) W realu wygląda to lepiej, bo pięknie się mieni przy każdym poruszeniu :)

post-52196-0-38564300-1447882652_thumb.jpg

post-52196-0-81910800-1447882667_thumb.jpg

post-52196-0-07902100-1447882721_thumb.jpg

• Like 12

Pokaż Adam tego o którym gadaliśmy ostatnio. Nie piszę szczegółów bo nie wiem czy chcesz już go prezentować. Ja sobie też coś działam w tym temacie.

Zaprezentuje jak wejdzie do oferty. Wszystkie szczegóły mam już dopracowane i przynęta jest naprawdę kozak. Napewno zatrzęsie boleniowym światkiem ;) Wezmę je w weekend na sandaczowanie to zobaczysz jak to śmiga :) A może zedom zasmakuje ;)

• Like 4

Adamie co tu tak cichutko ??

To była cisza przed burzą :D .

przynęta jest naprawdę kozak. Napewno zatrzęsie boleniowym światkiem ;)

Jeszcze nie wszyscy wyszli z Panikowego szoku , a Ty szykujesz następne trzęsienie ziemi :o ? Nie wiem czy boleniowy światek jest na to gotowy :D .

• Like 4

Piotrze Panic jak każda przynęta, nie zawsze i nie wszędzie działa, choć są tacy, co twierdzą inaczej hehe Zawsze trzeba mieć jakąś alternatywę ;) Myślę, że nowa przynęta zadowoli również wiślanych Boleniarzy :)

Znając życie , to za chwilę będzie to przynęta trudno dostępna :angry: . Dlatego już teraz staję w kolejce i zamawiam w ciemno :D  kilka sztuk :) .

Edytowane przez pisarz

Adaś podpadłeś zmień kolejność :P

Znając życie , to za chwilę będzie to przynęta trudno dostępna :angry: . Dlatego już teraz staję w kolejce i zamawiam w ciemno :D  kilka sztuk :) .

A nie mówiłem , że będą trudno dostępne :D .Ustawiłem się pierwszy w kolejce , żadnych zmian kolejności :lol: .

• 2 tygodnie później...

Po dłuższej przerwie niepobytu w naszym Nadwiślańskim Grodzie czas się wziąć za łowienie. Panic płytkoschodzący żądzi :) Spory ruch nad wieczorną Wisełką więc zdjęcie tylko telefonem ;) Ogólnie było dobrze. Opowiem przy browarku :P

post-58335-0-27472900-1448730201_thumb.jpg

post-58335-0-19348500-1448730287_thumb.jpg

Edytowane przez AndrzejZareba
  • Like 4