Skocz do zawartości

LB HM Spinnerman

Rekomendowane odpowiedzi

No i ustawione. Panic Z 10 i 11 ki w wersji Minnow i Nocnik. Lało,  wiało,  falowało i niech mi ktoś mi powie, że to lekka i przyjemna robota hehe

Miało kilka trafić na giełdę ale po nowych przepisach o których się dowiedziałem dzisiaj okazało się, że raz na dwa tygodnie twórca może wystawić CZTERY!  aukcje i niestety mam embargo ;) Tych którym obiecałem zapraszam na priv.

post-52196-0-16861800-1450038924_thumb.jpg

• Like 4

(...)

Miało kilka trafić na giełdę ale po nowych przepisach o których się dowiedziałem dzisiaj okazało się, że raz na dwa tygodnie twórca może wystawić CZTERY!  aukcje i niestety mam embargo ;) Tych którym obiecałem zapraszam na priv.

Aukcji, poza wyjątkową na cele charytatywne, na jerkbait.pl nie ma ;)

Na giełdzie każdy, w tym i twórca, może bezpłatnie wystawić cztery oferty, w każdej z nich można zawrzeć wiele pozycji. Jak jest potrzebna większa ilość, można wykupić ogłoszenie, wtedy tych ograniczeń nie ma :)

• Like 1

No i ustawione. Panic Z 10 i 11 ki w wersji Minnow i Nocnik. Lało,  wiało,  falowało i niech mi ktoś mi powie, że to lekka i przyjemna robota hehe

Widzę, że kolega też się pofatygował nad Wisełkę. Byłem całe dziesięć minut i stwierdziłem, że mam w dupie takie łowienie.

• Like 2

Aukcji, poza wyjątkową na cele charytatywne, na jerkbait.pl nie ma ;)

Na giełdzie każdy, w tym i twórca, może bezpłatnie wystawić cztery oferty, w każdej z nich można zawrzeć wiele pozycji. Jak jest potrzebna większa ilość, można wykupić ogłoszenie, wtedy tych ograniczeń nie ma :)

Janusz nie chodzi o większą ilość. Wystawiam bardzo rzadko i nie wiele. Gdybym wiedział, że są takie limity, to bym ostatnie woblery wystawił w jednym ogłoszeniu, a nie w trzech. Poprostu chciałem aby ludzie mieli większą przejrzystość oferty ;) Poza tym na giełdzie ogólnej wystawiłem spinning a to chyba też się wlicza do tego limitu???  :rolleyes:

Trochę to wszystko nie jasne. Poza tym regulamin giełdy twórców jest niezaktualizowany o te nowe przepisy i stąd te niejasności.

• Like 1

Widzę, że kolega też się pofatygował nad Wisełkę. Byłem całe dziesięć minut i stwierdziłem, że mam w dupie takie łowienie.

Piotrek, nie ma złej pogody, są tylko nieodpowiednio ubrani ludzie ;)

Świetny jest ten złoty design :) To sztuka pomalować wobka w miarę prosto ale tak żeby efekt wbijał w ziemię. Cały czas się tego uczę...

No, złoty w tym roku rządził.  Na bolkach też ;) 

W zamierzchłych czasach kiedy w polskich rzekach były jeszcze ryby i łowiło się tylko na wahadło były trzy kolory - srebrny, złoty i miedziany. Jak szczupak podbił albo odprowadził blachę srebrną, to wystarczyła zmiana na którąś z dwóch pozostałych i zaraz gadzina tańczyła na ogonie ;)

• Like 1

http://jerkbait.pl/topic/63348-nowe-zasady-funkcjonowania-gie%C5%82dy-jerkbaitpl/

Owszem, jest to spora zmiana, która niekoniecznie dotarła do wszystkich userów. Zapewne można było ją lepiej zakomunikować. Jeśli masz propozycję, jak lepiej można w przyszłości wprowadzać zmiany, napisz do @remka. http://jerkbait.pl/topic/62469-gie%C5%82da-zmiany-od-7092015/

Koniec OT :)

Za wszelkimi zmianami powinna iść przedewszystkim niezwłoczna aktualizacja regulaminu, tak aby nowe zasady nie wykluczały zawartych w tym regulaminie. Przykład - regulamin zobowiązuje sprzedającego, po zakończonej sprzedaży wyedytować pierwszy post i poinformować o zakończeniu sprzedaży. Nowe zmiany uniemożliwiają tą czynność, gdyż edycji posta można dokonać jak się nie mylę tylko przez pierwsze 60 min po publikacji. Podobnie jest z tymi limitami o których w regulaminie nie ma ani słowa. Koniec OT ;)

• Like 1