Kamil Z. Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Kamilu, niespodzianki to dopiero będą... .....Kupię puste pudełka na woblery.Dużo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Już się nie możemy doczekać! Ja i moje bolenie! Dobrze,że do Nas idą pierwsze egzemplarze bo bym Ci zazdrościł.... :DSzczęśliwego Nowego Roku,all... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Dobrze,że do Nas idą pierwsze egzemplarze bo bym Ci zazdrościł.... :DSzczęśliwego Nowego Roku,all... Hehe, dokładnie. Zanim trafią do ludzi, ktoś musi trochę czasu zmarnować żeby usunąć ewentualne niedociągnięcia Ta 9-ka, pływała i w Wiśle i w Bugu, nie wspominając o Jeziorku Szczęśliwickim które mam po drodze; więc i na wolniakach i klatkach będzie sobie radził hehe A tak poważnie, to uważam, że nie ma przynęt doskonałych i zawsze można coś jeszcze dograć, i w tym już Wasza głowa Chłopaki Myślę, że wobler będzie robił robotę. Akcja troszeczkę delikatniejsza i subtelniejsza od 8-ki, i nadal zachowane piękne lustereczko w opadzie; myślę, że będzie dobra, dalekosiężną alternatywą dla woblerów prowadzonych pod prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Oj Adam a miało być tak pięknie max 2 typy przynęt w pudełku a tu znowu armagedon Ale maja doczekać się już nie mogę aby testować, testować. .... Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Na życzenie Sebka szykuję już na Szwecję takiego szczupakowego Paniczka Całość z twisterowym ogonem będzie miała do około 17-20 cm, przy korpusie 11 cm długości. Natomiast wersja standardowa będzie miała 13 cm. Gramatura w fazie testów ale myślę, że S-35 g, F-30 g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Adam jesteś wielki ..... Krystian będzie bolki a ja szczupaki Panikował . Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Ja bym mu jeszcze dał dwa karainy po bokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zaskakujesz Adamie na każdym kroku Jak toto będzie chodziło? Gliderowo: prawo-lewo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Na życzenie Sebka szykuję już na Szwecję takiego szczupakowego Paniczka Całość z twisterowym ogonem będzie miała do około 17-20 cm, przy korpusie 11 cm długości. Natomiast wersja standardowa będzie miała 13 cm. Gramatura w fazie testów ale myślę, że S-35 g, F-30 g.W nawiązaniu do rozmowy na PW- ja też toto poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zaskakujesz Adamie na każdym kroku Jak toto będzie chodziło? Gliderowo: prawo-lewo?Założenie jest aby chodziło toto panicowo, czyli miganie boczkami i lusterko w opadzie Przy twichingu nerwowe, agonalne ruchy. Najwięcej pracy będzie przy doborze właściwego balastu. Będę starał się dociążyć go aby pracował na granicy neutral a bardzo wolny opad. W segmencie przynęt szczupakowych myślę, że będzie to coś rzadkiego W nawiązaniu do rozmowy na PW- ja też toto poproszę Olo, mówisz imasz Wersja w standardzie, bez świstera 13 cm , 30 gram + grzechota. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Oko jak oko, takem czuł że to nie po całości przekrój. Miałem w planach takie cudo sobie wysmarować ale dzisiaj przyszły gumy od Irasa i się zakochałem. Irek zamiata temat jak Szatan po kościele, jakbyś się pofatygował 6go do korsarza to jedną Ci sprezentuję- niechętnie i z bólem serca Piotrek, co do gum Irasa, to chyba wszyscy na tym forum i nie tylko wiedzą, że nie ma na niego w tym kraju a pewnie i duuuużo dalej zawodnika. Co do Korsarza, to mam rzut beretem. Jak będę mógł to napewno zajrzę, znakomite grono zapoznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 ... Co do Korsarza, to mam rzut beretem. Jak będę mógł to napewno zajrzę, znakomite grono zapoznać Chyba rzut Panic' iem i to taki spod siebie . Co do wobków...to ja też już się nie mogę doczekać wesołej rodzinki HMS, którą zamówiłem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Adam , Ty jesteś DA VINCI lurebuildingu, pamietaj o moich panicach na bolki , jak najmniejsze i chciałbym też panica szczupakowego , jak największego . Pozdrawiam W NOWYM ROKU. Tomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Chyba rzut Panic' iem i to taki spod siebie . Co do wobków...to ja też już się nie mogę doczekać wesołej rodzinki HMS, którą zamówiłem . I to z casta hehe Też wbijaj, napijemy się grzańca hej!Adam , Ty jesteś DA VINCI lurebuildingu, pamietaj o moich panicach na bolki , jak najmniejsze i chciałbym też panica szczupakowego , jak największego . Pozdrawiam W NOWYM ROKU. TomekNo, w końcu ktoś zaspokoił moje próżne ego hehe Tomeczku, szczupakowego killera dostaniesz w prezencie. Jestem Ci to winien Przyjecielu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) I to z casta hehe Też wbijaj, napijemy się grzańca hej! Oj kusisz szatanie . Edytowane 2 Stycznia 2016 przez Mr.Happy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 I ja będę Mam nadzieję Adamie że spotkamy się i zamienimy kilka słów. A ja nadal mam za mało Paników w pudełkach stanowczo za mało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Adaś będą 5cm paniki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Adaś będą 5cm paniki? To jest myśl jak bolek na sieczce grasuje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) No dokładnie. Wtedy nawet moim 8 funtowym phenixem mógłbym panikować bolki. Edytowane 2 Stycznia 2016 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 O! Szczupakowego panika to i ja poproszę. A najlepiej dwa PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 I ja będę Mam nadzieję Adamie że spotkamy się i zamienimy kilka słów. A ja nadal mam za mało Paników w pudełkach stanowczo za mało. Koniecznie Sebek, Koniecznie. Zobaczę jak będę stał z czasem, bo tego dnia także mam takie swoje prywatne święto, ale na godzinkę napewno postaram sie wpaść Adaś będą 5cm paniki? Łukasz, zdaje się, że to Ty jesteś szpenio od micro lures Może czas pomyśleć o jakiejś lajtowej bolenióweczce? To jest myśl jak bolek na sieczce grasuje Praca Panika nie za bardzo pasuje mi do zachowania sieczki, za bardzo panikuje Tu tża by pomyśleć o woblerku o bardziej zwartej, drobniutkiej pracy i mam koncepcję na taki woblerek, ze sterem usytuownym w zupełnie niestandardowy, innowacyjny sposób. Ale to narazie siedzi w mojej głowie; zobaczymy czy będzie chciało pracować O! Szczupakowego panika to i ja poproszę. A najlepiej dwa PozdrMDamy radę Kiedy ten sezon u Ciebie się zaczyna? Może wręczę Ci osobiście... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Łukasz, zdaje się, że to Ty jesteś szpenio od micro lures Może czas pomyśleć o jakiejś lajtowej bolenióweczce? Kurcze, może i masz rację. Jak mi się uda to całą panicową trócję obdarzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Adam co tak cicho?we wątku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Już myślałem, że znowu coś popsuł. Dać kij do ręki, łowić nic nie umi tylko farta ma 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Adam STO LAT!i dużo zdrówka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi