spinnerman Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Dla porównania dwie 6-ki.Z lewej Owner, z prawej VMC.Ja nie mówię, że jedna jest lepsza od drugiej. Niektórzy nie zwracają uwagi na takie niuanse; ja mam na tym punkcie świra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 To ten typ,nie wiem czy będzie widać na zdjęciuTak, dokładnie.A dlaczego ja po raz pierwszy widzę taką fajną fotę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Jest ich sporo ,To już znam te vmc a kamatsu są dużo lepsze! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Przestań, bo włosy na klacie dęba stają na sam widok Już niedługo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Do wobków pływajacych, czy wertykali mogą być kotwy z szerokim łukiem kolankowym. Ale np. do bardzo smukłych woblerów, o delikatnej akcji polecam kotwiczki morskie z cienkiego, lekkiego drutu jak w tym wobku. Tu jest akurat Owner ST-31 X. Cienkie ale pieruńsko mocne. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 ST31 niedoceniana kotwica 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 ST31 niedoceniana kotwica[/quote Być może z powodu mikrozadziora...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 (edytowane) Tymczasem, potrzeba matką wynalazku Drut się skończył, a ludziska cisną, bo sezon za płotem. Gotowy może dojdzie około wtorku, a szkoda weekendu. Taką formę z dębowego trepa na szybko zdiełałem i... Działa!!! Nawet rozdzielacza nie trzeba.I jeszcze ciekawostka. Pojechałem do zaprzyjaźnionego salonuMSA gdzie zaopatruję się w maski i filtry, i poprosiłem szefa o jakieś super extra filtry no bo ten ołów niby taki szkodliwy. Na co on po sprawdzeniu w specyfikacji mówi mi, że do tej roboty wystarczy zwykła maseczka bawełniana z filterkiem P2 i wentylowane pomieszczenie czyt. Otwarte okno Jak stwierdził opary ołowiu to pikuś przy tym co wdychamy na co dzień na ulicach miasta Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez spinnerman 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Terakotę uje..ałeś. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Terakotę uje..ałeś.Żona umyje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Adaśko to rzecz niesamowita jaki Ty zrobiłeś progres w temacie woblerów boleniowych.Zeszły sezon pokazał straszną wręcz skuteczność Panica,a nie zapominajmy też o Cienkim,który łowił jeszcze przed Paniciem.Z roku na rok jest coraz lepiej i przede wszystkim skuteczniej.Szczerze mówiąc osobiście aż boję się tego nadchodzącego sezonu,boję się tego iż nad wodą będę miał zbyt wiele dylematów (Panic,Cienki a może RapMaster?)Generalnie w tematyce wobler boleniowy jesteś Ty a później długo,długo nic...Pzdr. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Krystiano, dzieki ale bez przesady. Ja jestem tylko drobnym wyrobnikiem i przede wszystkim wędkarzem. To ludzie tworzą historię, a ja cieszę się kiedy mogę dołożyć do niej swoją cegiełkę Pozdrawiam. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Grunt, że parktykiem, a nie teoretykiem.Bo to doskonale widać po tym, co ląduje na agrafce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Ja jeszcze powrócę do tych kotwic o których wspomniałeś.Nie dementuje tego co napisałeś,ale miałem sytuacje z bolkami które je wyginały.Może to jest uzależnione od kąta ataku,nie wiem.Mam 46TN i czekam aż coś je popsuje Powracając do woblerów to muszę powiedzieć,że ciekawe konstrukcje.Ciekaw jestem reakcji ryb,bo wode masz brudną i słabo widac pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Mariusz, bo tą pracę widzą tylko bolenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 W związku z wieloma pytaniami dot. boleniowego Panica 10 cm, informuję, że woblery te będą dostępne pod koniec kwietnia w nowej, jeszcze smuklejsze wersji. Pięknie lusterkują, zarówno w opadzie jak też przy spokojnym prowadzeniu. Niedługo pokażę Wam nową wersję. Starych nie łoddam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Takie duchy się szykują. Pierwszy podkład. Jutro lakier i dalsza kosmetyka.Będa też ameliniowe bo widzę, że zaczęły cieszyć się popularnością. Ciekawe co na to same bolki ? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Adam my czekamy Wysłano z Samsung S6 EDGE Plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Sebek bez paniki. Twoje pajkowe panikatory też dostały dzisiaj pierwsze kolorki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Stary, dobry Cienki. Przesłany przez Kolegę z forum do testów porównawczych z nowym modelem który jest w przygotowaniu. Bardzo subtelna bryła i takaż praca. W najszerszym grzbietu 7 mm Ciekawe czy jeszcze ktoś ma w pudełku te woblery? Wersja w holo wykonana 3 czy 4 lata temu. Na tamte czasy to było coś Fajnie powspominać  7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Adaś już doczekać się nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 (edytowane) Stary, dobry Cienki. Przesłany przez Kolegę z forum do testów porównawczych z nowym modelem który jest w przygotowaniu. Bardzo subtelna bryła i takaż praca. W najszerszym grzbietu 7 mm Ciekawe czy jeszcze ktoś ma w pudełku te woblery? Wersja w holo wykonana 3 czy 4 lata temu. Na tamte czasy to było coś Fajnie powspominać Adaś pilnuj go proszę...???? ???? Edytowane 21 Kwietnia 2016 przez krystiano1981r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Adaś pilnuj go proszę... Ok. Będę go wodował na plećce 0,40, z przyponem ze szprychy rowerowej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 I 2 metry przed nim kula wodna... i w razie czego pływadło z mocnym silnikiem w gotowości 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Ok. Będę go wodował na plećce 0,40, z przyponem ze szprychy rowerowej Szprychon 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi