Skocz do zawartości

LB HM Spinnerman

Rekomendowane odpowiedzi

Adam co tak cicho?we wątku!

Adam STO LAT!i dużo zdrówka :D

Dzięki Rafale.

Cisza przy burzą hehe Dopracowuję ostatnie szczegóły Panica 9. Myślę, że pod koniec tygodnia coś już pokażę. W zasadzie wobler jest już gotowy, pozostała jedynie kwestia designu. Będzie w dwóch wersjach. W folii alu oraz łuską tłoczoną w korpusie. Poza tym męczą ludziska o tą boleniową sieczkę i też pomału zacząłem Kombinować w tym temacie. I widzę, że wyzwanie jest coraz większe, bo powiem Wam, że im bolenióweczka mniejsza, tym schody coraz wyższe ;)

• Like 2

Dzięki Rafale.

Cisza przy burzą hehe Dopracowuję ostatnie szczegóły Panica 9. Myślę, że pod koniec tygodnia coś już pokażę. W zasadzie wobler jest już gotowy, pozostała jedynie kwestia designu. Będzie w dwóch wersjach. W folii alu oraz łuską tłoczoną w korpusie. Poza tym męczą ludziska o tą boleniową sieczkę i też pomału zacząłem Kombinować w tym temacie. I widzę, że wyzwanie jest coraz większe, bo powiem Wam, że im bolenióweczka mniejsza, tym schody coraz wyższe ;)

Adam STO LAT!i dużo zdrówka :D

Adaśko masz dziś urodziny??? :ph34r:

Jak tak to 100lat :whistling: :good:

• Like 1

bardzo ładnie ;), z chęcią bym przytulił też kilka sztuk, a będą też wersje ze sterami?

pozdro

Będą ze sterem ale bliżej wiosny. Na chwilę obecną nie ma gdzie tego testować i ustawiać ;)

Adam - pamiętaj, że też z niecierpliwością czekam na boleniowe nowości, parę paniców i coś na Szwecję ;)

Olo zrobi się. Bez uzbrojenia Cie nie puścim. Pokażesz leszczom jak łowią chłopaki z jb  :D

A ósemeczki, jak się mają ? ;) ;)

Kamilu w tygodniu będziemy finalizowac temat ;) 

Nawiasem mówiąc, te kotwy do ósemek pasują idealnie i dobrze je wyważają, więc zakup można uznać za trafiony ;)

• Like 1

Kamilu w tygodniu będziemy finalizowac temat ;)

Nawiasem mówiąc, te kotwy do ósemek pasują idealnie i dobrze je wyważają, więc zakup można uznać za trafiony ;)

Bardzo mnie cieszy ta informacja :) Miejsca w pudełkach naszykowane ;)

Cieszę się, że temat kotwic wypalił, no i że zaryzykowałem i wziąłem większą ilość ;)

• 2 tygodnie później...

Panic 9.

9 cm, 18 gram.

Przy swojej zwartej bryle leci jak pocisk. Wobler bardzo łatwy w obsłudze. Praca - lusterko z delikatnym zamiataniem ogonkiem. W opadzie mocne lusterko. Koncepcja pracy jak u 8 cm brata, jednak  troszeczkę subtelniejsza, bardziej stonowana. Wobler świetny w wersji top water, ale także do głebszego prowadzenia z opadem włącznie.

post-52196-0-50750300-1454596873_thumb.jpg

post-52196-0-14635000-1454596898_thumb.jpg

• Like 13

Dawno do ciebie nie zaglądałem i widzę żeś utonął w wersjach BS :) To wdzięczny temat i mnie ciągnie cały czas w tą stronę :)

Tak, w tej kwestii jest jeszcze wiele do odkrycia i to mnie najbardziej kręci. Są na naszym forum ludzie którzy celowo łowią na Paniczki klenie czy okonie i jak mi opisują swoje spostrzeżenia, to coraz bardziej zaczynam wierzyć w stworzenie przynęty uniwersalnej hehe Poza tym możliwości prezentacji jerków są praktycznie nieograniczone, zaś sam ruch odpowiednio zbudowanej przynęty jest o wiele bardziej zbliżony do naturalnego, niż woblera ze sterem. Tak naprawdę Robercie podsunąłeś mi temat do  głebokich rozważań :rolleyes: i fajnej dyskusji. Trzeba będzie założyć jakiś nowy temacik ;)

Tym czasem takie złote 9-ki ;)

post-52196-0-51983500-1454603245_thumb.jpg

post-52196-0-17515500-1454603267_thumb.jpg

post-52196-0-29972500-1454603289_thumb.jpg

• Like 13