Mariano Italiano Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Nagraj Adam,bo klarowna wiślana woda nie pozwala dostrzec w pełni możliwości i pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 I poszukaj czystszej wody!bo ch....a widać!P.S-Adam z NASA dzwonili?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Boleniówka też wyszła spoko, tylko ma bardzo drobniutką prace i nie widac tego tak na filmiku. Jak już dopracuję ją na tip top, wówczas nagram filmik ze zbliżenia przy lepszej pogodzie Teraz luknąłem na kompie bo na tel. to nie robota i faktycznie bolenióweczka też fajowa. Szczególnie dobrze widać przy prowadzeniu z prądem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Teraz luknąłem na kompie bo na tel. to nie robota i faktycznie bolenióweczka też fajowa. Szczególnie dobrze widać przy prowadzeniu z prądem Co Wy macie za sprzęty? bo ja c....a widzę!chyba za dużo bimbru pije a to ponoć na wzrok szkodzi :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Co Wy macie za sprzęty? bo ja c....a widzę!chyba za dużo bimbru pije a to ponoć na wzrok szkodzi :blink: Masturbacja ponoć też... P. SŻeby nie było, ja widzę dobrze nawet na telefonie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Masturbacja ponoć też... P. SŻeby nie było, ja widzę dobrze nawet na telefonie A tego nie próbowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Ten drugi fajny jest. Szczupak przy trawie też by nie pogardził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) Kamil z moich badań wynika że bimber wyostrza zmysły :-D szczególnie ten wysokooktanowy ;-)Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Przypominam, że wątek dotyczy woblerów, a nie napojów rozweselających. Proszę o powrót do meritum. Edytowane 13 Lutego 2016 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Panowie, Wy tu o bimbrze, seksie i innych przyziemnych sprawach, a człek nie samym chlebem żyje Wczoraj odwiedziłem dom mego Mistrza. Osoby barwnej i niezwykłej, a zarazem nieszczęśliwej i tragicznej. Człowieka który czuł się szczęśliwy mogąc pracować bez wytchnienia o kromce chleba i kieliszku wódki. Pasja... Pasja życia... Kim był? Kto odpowie nagrodę dostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Coś mi pachnei Van Goghiem pod narodowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgadza się to pokój Vincenta Niestety pod narodowym nigdy nie mieszkał To Arles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 (edytowane) Zgaduję imię jego Vincent ?? ehhh za późno refleks szachisty Edytowane 14 Lutego 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Tak sie kiedyś kręciło! Dzięki Sławku, za przypomnienie dawnych czasów. To były wspaniałe, muchowe chwile 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Na bolki coś kręciłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Na bolki coś kręciłeś? Proste Wstawiałem kiedyś gdzieś na jb. foty. Nie wiem, czy nie w swoim wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Tak sie kiedyś kręciło! Dzięki Sławku, za przypomnienie dawnych czasów. To były wspaniałe, muchowe chwile Cała przyjemność po mojej stronie . Urzekła mnie ich prostota . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Większość to spidery, do mojej ulubionej metody mokrej muchy Oj, kosiło się na Postołowskim Sanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Dwa typy łuski. Na podkładzie i tłoczona. Jedni lubią taką, drudzy inną. A ryby? Mnie osobiście bardziej podoba się na podkładzie. Jest bardziej naturalna i nie daje tak mocnych refleksów. Myślę, że bolkom też się spodoba Wyciskana daje fajny efekt, ale trzeba ją przygasić perłową mgiełką. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Mała seria się szykuje 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Po prawej stronie widzę inspirację naszym forumowym kolegą... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 A jaśniej, bo nie bardzo rozumiem o jakich inspiracjach mówisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Tak mi się, wydawało, że to charakterystyczne zdobienie główki już GDZIEŚ widziałem. Fajnie wyszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Kamil, zmień zioło Ja te woblery w identyczny sposób wykonuje od dwóch lat i jedyną inspiracją mógł by być dla mnie van Gogh ew. Megabass 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 A widzisz. A ja te "łby terminatora" widziałem tylko w wobkach Love-Bait Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 (edytowane) A widzisz. A ja te "łby terminatora" widziałem tylko w wobkach Love-Bait I tylko tam je zobaczysz, bo to też pomysł autorski i hm Edytowane 19 Lutego 2016 przez spinnerman 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi