spinnerman Opublikowano 26 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Wyłowione z poczty Panic coraz lepiej kosi Coraz więcej mam doniesień o kleniowych przylowach na RM. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Adam jak tam nowa sandaczówka, daj znak na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 (edytowane) Właśnie wróciłem z nad Wisły. Dzisiaj finalnie przetestowałem sandaczówki w warunkach poligonowych i jest bardzo dobrze. Będą robione trzy modele jak na foto. Od góry SDR, DR i klasyczny Minnow na nocki i płytkie blaty. SDR i DR ma przepiękną, drobniutką, lusterkującą akcję typu shad rap, niespotykaną w tak wydłużonych i smukłych konstrukcjach. Jestem przekonany na 100 %, że wobki te będą pięknie łowić. Minnowek, jak to minowek, akcja szersza czyli taki X z lustereczkiem. Bardzo przyjemna praca. Nie zgaśnie nawet na najwolniejszej opasce. Na ten model złowiłem w ostatnim czasie dwa bolki. Jednak SDR i DR powaliły mnie dzisiaj na kolana Jest moc!!! Edytowane 26 Maja 2016 przez spinnerman 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 A, i trafiła mi się taka rybka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Śliczne te sandaczóweczki. Według ustaleń- piszę się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 (edytowane) Taka fotka na szybko z telefonu dla zainteresowanych.Paniki na morskie trotki, belonki etc.Zbrojone w jedną kotwicę. Mocna akcja, mocne lusterko w opadzie, czyli to co tygryski lubią najbardziej Pytania priv. Edytowane 26 Maja 2016 przez spinnerman 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Jednak SDR i DR powaliły mnie dzisiaj na kolana Jest moc!!!Adam , ten SDR to moja bajka . Napisz coś więcej , bo to może być strzał w dziesiątkę i spełnienie marzeń .Jak z lotnością tego wobka , czy w locie jest stabilny. Czy w silnym nurcie odchodzi na boki , czy raczej drobna stabilna praca? Na jaką głębokość może zejść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Piotrze, z lotnością nie ma problemu. Układa się równiutko i leci jak pocisk, oczywiście na miarę dobrze wyważonego, pływającego woblera o masie 7 gram. Myślę, że jakieś 30-40 m można wycisnąć. SDR z racji wąskiej bryły i dużego nacisku wody na ster może robić w silnym nurcie delikatne myki na boki, jednak przy spokojnym prowadzeniu pod prąd będzie trzymał się nurtu. Natomiast DR jest diabelnie stabilny. Trzeba się spotkać nad wodą to sobie potestujesz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 I dla mnie się bardzo podobają nowe sandaczówki, z chęcią zapiszę się w tej kolejce : ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Panowie, a może w końcu jakieś ognisko integracyjne; np. nad Wielką Rafą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Jeszcze z 20cm w dół i będzie można przejść : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Jeszcze z 20cm w dół i będzie można przejść : )Nie, no pływać raczej nie będziemy hehe Ale jakaś kiełbacha pieczona na ogniu popita złotym napojem, to bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 To ja poproszę taka rodzinke sandaczowych plus klasycznego Panica czyli 4 szt. jedna sandaczówka moze byc z czerwonym brzuszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 (edytowane) Poproszę dr i sdr z wstawką fluo Edytowane 27 Maja 2016 przez ezehiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Jakie głębokości osiągną te 3 wersje sandaczówek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 27 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Panowie, na chwilę obecną nie ma tego za wiele. Będę informował na priv. co jest dostępne. Będzie można sobie ewentualnie domówić konkretne modele.Kamil, zakres pracy od 0,5 do 3 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 (edytowane) Panicowy,jeden złowiony i trzy pudła. Edytowane 27 Maja 2016 przez Raffaello 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 27 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Rafał, Ty się nie nadajesz do zdjęć publikowanych na jb.pl. W Twoich łapach, te ryby wyglądają stanowczo za bidnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Adaś mało brakło a zamiast bolenia do zdjęcia pozowałby mi kajakarz! jak ja ich k..........a :angry: :angry: nie cierpię!!!! ajjjj aż mi włosy na plecach się najeżyły jak se przypomnę dzisiejszą akcje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 27 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Chyba ze dwa lata temu taki zawodnik napłynął mi na plecionkę przed mostem Gdańskim. Rzucałem z główki prostopadle do nurtu, notabene Twoim ulubionym, pływającym woblerkiem, którym nie wiem jakim cudem łowisz bolki hehe. Gość pojawił się bardzo szybko, bo to był jakiś wyczynowiec i tak samo szybko spłynął w dół rzeki z moim woblerem w burcie. To był odjazd życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 27 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Zaraz pakuje je w lakier. Zgodnie z sugestią będą w kolorze Daytona Mobil 1, podrasowane brokatem i fluopomarańczowym brzuchem Esoxy mają przechlapane 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Adam, wysłałem pw i grzecznie ustawiam się w kolejce ps.Ognisko integracyjne nad wielką rafą super pomysł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Zgodnie z sugestią tych co na morzu Jutro pójdzie na to złoty brokat i cieniowanie. Zobaczymy co na to zębate 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 (edytowane) ...i klasyka gatunku ;)W wersji GTS Jutro dostaną umaszczenie Edytowane 28 Maja 2016 przez spinnerman 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Adam, a coś większego? Tak powiedzmy jeden na dłoń? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi