Skocz do zawartości

LB HM Spinnerman

Rekomendowane odpowiedzi

Boleniówka też wyszła spoko, tylko ma bardzo drobniutką prace i nie widac tego tak na filmiku. Jak już dopracuję ją na tip top, wówczas nagram filmik ze zbliżenia przy lepszej pogodzie ;)

Teraz luknąłem na kompie bo na tel. to nie robota i faktycznie bolenióweczka też fajowa. Szczególnie dobrze widać przy prowadzeniu z prądem :)

Teraz luknąłem na kompie bo na tel. to nie robota i faktycznie bolenióweczka też fajowa. Szczególnie dobrze widać przy prowadzeniu z prądem :D

Co Wy macie za sprzęty? bo ja c....a widzę!chyba za dużo bimbru pije :D  a to ponoć na wzrok szkodzi :blink: :blink: :blink:

Kamil z moich badań wynika że bimber wyostrza zmysły :-D szczególnie ten wysokooktanowy ;-)

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

Przypominam, że wątek dotyczy woblerów, a nie napojów rozweselających. Proszę o powrót do meritum.

Edytowane przez woblery z Bielska

Panowie, Wy tu o bimbrze, seksie i innych przyziemnych sprawach, a człek nie samym chlebem żyje  :D Wczoraj odwiedziłem dom mego Mistrza.  Osoby barwnej i niezwykłej, a zarazem nieszczęśliwej i tragicznej. Człowieka który czuł się szczęśliwy mogąc pracować bez wytchnienia o kromce chleba i kieliszku wódki. Pasja... Pasja życia... Kim był? 

Kto odpowie nagrodę dostanie ;)

post-52196-0-90543600-1455479991_thumb.jpeg

Dwa typy łuski. Na podkładzie i tłoczona. Jedni lubią taką, drudzy inną. A ryby?

Mnie osobiście bardziej podoba się na podkładzie. Jest bardziej naturalna i nie daje tak mocnych refleksów. Myślę, że bolkom też się spodoba ;) Wyciskana daje fajny efekt, ale trzeba ją przygasić perłową mgiełką.

post-52196-0-98389300-1455881264_thumb.jpg

• Like 6