spinnerman Opublikowano 28 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 11 centów wystarczy. Lubię finezję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 SDR z racji wąskiej bryły i dużego nacisku wody na ster może robić w silnym nurcie delikatne myki na boki .Trzeba się spotkać nad wodą to sobie potestujesz I oto chodzi żeby robił myki , ja taką pracę określam "wobler szuka wody". Takim wobkiem jestem mocno zainteresowany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 29 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 I oto chodzi żeby robił myki , ja taką pracę określam "wobler szuka wody". Takim wobkiem jestem mocno zainteresowany . No, coś w tym jest Taka praca może faktycznie imitować rybkę szukającą cieni prądowych Stery zamówione i po powrocie ze Szwecji ruszam z tematem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 29 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 GT i GTS w pełnym umaszczeniu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 (edytowane) Prototyp działa Adaśko Edytowane 29 Maja 2016 przez krystiano1981r 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Krystian dorzuciłeś do ognia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 (edytowane) krystiano1981r, on 29 May 2016 - 22:13, said: Prototyp działa Adaśko  DSCN2052.JPGŁo matko!!! Metrówa!!! :D Krystian pod koniec czerwca ruszamy z tym woblerem. Będzie się działo Edytowane 30 Maja 2016 przez spinnerman 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Tajgery na szwedzkie mamki Zaraz dostaną oczy, trzy warstwy lakieru i finito. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Kolejny na "prototypa"... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Piękny. Widzę, że wobler ten rusza grube ryby Graty Krystian i tak trzymaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Piękny. Widzę, że wobler ten rusza grube ryby Graty Krystian i tak trzymaj Dokładnie Adaś.Raz,że "rusza" już fajne rybki a dwa,ma coś w sobie i swojej pracy co potrafi zwabić i skusić rybę do ataku pływającą 2 czy 3 m pod wabikiemPzdr 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 RapMaster zadziałał!pierwszy na ten wobler. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Adaśko,testowa przynęta urwana więc Paniczka trzeba było posłać do boju,Rybka z dzisiejszego zwiadu z Sebą. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Krystian, zazdroszczę Ci czasu, jaki możesz spędzić nad rzeką... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 1 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 RapMaster zadziałał!pierwszy na ten wobler. Rafał będzie działał. Tak naprawdę masz go dopiero kilka dni Na którego przywalił? Adaśko,testowa przynęta urwana więc Paniczka trzeba było posłać do boju,Rybka z dzisiejszego zwiadu z Sebą. Ładny kabanek. Graty. A Sebek coś się opuścił w tym sezonie Widzę, że się ostro wziął za miejskie potwory... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 (edytowane) Na tego mniejszego Edytowane 1 Czerwca 2016 przez Raffaello 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Adaś mam bardzo mało czasu nad czym mocno ubolewam.Byłem może z 3/4 razy na rybkach. Coś tam się zawsze uwiesiło ale nic godnego uwagi.Zazdroszczę Krystianowi czasu spędzonego nad wodą nawet tego na chwilkę Z wczoraj 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 1 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Ależ Wy tam macie te miejscówki Chciałbym żeby na Wiśle codziennie brały mi takie " nic godnego uwagi " Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 'Warszaaawa da się lubić,Warszawa da się lubić,tutaj Bolka da się złowić,tutaj wobka można zgubić...' wczoraj 50+ i pięć wyjść do Panic'a 10?!(chyba muszę uzupełnić 9 i 8),dzisiaj 65+ i jedno wyjście... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Spanicowany...... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Ehhh Krystian musisz drażnić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 No pięknie Pany łowicie Ja wczoraj w końcu uporałem się z jerkami szczupakowymi i wieczorkiem wyskoczyłem na znany warszawski pigalak W pierwszym rzucie na RM 8 z oliwkowym grzbietem piękne branie z napływu i taki boluś wylądował zapięty jednym grotem tylniej kotwicy-oj, przetresowaane są te warszawskie rybki Później z myślą o rozpoczęciu sezonu sandaczowego testowałem PanicaZ w wersji SDR. Niestety sandacza ni widu ni słychu Za to przylutował ładny bolek który niestety pod nogami wywalił kozła i spadł, a około 22.00 zameldował się piękny klenio zapięty klasycznie za środkową kotwę Oj, jest moc w tym woblerze 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 (edytowane) Złoty Paniczek Adaśko daje radę Lubią go bolki i inne rybki... Edytowane 2 Czerwca 2016 przez krystiano1981r 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Nooo panie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Krystian piękne ryby. Kleniozaur miazga. Złoty Paniczek zaczyna robić robotę na czystej wodzie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi