jelec Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 I tak trzymaj kolego życzę samych sukcesów nad wodą i nie tylko, pozdrawiam -jelec; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 No i ustawione. Panic Z 10 i 11 ki w wersji Minnow i Nocnik. Lało, wiało, falowało i niech mi ktoś mi powie, że to lekka i przyjemna robota heheMiało kilka trafić na giełdę ale po nowych przepisach o których się dowiedziałem dzisiaj okazało się, że raz na dwa tygodnie twórca może wystawić CZTERY! aukcje i niestety mam embargo Tych którym obiecałem zapraszam na priv. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Taki jeszcze krótki filmik popełniłem w tych trudnych warunkach https://youtu.be/GFs8RLJ9T1s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 (...)Miało kilka trafić na giełdę ale po nowych przepisach o których się dowiedziałem dzisiaj okazało się, że raz na dwa tygodnie twórca może wystawić CZTERY! aukcje i niestety mam embargo Tych którym obiecałem zapraszam na priv.Aukcji, poza wyjątkową na cele charytatywne, na jerkbait.pl nie ma Na giełdzie każdy, w tym i twórca, może bezpłatnie wystawić cztery oferty, w każdej z nich można zawrzeć wiele pozycji. Jak jest potrzebna większa ilość, można wykupić ogłoszenie, wtedy tych ograniczeń nie ma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 No i ustawione. Panic Z 10 i 11 ki w wersji Minnow i Nocnik. Lało, wiało, falowało i niech mi ktoś mi powie, że to lekka i przyjemna robota heheWidzę, że kolega też się pofatygował nad Wisełkę. Byłem całe dziesięć minut i stwierdziłem, że mam w dupie takie łowienie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 (edytowane) Świetny jest ten złoty design To sztuka pomalować wobka w miarę prosto ale tak żeby efekt wbijał w ziemię. Cały czas się tego uczę... Edytowane 13 Grudnia 2015 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Aukcji, poza wyjątkową na cele charytatywne, na jerkbait.pl nie ma Na giełdzie każdy, w tym i twórca, może bezpłatnie wystawić cztery oferty, w każdej z nich można zawrzeć wiele pozycji. Jak jest potrzebna większa ilość, można wykupić ogłoszenie, wtedy tych ograniczeń nie ma Janusz nie chodzi o większą ilość. Wystawiam bardzo rzadko i nie wiele. Gdybym wiedział, że są takie limity, to bym ostatnie woblery wystawił w jednym ogłoszeniu, a nie w trzech. Poprostu chciałem aby ludzie mieli większą przejrzystość oferty Poza tym na giełdzie ogólnej wystawiłem spinning a to chyba też się wlicza do tego limitu??? Trochę to wszystko nie jasne. Poza tym regulamin giełdy twórców jest niezaktualizowany o te nowe przepisy i stąd te niejasności. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Widzę, że kolega też się pofatygował nad Wisełkę. Byłem całe dziesięć minut i stwierdziłem, że mam w dupie takie łowienie.Piotrek, nie ma złej pogody, są tylko nieodpowiednio ubrani ludzie Świetny jest ten złoty design To sztuka pomalować wobka w miarę prosto ale tak żeby efekt wbijał w ziemię. Cały czas się tego uczę...No, złoty w tym roku rządził. Na bolkach też W zamierzchłych czasach kiedy w polskich rzekach były jeszcze ryby i łowiło się tylko na wahadło były trzy kolory - srebrny, złoty i miedziany. Jak szczupak podbił albo odprowadził blachę srebrną, to wystarczyła zmiana na którąś z dwóch pozostałych i zaraz gadzina tańczyła na ogonie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Adaśko nie próżnujesz widzę,wnoszę po tym,że i nasze "małe" zamówonko "się robi"...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Pewnie, że tak. Powiem więcej jutro wstawię fotki nowych kolorków jakie wam podszykowalem co by nudą nie wiało jak bolki będą strajkować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 http://jerkbait.pl/topic/63348-nowe-zasady-funkcjonowania-gie%C5%82dy-jerkbaitpl/Owszem, jest to spora zmiana, która niekoniecznie dotarła do wszystkich userów. Zapewne można było ją lepiej zakomunikować. Jeśli masz propozycję, jak lepiej można w przyszłości wprowadzać zmiany, napisz do @remka. http://jerkbait.pl/topic/62469-gie%C5%82da-zmiany-od-7092015/Koniec OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Za wszelkimi zmianami powinna iść przedewszystkim niezwłoczna aktualizacja regulaminu, tak aby nowe zasady nie wykluczały zawartych w tym regulaminie. Przykład - regulamin zobowiązuje sprzedającego, po zakończonej sprzedaży wyedytować pierwszy post i poinformować o zakończeniu sprzedaży. Nowe zmiany uniemożliwiają tą czynność, gdyż edycji posta można dokonać jak się nie mylę tylko przez pierwsze 60 min po publikacji. Podobnie jest z tymi limitami o których w regulaminie nie ma ani słowa. Koniec OT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Taki gwiazdkowy zestaw nocników dla Kolegi z forum 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Takie święta to ja rozumiem, ale do pełni szczęścia przydałaby się odpowiednia mikołajka żeby ten prezent wręczyć Adam sorry za OT. https://www.youtube.com/watch?v=pqKb1OGpDjo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Lubię takie OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Panowie PREMIERA długo oczekiwanej produkcji Paramount Pictures Fishing Warsaw - " PANIC go ahead " 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Szkoda, że nie ma łapki "jaram się" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 (edytowane) . Edytowane 15 Grudnia 2015 przez spinnerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Szkoda, że nie ma łapki "jaram się" Po wczorajszej rozmowie z Adamem też mam podobne odczucia... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Dżentelmeni przed południem nie jarrrają 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelec Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Te Sw to nie tylko na trocie bedą dobre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Doczekałem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi