Skocz do zawartości

LB HM Spinnerman

Rekomendowane odpowiedzi

Z drewna tylko wzorniki. Dalej to już chemia :) Daje o wiele więcej możliwości ;)

Tylko mnie tu nie krzyczeć znowu, że wobler z piany nie ma duszy. Moje są wszystkie ochrzczone we Wiśle :D

O matko! taka "kupa" drewna na wzorniki, przecież to gatunków rybek zabraknie :D Ah ! teraz jasne, że przydałoby się "troszki" zbyć :P

Spoko ! ja także kręcę pianę :D

• Like 1

O matko! taka "kupa" drewna na wzorniki, przecież to gatunków rybek zabraknie :D Ah ! teraz jasne, że przydałoby się "troszki" zbyć :P

Spoko ! ja także kręcę pianę :D

ps. ale niejednokrotnie z odlewów poszły na wzorniki do form, by zwiększyć wydajność :D

Adam, o Twoich woblerach padło już wiele pozytywnych słów. Ogólnie przyłączam się, że technologia kosmiczna, NASA i te tegesy. Zresztą już Ci się zachwycałem. Przekonanych nie trzeba przekonywać, a tych tu na pewno większość. Napiszę z nieco innej beczki. Kilka dni temu drodzy koledzy, przyszły woblery od Adama. Moja żona traktuje mój wędkarski "kucyk" jako niegroźne wariactwo, zasadniczo nie wadzi, ale też ją to zbytnio nie obchodzi. Gdy zobaczyła Panic'a, zapytała czy dałoby się zamówić takie z jednym oczkiem. A na cholerę Ci z jednym oczkiem? Bym miała bardzo oryginalne kolczyki... Wkroczyłeś Panie Adamie na śliski grunt :))))

• Like 1

Bo to jest tak ze taki kolczyk to każdy facet zauważy. A o to chyba kobietom chodzi :) żeby o nich mówiono i je komplementowano :D

Prezes kiedy zrobisz przynętę dla prawdziwych mężczyzn? :D ogonkowiec fajny. Sam będziesz lał ogony?

Pozdr

M

Bo to jest tak ze taki kolczyk to każdy facet zauważy. A o to chyba kobietom chodzi :) żeby o nich mówiono i je komplementowano :D

Ale na tyle na ile się na tym znam to jeszcze chodzi o to, żeby inne babeczki zazdrościły. A tu to bardziej faceci będą takie chcieli mieć :)

Ale macie tematy hehehe Bierzcie się lepiej za woblery, bo sezon tuż, tuż  :o

Dominik to żadna NASA, to ciężka PRACA  :D

Próbowałem zeszłego lata. Dla mnie to jakieś szamańskie sztuczki stosujecie, bo się nie da. Taki mam do tych spraw talent. Tym większy mam szacunek do Waszej pracy. I tym bardziej by mnie cieszyło gdybym coś kiedyś złowił na własną przynętę. A na razie to jedynie pędzel zepsułem :)))) Bo ja jestem taki twórca przez duże "TFU" :)

• Like 1

Dzisiaj udało się nakręcić wstępne filmiki z pracą nowych " Panic 9 ". Z osiągnietych efektów jestem bardzo zadowolony. Uwielbiam woblery o wyraźnej, ostrej akcji, jednak utrzymanej w osi woblera bez nadmiernego trzepania na boki i myślę, że taką pracę udało się w pełni uzyskać ;) Zapraszam do obejrzenia.

• Like 13