spinnerman Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zdjęcia na szybko telefonem i odbija światło ale efekt już jest fajny pomimo, że to jest jeszcze nie skończone 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Wszystko ładnie piękne,ale co z nami Adaś....? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Wszystko ładnie piękne,ale co z nami Adaś....? Miałem do Ciebie pisać. Po niedzieli będzie parę sztuk do zabrania Ogólnie wszystko pod kontrolą. Do sezonu napewno będzie zrealizowane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Miałem do Ciebie pisać. Po niedzieli będzie parę sztuk do zabrania Ogólnie wszystko pod kontrolą. Do sezonu napewno będzie zrealizowane Niewiele czasu Adamie Ci zostało ... Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Seba, spokojnie Boleniówki będą takie, że cenka wam opadnie hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Oooo. Jak "cenka" opada to i ja się skuszę...hihihi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Mój autorski Green Tiger Silver. Zaraz dostanie klar i dopiero będzie kozak 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Pasek musi być . Piękna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Dzieki Piecia A tu barbórkowe rybki z Oderki nadesłane przez naszego Kolegę @jaceen, złowione na poczciwego Riverka Mam sentyment do tego woblera, ale nie z powodu złowionych ryb, tylko tych niewyjętych Jakoś szczególnie upodobały go sobie rafowe sumki No, chyba, że to były klenie :D Trzeba będzie partyjkę na wiosnę przygotować 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelec Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Leszcze też lubią Panici 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Hehe. Ładna Płachta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelec Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Miały być sandacze, ale jak są leszcze to... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Są leszcze, to będzie coś jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Leszczowata przynęta to i leszcze biorą. Dobrze ze nie jelce Mistrzu co to za aero tam widzę? PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Paasche VL - set, dobra maszynka ale Tobie proponuję zacząć od czegoś znacznie prostszego 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Oj, uśmiałem się, Nie ma to, jak dobry żart . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelec Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Melanżyk ty to się od jelca odp. tylko łów te swoje szczupaczki na jerki W Ire, bo w Polsce to pewnie byś jelca nie umiał zlowić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 11 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Panic Z 11 cm, 13 g, floating.Dwa usterzenia. Typowy nocnik, praca na głębokości około 0,5 m i Minnow, zakres 0,5 do2 m w mocniejszym uciągu zjedzie. W weekend być może parę sztuk trafi na giełdę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 11 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Złote nocniki... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelec Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Hejka , oj te złote mega chyba powinienem być ich ojcem chrzestnym bardzo je polubiłem,za to że robią robotę, Adam mam nadzieję że kompletujesz moje zamówienie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 11 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Spoko. Jest kilka sztuk, bo nie tylko Ty ostrzysz sobie na nie kły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Adam dołóż sztukę i do mojego zamówienia jeśli da radę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Adam dołóż sztukę i do mojego zamówienia jeśli da radę.Da radę. Też wyzbroić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Melanżyk ty to się od jelca odp. tylko łów te swoje szczupaczki na jerki W Ire, bo w Polsce to pewnie byś jelca nie umiał zlowić No łowię, łowię. A przynajmniej staram się. Na moje szczęście z tego co piszesz irlandzie szczupaki są na tyle głupie, że biorą na wszystko i każdemu Raczej mistrzem w łowieniu jelców w PL bym nie był, ale przyznam szczerze że wolę i tak tutaj PozdrM 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi