Banjo Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Oczywiście, że testerzy są pożądani. Przepraszam, że zapomniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Oczywiście, że testerzy są pożądani. Przepraszam, że zapomniałem. Sławku ja nawet nie uważam się za testera.Adaś to mój przyjaciel i z czystą przyjemnością łowię jak i cieszę się że mogę pomóc w udoskonaleniu przynęt które tworzy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Sławku ja nawet nie uważam się za testera.Adaś to mój przyjaciel i z czystą przyjemnością łowię jak i cieszę się że mogę pomóc w udoskonaleniu przynęt które tworzy.Nie bądź taki skromny. Każda podpowiedź jest czasami na miarę zwycięstwa . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Sebek ma rację. Zawsze powtarzałem i będę powtarzał, że to ludzie tworzą historię i dzięki ludziom powstają dobre rzeczy. Jednostki mogą być jedynie narzędziem do ich wytworzenia. Przepraszam, że nie biorę udziału w dyskusji, ale przygotowuję się do majówki skrobiąc -w końcu do swego pudełka, 5 - słownie pięć Paniczków Jak to mówią "Szewc w dziurawych butach chodzi" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Adaś wpadnij do mnie na bolki to Ci kilka pożyczę!!!Hahaahha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Adaś wpadnij do mnie na bolki to Ci kilka pożyczę!!!HahaahhaWpadnę, wpadnę Już niedługo Majówkę spędzam nad rodzinnym Bugiem, a później będę nawiedzał te Twoje wyszogrodzkie mety 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Moja szybka piąteczka Właśnie dostały oczy i w lakier. O 22, ostatnia warstwa, rano do pudełka i na wschód W niedzielę już od świtu będą ostro walczyć 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Fajny ten na dole z zielonkawym okiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 (edytowane) Fajny ten na dole z zielonkawym okiem To jest tajny kolor Boleń w te oko tłucze bez opamiętania głodny czy nie Zrobię Ci taki Edytowane 28 Kwietnia 2016 przez spinnerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 No i ostatnie brakujące ogniwo dotarło. Jutro zbrojenie i w niedziele ruszamy. Płoteczka oczywiście na Szwedzkie "mamuśki"... Wysłano z Samsung S6 EDGE Plus 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Sebek, do pełni szczęścia jutro dosyłam Ci te dwa cukierasy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 To jest tajny kolor Boleń w te oko tłucze bez opamiętania głodny czy nie Zrobię Ci taki Panowie, z tym okiem to se jaja robię Na dalsze priv. w sprawie oka nie odpowiadam  1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Taką gratkę szykuję na czerwiec dla rzecznych sandaczowców. Panic Z floating w wersji Deep Runner. Bardzo drobna, migotliwa akcja. Osobiście uwielbiam takie woblerki. Rzeczny uniwersał W majówkę potestuję go trochę na bużańskich rafach i zobaczę jak ten 1,5 mm ster będzie dawał rade w konfrontacji z kamiorami. Jak będzie ok. to tak zostanie, jak nie to damy 2 mm myślę, że bez szkody dla pracy. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Mam i ja:)Moja 2 letnia córa mówi, że sa fajowe:) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Dzisiejszy z otwarcia sezonu... RapMaster Adaśko przyprawił o szybsze bicie serca (nie tylko mnie ) Pzdr 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Szkoda mojej przegranej walki. Emocje niestety były górą hamulec za mocno i po rybie.....ale kilka brań zaliczone Wysłano z Samsung S6 EDGE Plus 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Krystian czyli bez obaw o kont i inne super wazne rzeczy? Pozdro i graty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Prócz tego 2 brania boleniowe nie trafione 1 na panica 2 narap mastera 10 na krótkim dyszlu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Adaś dziś na RapMastera jeden hmm nie wiem czy miał minimum forumowe więc nie wstawiam.Ale przynęta zapowiada się rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 No, Panowie widzę, że RM działa Myślę, że wobler ten pokaże prawdziwy pazur, jak ukleja zacznie grupować się w stada tarlowe i stanie się głównym menu wszystkich drapieżników.Krystiano, gratuluję pięknej torpedy. Śliczne te odrzane bolki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Dzisiejszy wypad nad wodę zaowocował kilkoma braniami i kilkoma rybkami,,, Niektóre zaprezentowane rybki w tym wątku,zostały złowione na testową wersję Panica.Wobler ten przeze mnie zwany jest pieszczotliwie "Zombiak",ksywę zawdzięcza "oczom",w które sam (Adaśko nie miał czasu ) go "uzbroiłem"... Pierwsza rybka. Druga rybka ma równe 81,5cm (Pomiar dokonany przy użyciu atestowanego dalmierza ) A o to "Zombiak",sprawca zamieszania... Pzdr 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Krystian piękny bolo. Gratuluję. Trzeba będzie te cięższe Panici wprowadzić do stałej oferty, bo czasami trzeba naprawdę daleko pyrgnąć, żeby dobrać się do tych największych kabanów. Postaram się do końca miesiąca zrobić nową wersję 10 cm. Będzie to piękny, smukły wobler. I myślę, że dopakowanie mu 20 g ołowiu nie będzie stanowić problemu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Kilka RapMastików w wersji holo zeszło z lakierni. Taki troszkę japan stajlowy design, bez przejść kolorów. Powinien działać W sobotę osobiście potestuję Wiem, że Warszawka na RM już połowiła Osobiście cierpię na chroniczny brak czasu. Myślę, że na dobre zacznę ganiać za fishami od czerwca 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Adaś ja myślę że po naszych wyjazdach rybki zaczną na "poważnie" żerować.Jak odwiedzisz nas to już na pewno muszą być ryby...... Krystian będzie dokarmiał i naganiał 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 No, po powrocie ze Szwecji melduje się nad Odrą. Szykować mnie tam jaką leżankie nad wodą, bo zanim bolenia nie złowię do domu nie wracam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi