spinnerman Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Te Sw to nie tylko na trocie bedą dobre Taa, bolek też w to łupnie Poza tym do opadu będą lepsze. Do obławiana np. przykos.Ten misio strzelił właśnie w opadzie na 10 - kę na wiślanej kosie Doczekałem się Proszę bardzo 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Jeszcze kilka jedenastkowych Custom-ów 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Adam , a ja na przyszły sezon zamówiłbym po kilka maluszków tych 16 gr i 20 gr . Miej mnie na uwadze przy kolejnych pracach. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Koniecznie Tomku, koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragber Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 witamwoblery otrzymałem, wielkie dzięki, są tip top, sądzę, że będą robiły konkretną robotę .pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Oj bardzo miło się przegląda Twój wątek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragber Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 witamten woblerek pierwszy z góry wpadł mi w oczy , jeśli to możliwe to poproszę z uzbrojeniemdzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Przesyłka dotarła. Właśnie o taki kolor mi chodziło. No i ten brokacik też fajny pomysł. Dziękuję pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Cieszę się. Niech łowią na zdrowie Brokacik widzę, że się podoba więc pewnie na stałe wprowadzę do kanonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Witam. Ja również dzisiaj odebrałem zestawik woblerów i powiem szczerze, że zrobiły na mnie wielkie wrażenie, mega wykonanie. Poproszę o informację w jaki rozmiar kotwiczek uzbroić aby było ok dla pracy woblera. Dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolomeo213 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Ja również otrzymałem swoją przesyłkę i jestem pełen podziwu dla wykonawcy a w sobotę zrobię im konkretne testowania proszę tylko jeszcze powiedz jak je uzbroić .Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Chłopy dzięki za dobre słowo. Zbroić w konkretne, grube kotwy. Sandaczowe Cygarka 9 cm w nr 6, Sandaczowe Paniki w nr 4, ale mogą być też 6-ki i Paniczki 8 cm w 8-ki. Ta rozmiarówka ma się m.in. do Ownerów. Pozdrawiam i wszystkim życzę kija wygiętego po kołowrotek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 46TN są idealne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Też lubię srebrne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Wesołych Świąt!!! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Adaś z okazji świąt i imienin najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Dzięki Marcinie. Wesołych Świąt i do siego roku!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Wesołych i wszystkiego naj i dalej swoje wobki rozwijaj . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Witam Panowie. Po tygodniowym pobycie w buszu gdzie zasięg telefonu komórkowego jest czystą abstrakcją, fajnie znowu powertować strony jb Dziękuję wszystkim za życzenia i te na pw. i na e-mail oraz sms; za fotki rybek kończących sezon i dobre słowo na przyszły rok.Wam również Koledzy życzę obfitości tego co najlepsze w Nowym 2016 Roku, a w szczególności wygiętych po rękojeść kiji, napiętych linek i rozgiętych haków Pozdrawiam serdecznie Adam vel Spinnerman 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Wszystkie szczegóły dograne i wytestowane Będą trzy wersje. Pod bolenie, troć morską oraz sandacza. New Panic for 2016 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Ameryka Panie Adamie, fizjologom się takie rzeczy nie śniły. Ja to siadam taki w miarę trzeźwy i dłubię a tutaj Panie lasery, rakiety, projekty fiu fiu chyba formę z amelinium planujesz :D Trzeci i czwarty przekrój bardzo ciekawy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Piotrek, bez amelinium NIE pomalujesz !!! :D Trzeci i czwarty przekrój, to już idą podcięcia 1/2 ogona, jak we wszystkich moich wobkach. Masz oko brachu Edytowane 2 Stycznia 2016 przez spinnerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Już się nie możemy doczekać! Ja i moje bolenie! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Już się nie możemy doczekać! Ja i moje bolenie! Kamilu, niespodzianki to dopiero będą... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Piotrek, bez amelinium NIE pomalujesz !!! :D Trzeci i czwarty przekrój, to już idą podcięcia 1/2 ogona, jak we wszystkich moich wobkach. Masz oko brachu Oko jak oko, takem czuł że to nie po całości przekrój. Miałem w planach takie cudo sobie wysmarować ale dzisiaj przyszły gumy od Irasa i się zakochałem. Irek zamiata temat jak Szatan po kościele, jakbyś się pofatygował 6go do korsarza to jedną Ci sprezentuję- niechętnie i z bólem serca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi