wujek Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 A ja złowiłem Dodatkowo powim, że kolor ów sprawdzał mi się w największą lampę Na seledyny bolki biorą często jak nie chcą wziąć uklejki. Sam sobie w tym roku zrobiłem wobler w taki malowaniu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Dokładnie Janek, jak mówisz. Te brania zdarzały się kiedy na nic nie gryzło, a na seledyn tłukł, aż miło, chociaż w moim przypadku z tego co pamiętam, to brania pomimo, że mocne, agresywne, to jednak ryby często się nie zapinały. A tu taki mmooocno sandaczowy kolorek, dodatkowo podrasowany holo I jego praca 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Bardzo fajnie wygląda w tej szacie i praca też miodzio. Uwielbiam takie mocne lusterkowanie. Taki wielkorzeczny uniwersał, kiedy stajesz w letni wieczór nad brzegiem Wisły i dociera do Ciebie, że nie masz pomysłu na co by tu dzisiaj się nastawić. zakładasz takiego panica i może rąbnąć praktycznie wszystko, ot cała kwintesencja piękna wiślanego lowienia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Bardzo fajnie wygląda w tej szacie i praca też miodzio. Uwielbiam takie mocne lusterkowanie. Taki wielkorzeczny uniwersał, kiedy stajesz w letni wieczór nad brzegiem Wisły i dociera do Ciebie, że nie masz pomysłu na co by tu dzisiaj się nastawić. zakładasz takiego panica i może rąbnąć praktycznie wszystko, ot cała kwintesencja piękna wiślanego lowienia Pięknie powiedziane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Oj będą gryzły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Mała seria sandaczowych Panic Z w wersji holo. Floating, 9 cm / 7 g. Rzeczny uniwersał 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Juro możesz np skoczyć nad Wisłę jakby co i sprawdzić czy ukleje banglają jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 ...i w trzech, standardowych kolorach. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menduza Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Chętnie bym wszedł w posiadanie tych woblerów . Piękna robota. Praca idealna. Już widzę takiego "panic'a" w wiślanym nurcie ehhhhh.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Juro możesz np skoczyć nad Wisłę jakby co i sprawdzić czy ukleje banglają jak trzeba Np. skoczę, bo muszę jeszcze dograć oczko w Cieniasach. Ogólnie wyszły total kosa Nasze dzisiaj podszlifowałem w miejscach gdzie Ci pokazywałem, i też się nimi pobawię. Trza im jaką markietingową nazwę wymyślić, bo nikt tego nie kupi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Chętnie bym wszedł w posiadanie tych woblerów . Piękna robota. Praca idealna. Już widzę takiego "panic'a" w wiślanym nurcie ehhhhh....Pisz na pw. Coś ogarniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Tu jest jeszcze krótki filmik z pracą sandaczówek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Ale bym w takiego przgrzmocił Praca bajka, taką jaką lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Bolenióweczka w nowym kolorku na słoneczne dni. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Np. skoczę, bo muszę jeszcze dograć oczko w Cieniasach. Ogólnie wyszły total kosa Nasze dzisiaj podszlifowałem w miejscach gdzie Ci pokazywałem, i też się nimi pobawię. Trza im jaką markietingową nazwę wymyślić, bo nikt tego nie kupi Zrobię jeszcze tego dociążonego ale to już jutro bo dzisiaj poświęciłem wieczór na opier.alanie się. Daj cynk co ewentualnie poprawić tylko bez rewolucji bo nie ma bardzo z czego ciąć można powyginać, poprostować, z reszta bedziesz wiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Zrobię jeszcze tego dociążonego ale to już jutro bo dzisiaj poświęciłem wieczór na opier.alanie się. Daj cynk co ewentualnie poprawić tylko bez rewolucji bo nie ma bardzo z czego ciąć można powyginać, poprostować, z reszta bedziesz wiedział.Piotrek najważniejsze, to dopracować balast. Reszta to pikuś. Mały pikuś A tak dla zainteresowanych, to szykujemy wspólnymi siłami małego Spoona pod bolenie. Pomysł zrodził się po tym, jak ubiegłej jesieni dla Piotrka wyszły jednocześnie dwie baaardzo grube rapy w trakcie testowania spoona szczupakowego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Siedzę nad nową, odświeżoną wersją Cieniasa, przeglądam stare foty, bo ani sztuka mi się nie ostała. Był to chyba jedyny wobler który tak naprawdę imitował faktyczną pracę uklei, czyli... brak pracy widocznej dla oka ludzkiego. Tak naprawdę niewiele osób potrafiło łowić na te jerki, ale padło na nie wiele pięknych ryb. Może dlatego legenda ciągle jest żywa... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Siedzę nad nową, odświeżoną wersją Cieniasa, przeglądam stare foty, bo ani sztuka mi się nie ostała. Był to chyba jedyny wobler który tak naprawdę imitował faktyczną pracę uklei, czyli... brak pracy widocznej dla oka ludzkiego. Tak naprawdę niewiele osób potrafiło łowić na te jerki, ale padło na nie wiele pięknych ryb. Może dlatego legenda ciągle jest żywa...A mi się jedna sztuka ostała.... Cienki dawał radę,czekam na świeżynkę Adaśko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Patrząc na te "Cieniaski" człowiek mimo ich nazwy przewiduje, że będzie grubo A jaka gramatura przyjemniutka ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 To nie są wbrew pozorom łatwe wobki, chociaż Krystiano złowił na to swojego pierwszego grubego bolca, a kolejny był jeszcze ciut grubszy Strzał z powierzchni był tak potężny, że strzeliła żyłka, a działo się to jak dobrze pamiętam w listopadzie Później worek z bolkami mu się rozwiązał. Teraz to już, sam muszę uczyć się od niego animacji jerków boleniowych 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Wesołego Alleluja! 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Wesołego Adaś i przede wszystkim spokojnych i spędzonych rodzinnie ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Wesołego!w tym jajku (od kukułki chyba?)to jakieś takie się ulęgły,nijak niepodobne do Twojego rękodzieła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragber Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 ale jaja , wesołych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Adaś jak tam moje szczupakowe przynęty ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi