AndrzejZareba Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Cześć, złoty rządzi 20151031_1638031.jpg Adaśko takiego GOLDA to i ja bym z chęcią przytulił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Będą złote Paniki i takie Cygarka 9 cm pod sandała się szykują 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Będą złote Paniki i takie Cygarka 9 cm pod sandała się szykują Pamiętaj o moich trzech niebieskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Złote są super , musimy je mieć ☺ Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Pamiętaj o moich trzech niebieskich Pamiętam Piotrze. Odpisane nie zginie Myślę, że do końca listopada wyjdzie seria. Złote są super , musimy je mieć ☺ Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu TapatalkaSeba dla Was zrobię takie złote Paniczki 9 cm pod sandała Dopracowuję jeszcze bryłę ale myślę, że ósemeczka już może się czuć zagrożona 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Adamie co tu tak cichutko ??Czy dla nas już coś działasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Działam, działam Dopracowuję Panica 9 cm- będzie super wobek i pod bolki i do opadu. Waga około 18 gram. Będzie też kilka nowości, ale nie wyprzedzam faktów Teraz kończę sandaczówki 9 cm Cigary w wersji Minnow i SDR. Moje dwa ulubione wzory podrasowane brokatem. Myślę, że będą działać. Brokat czasami czyni cuda. Zarówno w gumach, woblerach, o podlodówkach nie mówiąc W realu wygląda to lepiej, bo pięknie się mieni przy każdym poruszeniu 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 I brokatowe okonki też muszą być 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Jak to mówi Piotrek. Bo wobler musi mieć paski. fajne malowanko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Pokaż Adam tego o którym gadaliśmy ostatnio. Nie piszę szczegółów bo nie wiem czy chcesz już go prezentować. Ja sobie też coś działam w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Pokaż Adam tego o którym gadaliśmy ostatnio. Nie piszę szczegółów bo nie wiem czy chcesz już go prezentować. Ja sobie też coś działam w tym temacie.Zaprezentuje jak wejdzie do oferty. Wszystkie szczegóły mam już dopracowane i przynęta jest naprawdę kozak. Napewno zatrzęsie boleniowym światkiem Wezmę je w weekend na sandaczowanie to zobaczysz jak to śmiga A może zedom zasmakuje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Adamie co tu tak cichutko ?? To była cisza przed burzą . przynęta jest naprawdę kozak. Napewno zatrzęsie boleniowym światkiem Jeszcze nie wszyscy wyszli z Panikowego szoku , a Ty szykujesz następne trzęsienie ziemi ? Nie wiem czy boleniowy światek jest na to gotowy . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Piotrze Panic jak każda przynęta, nie zawsze i nie wszędzie działa, choć są tacy, co twierdzą inaczej hehe Zawsze trzeba mieć jakąś alternatywę Myślę, że nowa przynęta zadowoli również wiślanych Boleniarzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 (edytowane) Piotrze Panic jak każda przynęta, nie zawsze i nie wszędzie działa, choć są tacy, co twierdzą inaczej hehe Zawsze trzeba mieć jakąś alternatywę Myślę, że nowa przynęta zadowoli również wiślanych Boleniarzy Znając życie , to za chwilę będzie to przynęta trudno dostępna . Dlatego już teraz staję w kolejce i zamawiam w ciemno kilka sztuk . Edytowane 20 Listopada 2015 przez pisarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Piotrek, chłopaki z Warsaw mają pierwszeństwo ...a i z Wrocka tys 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Piotrek, chłopaki z Warsaw mają pierwszeństwo ...a i z Wrocka tys :angry: :angry: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Piotrek, chłopaki z Warsaw mają pierwszeństwo ...a i z Wrocka tys Adaś podpadłeś zmień kolejność 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Adaś podpadłeś zmień kolejność Znając życie , to za chwilę będzie to przynęta trudno dostępna . Dlatego już teraz staję w kolejce i zamawiam w ciemno kilka sztuk .A nie mówiłem , że będą trudno dostępne .Ustawiłem się pierwszy w kolejce , żadnych zmian kolejności . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Damy radę. Do sezonu jeszcze pół roku z hakiem Tymczasem takiego Dremelka se sprezentowałem. Fajna maszynka usprawniająca rzeźbienie szczegółów typu skrzela, łuski itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Wolę z miękkim wałkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT666 Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Wałek zawsze można kupić. A co do panica, to zdjęcia mówią same za siebie!!! Tylko żeby nie wybuchła nowa PANIKA, jak zaprezentuje nam nowa przynętę! !! Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZareba Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 (edytowane) Po dłuższej przerwie niepobytu w naszym Nadwiślańskim Grodzie czas się wziąć za łowienie. Panic płytkoschodzący żądzi Spory ruch nad wieczorną Wisełką więc zdjęcie tylko telefonem Ogólnie było dobrze. Opowiem przy browarku Edytowane 28 Listopada 2015 przez AndrzejZareba 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Wbijaj. Daleko nie masz Jutro wieczorem wracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Wieści z lakierni Podobno wobler MUSI mieć paski hehe Panic Z 10 i 11 cm 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zajefajne. Coś w tych paskach jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi