mako150 Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Coś na grube klenie z płytkich raf. To te kleniówki, o których rozmawialiśmy wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Adaś jak tam moje szczupakowe przynęty ??Sebek wszystko na dobrej drodze. Przed sezonem napewno zdążymy. Było trochę pracy z doborem balastu To te kleniówki, o których rozmawialiśmy wcześniej? Maciek, te to tak pod siebie. Ale sporo ludzi się zainteresowało, to pewnie jakaś seria tych "hornetowych" 9-tek się pojawi. Kleniówki będą 4,5 cm. Model już wystrugany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 W weekend testowałem prototypowe wersje nowych boleniówek wertykalnych o nazwie roboczej RapMaster. Woblery będą w wersji 8 i 10 cm, w gramaturach 15 i 18 g. Praca bardzo drobna, gęsta, w płaszczyźnie poziomej, bardzo dobrze wyczuwalna w dolniku jako delikatne mrowienie.Przynęty bardzo stabilne nawet w bardzo mocnym uciągu i przy ekspresowym prowadzeniu, a jednocześnie wrażliwe na delikatne podbicia szczytówką powodujące efektowne mignięcia boczkami bez zmiany toru przynęty czy zaniku pracy (próbowałem pokazać to na filmikach). Mam nadzieję, że sprostają wymaganiom bardzo doświadczonych, jak i początkujących boleniarzy. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 RapMastery będą wymiatać. Bardzo ładna prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Adam jak z ich lotnością? nie koziołkują w locie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Jesienią tego typu konstrukcje, prowadzone w pół wody, robiły robotę A i wiosną zapewne będą dawały rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Praca miodzio Szczególnie podoba mi się efekt przy podbiciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Adam jak z ich lotnością? nie koziołkują w locie?Lotność bardzo dobra. Dzięki bardzo wąskiej bryle i obciążeniu skupionym na przedzie przynęty wobki lecą jak pocisk. Poza tym przy odrobinie wprawy można je niemal bezglosnie kłaść na wodzie. Oczywiście przy jakichś bocznych podmuchach mogą wpaść w turbulencje hehe jednak przy odpowiednio wykonywanych rzutach raczej nie powinno to następować. W moich konstrukcjach boleniowych zawsze kładłem duży nacisk na zasięg rzutu i tak pozostanie,bo takie cechy ma mieć dobra boleniowka i tyle 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Kilkanaście dni tu Panie nie zaglądałem (jeszcze się nie nacieszyłem tymi cudami od Ciebie nabytymi na GS), a tu pińcet nowych woblerów, jakieś holo manolo, paski, seledyny, cuda na kiju, tu na sandacza, tu na bolenia, tu na szczupaka, tu na Szwecje, tu na Narew. Dżizus, ja nie "nadanżam". (że nie wspomnę o potajemnie wytwarzanych kolczykach ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Dzisiaj wysyłam wszystkie zaległe paczki. Przepraszam za niezależną ode mnie zwłokę i nieodpisywanie na priv. Było ich zbyt wiele, poza tym miałem bardzo ograniczony zasięg telefoniczny. Pozostałe zamówienia oczywiście aktualne. Pozdrawam serdecznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Tymczasem, to je amelinium Kolor który potrafi odczarować najgorszą miejscówkę 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 ...i w wersji Holo. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Puszczę Ci zaraz linka do fajnych farb jak chcesz takie ameliniowe robić tylko trzeba do nich specjalnych lakierów używać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Puszczę Ci zaraz linka do fajnych farb jak chcesz takie ameliniowe robić tylko trzeba do nich specjalnych lakierów używać.Piękny efekt Ja stosowałem podobne pasty. Także trzeba było to wypolerować. Trochę czasochłonne ale efekt niesamowity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 New for 2016 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 ...i dychy. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Adam ja tylko mam nadzieję że nasza rozmowa ......... no wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Mówisz że będzie łowić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Adam ja tylko mam nadzieję że nasza rozmowa ......... no wiesz Sebek, damy rade Mówisz że będzie łowić?Hm, przez głowę mi to nie przeszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Szuka Ciebie jeden młody zdolny lakiernik. Mówił mi dzisiaj, że się dodzwonić nie może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Szuka Ciebie jeden młody zdolny lakiernik. Mówił mi dzisiaj, że się dodzwonić nie może...Nie tylko on mnie szuka... Większość ludzi nie wie, że mieliśmy też wiele legalnych interesów jak sprzątanie albo lakierowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Tak na szybko, ósemeczka RM w holo dla kolegi Mariusza. Takie kotwice nr 6 polecam, szczególnie do moich jerków boleniowych które "nie lubią" kotwic o szerokim kolanku jak np. Owner ST 36 które wytłumiają charakterystyczną pracę tych przynęt. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Adam a cóż to za kotwa?ja stosuję kamatsu grand prix treble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Rafał, nie chodzi o firmę tylko o kształt. Do jerków boleniowych stosuję wyłącznie z wąskim łukiem kolankowym. Takie jak VMC w Rapali Shad Rap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 To ten typ,nie wiem czy będzie widać na zdjęciu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi