spinnerman Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Adam co tak cicho?we wątku! Adam STO LAT!i dużo zdrówka Dzięki Rafale.Cisza przy burzą hehe Dopracowuję ostatnie szczegóły Panica 9. Myślę, że pod koniec tygodnia coś już pokażę. W zasadzie wobler jest już gotowy, pozostała jedynie kwestia designu. Będzie w dwóch wersjach. W folii alu oraz łuską tłoczoną w korpusie. Poza tym męczą ludziska o tą boleniową sieczkę i też pomału zacząłem Kombinować w tym temacie. I widzę, że wyzwanie jest coraz większe, bo powiem Wam, że im bolenióweczka mniejsza, tym schody coraz wyższe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Dzięki Rafale.Cisza przy burzą hehe Dopracowuję ostatnie szczegóły Panica 9. Myślę, że pod koniec tygodnia coś już pokażę. W zasadzie wobler jest już gotowy, pozostała jedynie kwestia designu. Będzie w dwóch wersjach. W folii alu oraz łuską tłoczoną w korpusie. Poza tym męczą ludziska o tą boleniową sieczkę i też pomału zacząłem Kombinować w tym temacie. I widzę, że wyzwanie jest coraz większe, bo powiem Wam, że im bolenióweczka mniejsza, tym schody coraz wyższe Adam STO LAT!i dużo zdrówka Adaśko masz dziś urodziny??? Jak tak to 100lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Paniczki 9 cm. Pierwsze podkładowe kolorki + brokacik. Złote pod bolki, miedziane na morskie sreberko Oczywiście klasyczne perły i silvery na bolusie także obowiązkowo hehe Będę Wam na bieżąco pokazywał 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Fajne jeśli nie mają właściciela to odłóż do mojego pudła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Rafał, te mają Ale zrobi się Można jeszcze zamawiać kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Rafał, te mają Ale zrobi się Można jeszcze zamawiać kolorki Adaś hmmmm Ty tu tak nie obiecuj bo nasze zamówienie ciągle czeka na realizację a maj już nie daleko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Hehe, damy radę Sebek, Wy, Rafaello i jeszcze kilka osób to klienci, rzekłbym priorytetowi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Tymczasem, podkład na bolkowe klasyki 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragber Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 bardzo ładnie , z chęcią bym przytulił też kilka sztuk, a będą też wersje ze sterami?pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Adam - pamiętaj, że też z niecierpliwością czekam na boleniowe nowości, parę paniców i coś na Szwecję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 A ósemeczki, jak się mają ? ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Uff, wczoraj nawiedził mnie Kolega z naszego forum mieszkający czasowo przez ścianę z moim kwadratem Rozmów końca nie było a dzisiaj jest TO 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 bardzo ładnie , z chęcią bym przytulił też kilka sztuk, a będą też wersje ze sterami?pozdroBędą ze sterem ale bliżej wiosny. Na chwilę obecną nie ma gdzie tego testować i ustawiać Adam - pamiętaj, że też z niecierpliwością czekam na boleniowe nowości, parę paniców i coś na Szwecję Olo zrobi się. Bez uzbrojenia Cie nie puścim. Pokażesz leszczom jak łowią chłopaki z jb A ósemeczki, jak się mają ? ;)Kamilu w tygodniu będziemy finalizowac temat Nawiasem mówiąc, te kotwy do ósemek pasują idealnie i dobrze je wyważają, więc zakup można uznać za trafiony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Tymczasem takie customy dla jednego szpenia od jeziorowych bolków Panic 8 i 9. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Kamilu w tygodniu będziemy finalizowac temat Nawiasem mówiąc, te kotwy do ósemek pasują idealnie i dobrze je wyważają, więc zakup można uznać za trafiony Bardzo mnie cieszy ta informacja Miejsca w pudełkach naszykowane Cieszę się, że temat kotwic wypalił, no i że zaryzykowałem i wziąłem większą ilość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Dawno do ciebie nie zaglądałem i widzę żeś utonął w wersjach BS To wdzięczny temat i mnie ciągnie cały czas w tą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Panic 9.9 cm, 18 gram.Przy swojej zwartej bryle leci jak pocisk. Wobler bardzo łatwy w obsłudze. Praca - lusterko z delikatnym zamiataniem ogonkiem. W opadzie mocne lusterko. Koncepcja pracy jak u 8 cm brata, jednak troszeczkę subtelniejsza, bardziej stonowana. Wobler świetny w wersji top water, ale także do głebszego prowadzenia z opadem włącznie. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Brawo TY Pokazuj mi tu lepiej Pacica na Szwedzkie mamuśki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 (edytowane) Jaram się, jak Rzym za czasów Nerona Edytowane 4 Lutego 2016 przez Kamil Z. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Damy radę Kiedy ten sezon u Ciebie się zaczyna? Może wręczę Ci osobiście... Hmm. Sezon zaczął się 1 stycznia i trwa do 31 grudnia PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Dzwonili z NASA że woblery w.......e w kosmos :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Dawno do ciebie nie zaglądałem i widzę żeś utonął w wersjach BS To wdzięczny temat i mnie ciągnie cały czas w tą stronę Tak, w tej kwestii jest jeszcze wiele do odkrycia i to mnie najbardziej kręci. Są na naszym forum ludzie którzy celowo łowią na Paniczki klenie czy okonie i jak mi opisują swoje spostrzeżenia, to coraz bardziej zaczynam wierzyć w stworzenie przynęty uniwersalnej hehe Poza tym możliwości prezentacji jerków są praktycznie nieograniczone, zaś sam ruch odpowiednio zbudowanej przynęty jest o wiele bardziej zbliżony do naturalnego, niż woblera ze sterem. Tak naprawdę Robercie podsunąłeś mi temat do głebokich rozważań i fajnej dyskusji. Trzeba będzie założyć jakiś nowy temacik Tym czasem takie złote 9-ki 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Adam te złote są ekstra! Chyba się powtarzam Jaka wielkość kotwy do tego skurczybyka idzie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Adam czekam na moje Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Adam te złote są ekstra! Chyba się powtarzam Jaka wielkość kotwy do tego skurczybyka idzie ?? 6-ki będą jak tarara Adam czekam na mojeWysłane z mojego SM-G920F przy użyciu TapatalkaDziku, pisz na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi