spinnerman Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Długość i waga mnie pasuje. Tylko, że ja to bym chciał w słonej wodzie podrzucić drapieżnikom.Możesz jeszcze jeszcze zdradzić jaki to materiał? Chodzi raczej o to czy coś twardego czy jakaś pianka?Coś twardego Tylko, że ja lakieruję zwykłym Hartzlackiem, a na mocno zębate ryby, to trza by to było jaką żywicą z zewnątrz potraktować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Coś twardego Tylko, że ja lakieruję zwykłym Hartzlackiem, a na mocno zębate ryby, to trza by to było jaką żywicą z zewnątrz potraktować Adaś to może potraktuj je czymś mocniejszym , bo na szkierach jak i przy zębatych na pewno dostaną popalić.A wierzę w to że skuteczne będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Coś twardego Tylko, że ja lakieruję zwykłym Hartzlackiem, a na mocno zębate ryby, to trza by to było jaką żywicą z zewnątrz potraktować Dzięki za szybkie i konkretne odpowiedzi .Jak je sprawdzisz, napisz kilka słów jak pracują, cały czas zakładam, że to są bezsterowce .Jak będzie trzeba nie ma problemu by żywicą pokryć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Dzięki za szybkie i konkretne odpowiedzi .Jak je sprawdzisz, napisz kilka słów jak pracują, cały czas zakładam, że to są bezsterowce .Jak będzie trzeba nie ma problemu by żywicą pokryć .Jak będą gotowe, to jak zwykle wrzucę filmik z pracą Co do krycia żywicą - ja mikrofalówki nie rozbiere Może Melek swojej diabelnej machiny użyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Sandaczowe Goldy na ukończeniu 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Te mi się ...ojjj będą robić robotę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 No, powinien W przygotowaniu jeszcze wersja HOLO. To dopiero będzie kosa! 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Adaś a ciekaw jestem jak takie malowanie sprawdziło by się na boleniowych wabikach. Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Adaś a ciekaw jestem jak takie malowanie sprawdziło by się na boleniowych wabikach. Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu TapatalkaKtóre konkretnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Myślałem o "Cienkim" choć i Panik prowadzony pod wodą mógł by robić robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Holo na mętnej wodzie przeważnie łowi To zdanie moje i kolegów,którzy sami również tworzą i wędkują.W każdej parti może Adam cyknie holograma z Syrenką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Myślałem o "Cienkim" choć i Panik prowadzony pod wodą mógł by robić robotę.Cienkiego mam w wersji holo,na niego zreszta zlowilem swojego pierwszego Odrzanskiego boleniaDrugie branie na tego wobka zakonczylo się dotkliwa porażka (z mojej strony oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 (edytowane) Panowie w holo będą wszystkie modele. Dokładnie jak mówi Mariano, holo chodzi na trąconej wodzie, ale też dobrze działa o zmierzchu i w nocy. Co do "Cienkiego", to wraca do gry w wielkim stylu. Bardzo dużo ludzi pyta o ten wobler; nawet właśnie przed chwilą dostałem priva z pytaniem o te woblery, także @Bosman odpowiadam publicznie - będziesz nim straszył Bolki na Bugu w tym sezonie Za jakieś dwa tygodnie pokażę Wam pierwsze egzemplarze w wersji 8 i 10 cm Edytowane 27 Lutego 2016 przez spinnerman 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Moja najlepsza sandaczowa, głęboka 9-ka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Adaś super było ponownie się spotkać i do tego poznać Twoja Żonę. Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Od przynęty do przyjaźni.Brawo panowie, tak trzymać. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Adaś super było ponownie się spotkać i do tego poznać Twoja Żonę. Dzięki Sebek. Było sympatycznie. Szkoda, że tak krótko. Odbijemy sobie przy następnej okazji. Może na odrzańskich Bolesławach? Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 No Adaś... kac juz po spotkaniu powinien puścić . Chwal się co tam wyrzeźbiłeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Maćku biorę się powoli za projekt Twoich kleniówek. Trzeba cisnąć, bo sezon tuż, tuż Jeżeli do wiosny utrzyma się gruba woda to będzie robota Na razie Dopracowuję jeszcze nowe Boleniówki wertykalne. Jest z tym trochę roboty, żeby uzyskać, tą niepowtarzalną, boleniową pracę. Ale myślę, że wyszła dobra przynęta 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 24 Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Maćku biorę się powoli za projekt Twoich kleniówek. Trzeba cisnąć, bo sezon tuż, tuż Jeżeli do wiosny utrzyma się gruba woda to będzie robota Na razie Dopracowuję jeszcze nowe Boleniówki wertykalne. Jest z tym trochę roboty, żeby uzyskać, tą niepowtarzalną, boleniową pracę. Ale myślę, że wyszła dobra przynęta Pochwal się fotką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 (edytowane) Maćku biorę się powoli za projekt Twoich kleniówek. Trzeba cisnąć, bo sezon tuż, tuż Jeżeli do wiosny utrzyma się gruba woda to będzie robota Na razie Dopracowuję jeszcze nowe Boleniówki wertykalne. Jest z tym trochę roboty, żeby uzyskać, tą niepowtarzalną, boleniową pracę. Ale myślę, że wyszła dobra przynęta Edytowane 4 Marca 2016 przez Mr.Happy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Maćku biorę się powoli za projekt Twoich kleniówek. Trzeba cisnąć, bo sezon tuż, tuż Jeżeli do wiosny utrzyma się gruba woda to będzie robota Na razie Dopracowuję jeszcze nowe Boleniówki wertykalne. Jest z tym trochę roboty, żeby uzyskać, tą niepowtarzalną, boleniową pracę. Ale myślę, że wyszła dobra przynęta Na kleniówki to i ja się piszę. Paniki i sandaczowe cygarka mi się sprawdziły więc staję w ciemno w kolejce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Pochwal się fotkąJak narazie to niezbyt estetyczne, testowe surówki. Jak zrobię na gotowo, to pokażę Jutro działam z jerkami szczupkowymi. Może uda się kilka sztuk zrobić na jerkbaitową wyprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 No, to wyważamy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Waga czystego 13 cm korpusu, z pełnym stelażem z drutu stalowego 1,2 mm, oraz kutymi kotwicami nr 2, równe 20 gramów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi