Harjer Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Z drewna tylko wzorniki. Dalej to już chemia Daje o wiele więcej możliwości Tylko mnie tu nie krzyczeć znowu, że wobler z piany nie ma duszy. Moje są wszystkie ochrzczone we Wiśle O matko! taka "kupa" drewna na wzorniki, przecież to gatunków rybek zabraknie Ah ! teraz jasne, że przydałoby się "troszki" zbyć Spoko ! ja także kręcę pianę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 O matko! taka "kupa" drewna na wzorniki, przecież to gatunków rybek zabraknie Ah ! teraz jasne, że przydałoby się "troszki" zbyć Spoko ! ja także kręcę pianę ps. ale niejednokrotnie z odlewów poszły na wzorniki do form, by zwiększyć wydajność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Łooo matuchno !! Adam co ty będziesz chałupę stawiał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Jak mówiłem. Materiał jest pierwyj sort. Lipka dwa lata na suszarni przeleżała i poszła w końcu na jakieś sztachety czy coś Szkoda było nie skorzystać Ocaliłem ile się dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Adam, o Twoich woblerach padło już wiele pozytywnych słów. Ogólnie przyłączam się, że technologia kosmiczna, NASA i te tegesy. Zresztą już Ci się zachwycałem. Przekonanych nie trzeba przekonywać, a tych tu na pewno większość. Napiszę z nieco innej beczki. Kilka dni temu drodzy koledzy, przyszły woblery od Adama. Moja żona traktuje mój wędkarski "kucyk" jako niegroźne wariactwo, zasadniczo nie wadzi, ale też ją to zbytnio nie obchodzi. Gdy zobaczyła Panic'a, zapytała czy dałoby się zamówić takie z jednym oczkiem. A na cholerę Ci z jednym oczkiem? Bym miała bardzo oryginalne kolczyki... Wkroczyłeś Panie Adamie na śliski grunt ))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) To dużo mikrobalonu i mało ołowiu trzeba żeby ucha nie urwało Ed. Stelaż oczywiście pełny Edytowane 12 Lutego 2016 przez Hesher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Diabli wiedzą, może to jakaś nisza. By się w końcu faceci zachwycali, że "piękne masz kolczyki", "jaka ładna brożka" czy "niesamowitą masz spinkę na spinning" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Bo to jest tak ze taki kolczyk to każdy facet zauważy. A o to chyba kobietom chodzi żeby o nich mówiono i je komplementowano Prezes kiedy zrobisz przynętę dla prawdziwych mężczyzn? ogonkowiec fajny. Sam będziesz lał ogony? PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 "Fajne kolczyki, w co zbroisz?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Bo to jest tak ze taki kolczyk to każdy facet zauważy. A o to chyba kobietom chodzi żeby o nich mówiono i je komplementowano Ale na tyle na ile się na tym znam to jeszcze chodzi o to, żeby inne babeczki zazdrościły. A tu to bardziej faceci będą takie chcieli mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Z drewna tylko wzorniki. Dalej to już chemia Daje o wiele więcej możliwości Tylko mnie tu nie krzyczeć znowu, że wobler z piany nie ma duszy. Moje są wszystkie ochrzczone we Wiśle Bezdusznik- fajna nazwa na kolejny model woblera :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Nazwa swoją drogą ale żeby tak wodą chrzcić zamiast czystą... ryby się w tym ruh.ją. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) A jak kupi świadek Jehowy albo niewierny to c...a złapie Panie chrzczone woblery sprzedajesz :o Edytowane 12 Lutego 2016 przez Raffaello 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Opakuje mu w Strażnicę i się nie połapie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Ale macie tematy hehehe Bierzcie się lepiej za woblery, bo sezon tuż, tuż Dominik to żadna NASA, to ciężka PRACA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Nooo jak nie jak tak, brata dzisiaj wysłałem po materiały... do sexshopu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Koleżanki nie przyprowadził :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Ale macie tematy hehehe Bierzcie się lepiej za woblery, bo sezon tuż, tuż Dominik to żadna NASA, to ciężka PRACA Próbowałem zeszłego lata. Dla mnie to jakieś szamańskie sztuczki stosujecie, bo się nie da. Taki mam do tych spraw talent. Tym większy mam szacunek do Waszej pracy. I tym bardziej by mnie cieszyło gdybym coś kiedyś złowił na własną przynętę. A na razie to jedynie pędzel zepsułem ))) Bo ja jestem taki twórca przez duże "TFU" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) Koleżanki nie przyprowadził :D Nie cytujemy zdjęć. http://jerkbait.pl/topic/62466-zasady-tworzenia-wpisów-na-forum-jerkbaitpl/?p=1729002Tylko chemia :/ Edytowane 12 Lutego 2016 przez woblery z Bielska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Piotrek, ale byś żabek narobił z tych balonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Toż to worki karpiowe hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Dzisiaj udało się nakręcić wstępne filmiki z pracą nowych " Panic 9 ". Z osiągnietych efektów jestem bardzo zadowolony. Uwielbiam woblery o wyraźnej, ostrej akcji, jednak utrzymanej w osi woblera bez nadmiernego trzepania na boki i myślę, że taką pracę udało się w pełni uzyskać Zapraszam do obejrzenia. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Ten 2 bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgadzam się nr2 mistrzowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Boleniówka też wyszła spoko, tylko ma bardzo drobniutką prace i nie widac tego tak na filmiku. Jak już dopracuję ją na tip top, wówczas nagram filmik ze zbliżenia przy lepszej pogodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi