Skocz do zawartości

LB HM Spinnerman

Rekomendowane odpowiedzi

SDR z racji wąskiej bryły i dużego nacisku wody na ster może robić w silnym nurcie delikatne myki na boki .Trzeba się spotkać nad wodą to sobie potestujesz ;)

I oto chodzi żeby robił myki :)  , ja taką pracę określam "wobler szuka wody". Takim wobkiem  jestem mocno zainteresowany . :rolleyes:

I oto chodzi żeby robił myki :)  , ja taką pracę określam "wobler szuka wody". Takim wobkiem  jestem mocno zainteresowany . :rolleyes:

No, coś w tym jest  :rolleyes: Taka praca może faktycznie imitować rybkę szukającą cieni prądowych ;) Stery zamówione i po powrocie ze Szwecji ruszam z tematem. 

• Like 1

Piękny. Widzę, że wobler ten rusza grube ryby  :clappinghands:

Graty Krystian i tak trzymaj :)

Dokładnie Adaś.

Raz,że "rusza" już fajne rybki a dwa,ma coś w sobie i swojej pracy co potrafi zwabić i skusić rybę do ataku pływającą 2 czy 3 m pod wabikiem

Pzdr

• Like 3

RapMaster zadziałał!pierwszy na ten wobler.

Rafał będzie działał. Tak naprawdę masz go dopiero kilka dni ;) Na którego przywalił?

Adaśko,testowa przynęta urwana więc Paniczka trzeba było posłać do boju,

Rybka z dzisiejszego zwiadu z Sebą.

Ładny kabanek. Graty. A Sebek coś się opuścił w tym sezonie  :rolleyes: Widzę, że się ostro wziął za miejskie potwory...  :D 

• Like 1

'Warszaaawa da się lubić,Warszawa da się lubić,

tutaj Bolka da się złowić,tutaj wobka można zgubić...' ;)

wczoraj 50+ i pięć wyjść do Panic'a 10?!(chyba muszę uzupełnić 9 i 8),

dzisiaj 65+ i jedno wyjście...  :)

• Like 2

No pięknie Pany łowicie :good:

Ja wczoraj w końcu uporałem się z jerkami szczupakowymi i wieczorkiem wyskoczyłem na znany warszawski pigalak :D W pierwszym rzucie na RM 8 z oliwkowym grzbietem piękne branie z napływu i taki boluś wylądował zapięty jednym grotem tylniej kotwicy-oj, przetresowaane są te warszawskie rybki :D Później z myślą o rozpoczęciu sezonu sandaczowego testowałem PanicaZ w wersji SDR. Niestety sandacza ni widu ni słychu :( Za to przylutował ładny bolek który niestety pod nogami wywalił kozła i spadł, a około 22.00 zameldował się piękny klenio zapięty klasycznie za środkową kotwę ;) Oj, jest moc w tym woblerze :)

post-52196-0-25307000-1464845107_thumb.jpg

post-52196-0-49396700-1464845246_thumb.jpg

post-52196-0-40403900-1464845258_thumb.jpg

• Like 13

Złoty Paniczek Adaśko daje radę :)

Lubią go bolki i inne rybki... ;)

post-51985-0-08125800-1464899547_thumb.jpg

post-51985-0-85434900-1464899891_thumb.jpg

Edytowane przez krystiano1981r
  • Like 7