Skocz do zawartości

LB HM Spinnerman

Rekomendowane odpowiedzi

Dobrze,że do Nas idą pierwsze egzemplarze bo bym Ci zazdrościł.... :P :D :D

Szczęśliwego Nowego Roku,all... :)

Hehe, dokładnie. Zanim trafią do ludzi, ktoś musi trochę czasu zmarnować żeby usunąć ewentualne niedociągnięcia :D Ta 9-ka, pływała i w Wiśle i w Bugu, nie wspominając o Jeziorku Szczęśliwickim które mam po drodze; więc i na wolniakach i klatkach będzie sobie radził hehe A tak poważnie, to uważam, że nie ma przynęt doskonałych i zawsze można coś jeszcze dograć, i w tym już Wasza głowa Chłopaki  :ph34r: Myślę, że wobler będzie robił robotę. Akcja troszeczkę delikatniejsza i subtelniejsza od 8-ki, i nadal zachowane piękne lustereczko w opadzie; myślę, że będzie dobra, dalekosiężną alternatywą dla woblerów prowadzonych pod prąd  ;) 

Na życzenie  Sebka szykuję już na Szwecję takiego szczupakowego Paniczka :D Całość z twisterowym ogonem będzie miała do około 17-20 cm, przy korpusie 11 cm długości. Natomiast wersja standardowa będzie miała 13 cm. Gramatura w fazie testów ale myślę, że S-35 g, F-30 g.

post-52196-0-40974400-1451754648_thumb.jpg

Na życzenie  Sebka szykuję już na Szwecję takiego szczupakowego Paniczka :D Całość z twisterowym ogonem będzie miała do około 17-20 cm, przy korpusie 11 cm długości. Natomiast wersja standardowa będzie miała 13 cm. Gramatura w fazie testów ale myślę, że S-35 g, F-30 g.

W nawiązaniu do rozmowy na PW- ja też toto poproszę ;)

Zaskakujesz Adamie na każdym kroku ;)

Jak toto będzie chodziło? Gliderowo: prawo-lewo?

Założenie jest aby  chodziło toto panicowo, czyli miganie boczkami i lusterko w opadzie :) Przy twichingu nerwowe, agonalne ruchy.  Najwięcej pracy będzie przy doborze właściwego balastu.  Będę starał się dociążyć go aby pracował na granicy neutral a bardzo wolny opad.  W segmencie przynęt szczupakowych myślę, że będzie to coś rzadkiego ;)

W nawiązaniu do rozmowy na PW- ja też toto poproszę ;)

Olo, mówisz imasz ;)

Wersja w standardzie, bez świstera 13 cm , 30 gram + grzechota.

post-52196-0-38949700-1451761281_thumb.jpg

• Like 4

Oko jak oko, takem czuł że to nie po całości przekrój. Miałem w planach takie cudo sobie wysmarować ale dzisiaj przyszły gumy od Irasa i się zakochałem. Irek zamiata temat jak Szatan po kościele, jakbyś się pofatygował 6go do korsarza to jedną Ci sprezentuję- niechętnie i z bólem serca ;)

Piotrek, co do gum Irasa, to chyba wszyscy na tym forum i nie tylko wiedzą, że nie ma na niego w tym kraju a pewnie i duuuużo dalej zawodnika. Co do Korsarza, to mam rzut beretem. Jak będę mógł to napewno zajrzę, znakomite grono zapoznać ;)

... Co do Korsarza, to mam rzut beretem. Jak będę mógł to napewno zajrzę, znakomite grono zapoznać ;)

Chyba rzut Panic' iem i to taki spod siebie :P .

Co do wobków...

to ja też już się nie mogę doczekać wesołej rodzinki HMS, którą zamówiłem :lol:  :wub: . 

• Like 1

Chyba rzut Panic' iem i to taki spod siebie :P .

Co do wobków...

to ja też już się nie mogę doczekać wesołej rodzinki HMS, którą zamówiłem :lol:  :wub: . 

I to z casta hehe Też wbijaj, napijemy się grzańca hej!

Adam , Ty jesteś :D  DA VINCI lurebuildingu, pamietaj o moich panicach na bolki , jak najmniejsze i chciałbym też panica szczupakowego , jak największego . Pozdrawiam W NOWYM ROKU. Tomek

No, w końcu ktoś zaspokoił moje próżne ego hehe Tomeczku, szczupakowego killera dostaniesz w prezencie. Jestem Ci to winien Przyjecielu ;)

• Like 1

I ja będę :)

Mam nadzieję Adamie że spotkamy się i zamienimy kilka słów.

A ja nadal mam za mało Paników w pudełkach stanowczo za mało.

Koniecznie Sebek, Koniecznie. Zobaczę jak będę stał z czasem, bo tego dnia także mam takie swoje prywatne święto, ale na godzinkę napewno postaram sie wpaść ;)

Adaś będą 5cm paniki?  :D  B)

Łukasz, zdaje się, że to Ty jesteś szpenio od micro lures :) Może czas pomyśleć o jakiejś lajtowej bolenióweczce? :rolleyes:

To jest myśl jak bolek na sieczce grasuje :)

Praca Panika nie za bardzo pasuje mi do zachowania sieczki, za bardzo panikuje :D Tu tża by pomyśleć o woblerku o bardziej zwartej, drobniutkiej pracy i mam koncepcję na taki woblerek, ze sterem usytuownym w zupełnie niestandardowy, innowacyjny sposób. Ale to narazie siedzi w mojej głowie; zobaczymy czy będzie chciało pracować :lol:

O!

Szczupakowego panika to i ja poproszę. A najlepiej dwa :D

Pozdr

M

Damy radę ;) Kiedy ten sezon u Ciebie się zaczyna? Może wręczę Ci osobiście... :D

• Like 1

• 2 tygodnie później...