Sebo0707 Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Bez obaw Adaś........już my Cię ugoscimy .....Poznasz co to smak "czaszki "???????? Wysłano z Samsung S6 EDGE Plus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Adam jak możesz odłóż 2szt RM 8cm w wersji holo ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 11 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Adam jak możesz odłóż 2szt RM 8cm w wersji holo ☺Daniel, za jakiś tydzień będą gotowe Były jeszcze jakieś ryby po tym jak się widzieliśmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 jak dla mnie bomba ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Daniel, za jakiś tydzień będą gotowe Były jeszcze jakieś ryby po tym jak się widzieliśmy? Były. Ale nic ciekawego,czym można się pochwalić. Jak będą gotowe daj znać to wpadnę.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Pierwszy w tym roku na panica ale na pewno nie ostatni 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 11 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 (edytowane) Sam nie mogę im się oprzeć Edytowane 11 Maja 2016 przez spinnerman 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Wczoraj odbyły się testy boleniówek na pewnym kanale Rano do Paniców 8 skakały okonki, pewnie chwytając je w pół i zapinając się za brzuszną kotwiczkę Kiedy chmury odsłoniły słonko, przy trzcinowiskach zaczęły żerować bolenie. Pierwsza ryba koncertowo przywaliła w Panica 9 w wersji holo. Piękne, agresywne branie z charakterystycznym gajzerem wody po zacięciu. Co ciekawe, wobler został zaatakowany od głowy, co na rzece chyba mi się nie zdarzyło Później zaczęło lać i ryby stały się mniej aktywne. Jednak na Panic 8 i RapMaster 8 zameldowały się jeszcze dwa boleniki Piotrek bawił się kamerką, więc będzie niebawem jakiś krótki filmik z holi Dzień zakończył się braniem duuużej rapy na Panica 9, jednak ryba po szalonym odjeździe spadła Piotrek dzięki za fajne fotki, i do następnego 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Oby jak najszybciej bo muszę się trochę w temacie łowienia tych leszczy podszkolić. Jaka zanęta robaki, takie tam A tereny są konkretne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Wczorajszy na RapMasterka 8,krótki bo zaledwie dwu godzinny wypad zaowocował takim o to Bolonkiem Adaśko i Piotrek,gratuluję połowów,fajny mieliście dzionek. Pzdr 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Ja to w większości asystowałem przy aparacie ale sporo się nauczyłem od Adama o łowieniu bolków tego dnia i o podejściu do wędkowania w ogóle. Poza jakimiś pojedynczymi przypadkami na bardzo trudnych miejscówkach raczej nonszalancko wchodziłem na łowisko/miejscówkę a taka lekka przyczajka i obserwacja wody daje jednak wymierne efekty co stwierdziłem jak mi złoił dupę wynikami hehe. No i oczywiście sam pudełkowy białoryb Adama jest pięknie dopracowany, wystarczy kuknąć jaki jest stosunek wielkości okonia do panica. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Hehe, no okonki z tego kanału to prawdziwe agresory. Biły z opadu w lusterkującego wobka. Ten ze zdjęcia był akurat najmniejszy i z ciekawosci pyknąłem mu fotkę. Jednak dzisiaj na Moczydle miałem spotkanie z jeszcze lepszym agresorem. Ryba prawidłowo zapięta za pysk. Przywalił w opadającej jerka. A miał być taki piękny garbus )) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Domaluj mu paski :D aż się boje co Ty w Szwecji złowisz?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Domaluj mu paski :D aż się boje co Ty w Szwecji złowisz?? To był właśnie spacer pod Szwecję hehe Chciałem sprawdzić kilka jerków a, że jeziorko mam pod domem to wieczorkiem na godzinę wyskoczylem. Jednak Rafale na Szwecję szykuję trochę większy kaliber jerków. Ale te małe oczywiście też zabieram, bo lubią je grube okonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Adam wczoraj wieczorem przypomniało mi się że poza Algami mam Twoje Paniki szczupakowe . Szybki spacer na pomost i 4 rzuty i 4 ryby . Oj dziś będą foty bo wczorajsze z brzegu były szczurki...... Wysłano z Samsung S6 EDGE Plus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Adam wczoraj wieczorem przypomniało mi się że poza Algami mam Twoje Paniki szczupakowe . Szybki spacer na pomost i 4 rzuty i 4 ryby . Oj dziś będą foty bo wczorajsze z brzegu były szczurki...... Wysłano z Samsung S6 EDGE PlusFajnie, że do nich skaczą, bo właściwie to przynęty prototypowe Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Dzisiejszy wypad po pracy dał mi wiele radości.Już w pierwszym rzucie na RapMasterka zameldował się fajny bolek,jednak po krótkim holu ryba spadła.Kolejne dwa brania na Panica i w podbieraku zameldowały się dwie ryby w granicach 60cm.Wyjazd został okraszony pięknym boleniem,który skusił się na RapMastera prowadzonego w poprzek nurtu.Pzdr 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Krystian, cóż mogę powiedzieć, NIESAMOWITA RYBA!!! Gratuluję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Krystian, cóż mogę powiedzieć, NIESAMOWITA RYBA!!! Gratuluję.Dzięki Adaśko,pamiętać jednak należy,że to także Twoja zasługa.... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Krystian, kawał rapiszona! Szacun!Już nie mogę doczekać się "Panicowania", a póki co temperatura wody znowu spadła i to prawie 3stopnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 17 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Krystian, kawał rapiszona! Szacun!Już nie mogę doczekać się "Panicowania", a póki co temperatura wody znowu spadła i to prawie 3stopnie To jeszcze nie macie biedy. Na Wiśle w Sandomierzu +114 w ciągu ostatniej doby. Mam nadzieję, że w weekend jeszcze da się połowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 To jeszcze nie macie biedy. Na Wiśle w Sandomierzu +114 w ciągu ostatniej doby. Mam nadzieję, że w weekend jeszcze da się połowić Adam Pilica ustabilizowana drogę znasz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 17 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Adam Pilica ustabilizowana drogę znasz.I tak to się pewnie skończy Zobaczę. Może sobota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarioQ Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Dzisiejszy wypad po pracy dał mi wiele radości.Już w pierwszym rzucie na RapMasterka zameldował się fajny bolek,jednak po krótkim holu ryba spadła.Kolejne dwa brania na Panica i w podbieraku zameldowały się dwie ryby w granicach 60cm.Wyjazd został okraszony pięknym boleniem,który skusił się na RapMastera prowadzonego w poprzek nurtu.Pzdr DSCN1952.JPG Masssakra!!! Piękny boleń. Poprzednie zresztą też 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Szczupakowe Panici Pike w wersji holo. 14 cm / 37 g Slow Sinking. Akcja mocna, agresywna. Reagują przy najdelikatniejszych podbiciach ostrymi odskokami. W swobodnym dryfie pracują prawo-lewo z wychyleniami na boki. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi