adrionn911 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 (edytowane) Piękne rybki Czy ten panic sdr stawia duży opór? Edytowane 2 Czerwca 2016 przez adrionn911 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Piękne rybki Czy ten panic sdr stawia duży opór?Można porównać do Rapali Shad Rap 5. Praca podobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 (edytowane) Ostatnie przygotowania Zaraz ruszamy straszyć szwedzkie szczupaki Mój podstawowy oręż. Kilka wersji kolorystycznych w kilku wariantach obciazeniowych. Będziemy łowić i testować Jeżeli w domku będzie Wi-Fi, to fotki z pola bitwy będą na bieżąco. Pozdrawiam. Edytowane 3 Czerwca 2016 przez spinnerman 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Ostatnie przygotowania Zaraz ruszamy straszyć szwedzkie szczupaki Mój podstawowy oręż. Kilka wersji kolorystycznych w kilku wariantach obciazeniowych. Będziemy łowić i testować Jeżeli w domku będzie Wi-Fi, to fotki z pola bitwy będą na bieżąco. Pozdrawiam.Było dzwonić wysłał bym Ci szwedzką kartę mam na niej jeszcze z 8 giga transferu Wysłano z Samsung S6 EDGE Plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Było dzwonić wysłał bym Ci szwedzką kartę mam na niej jeszcze z 8 giga transferu Wysłano z Samsung S6 EDGE PlusDamy radę. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Złoty Paniczek Adaśko daje radę Lubią go bolki i inne rybki... 3.JPG DSCN2155.JPGZabierzcie mu tą wędkę! Gratuluję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Było dzwonić wysłał bym Ci szwedzką kartę mam na niej jeszcze z 8 giga transferu Wysłano z Samsung S6 EDGE PlusWyślij do Szwecji-pewnie szybciej dojdzie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Złoty Paniczek Adaśko daje radę Lubią go bolki i inne rybki... Zapisuję się na lekcję zbrojenia i animacji Panic'a... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Panic w akcji. Rybka +-70. Bardzo silna i zdrowe. Fotki z kamerki... trzeba będzie robić samojebki. Ogólnie na panica dziś sporo bran. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrajder Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Dwie godziny na stojącej, tam gdzie nigdy, nikomu i na nic... Dwa wyjęte, dwa spady i kilka brań... Panic 8. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Dzisiejszy dzionek obfitował w brania,co ciekawe gryzły i bolki i klenie.Boleni było kilka ale tylko jeden w miarę fajny.Miałem też jedno brania,które zapamiętam na długo,fotka wyjaśni wszystko... Ps.Kotwy to Owner Treble ST-36BC A to taki bardzo miły przyłów (były jeszcze trzy mniejsze) Pzdr 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgaszony wobler, niezłe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgaszony wobler, niezłe???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Właśnie wróciłem z nad wody. Ogólnie sporo bran. Wyjęte 5 rybek najwieksza 65cm. Czyli same gluty. Dla tego nie wstawiam fotek. Wszystko na panica 8. Po 22 aktywność drapieżników spada do 0 :/ Trzeba chyba jeszcze poczekać. Wnioski:Nie jeździć w weekend nad wodą, szkoda nerwów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Ładnie łowicie ????Ostatnie rzuty Panikiem na szwedzkim wybrzeżu za belonkami Niestety najlepiej brało na Żywca Było zajebiście, ale ciągnie już na Wisełkę Po powrocie postaram się napisać kilka słów z wyprawy. Były szczupaki, sandacze, grube okonie. Najwięcej i najgrubszych ryb padło na jerki. Gumy także dawały radę ale kaliber ryb był zdecydowanie mniejszy. Jak dla mnie wyjazd bardzo rozwojowy pod względem konstrukcji jerków i wykorzystania ich w konkretnych warunkach. Cdn 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 No to taka rybka na Twoje przywitanie,co byś usiadł wreszcie do wiesz "czego"...Brakuje Adaśko tej przynęty,oj brakuje. Pzdr 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Ale kwadratowy Piękny! Krystian poogarniam kilka tematów i biorę się za te wobki. Myślę, że na lipiec coś wyjdzie Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Król polowania Szwecja 2016 Trafiliśmy na końcówkę tarła leszcza i Fat Boy 11 cm zarówno w wersji pływającej jak i tonącej robił robotę. Waliły w to szczupaki, sandacze i grube, kilowe okonie.FatBoy Kolegi Rafała malowany na krąpia jest chyba jeszcze bardziej zmasakrowany bo trafił m.in. metrówkę której hol mamy nagrany Muszę uśmiechnąć się do PiotrkaSukingada, to może da rade obrobić trochę materiału i zmontować jakiś film z całości 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Może da, ale żeby tak z pustymi ręcami w ludzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Dogadamy się Brachu Wiesz, że ze mna jak z dzieckiem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Pamiętasz ten kant, z którego bolki łowiłeś u mnie? Byli my ostatnio z echem w tym miejscu, za kantem 5m w dół pod samym brzegiem :clappinghands: Trzeba dobrego szpenia na wąsy szykować. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Pamiętasz ten kant, z którego bolki łowiłeś u mnie? Byli my ostatnio z echem w tym miejscu, za kantem 5m w dół pod samym brzegiem :clappinghands: Trzeba dobrego szpenia na wąsy szykować. Dzięki za info. Pierwszy ustawiam się w kolejce A rapy nadal tam tłuką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Panie, wszędzie tłuką, na dużej wodzie to samo... ze środka rzeki. Takie konie, że grunciarze dostają zawału, ale zasięg przynęty bez pływadła c.a. 150 m, z pływadłem 70-80 żeby nie spłoszyć i jeszcze stoją za przerwanymi główkami. Noł faking czans 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Panie, wszędzie tłuką, na dużej wodzie to samo... ze środka rzeki. Takie konie, że grunciarze dostają zawału, ale zasięg przynęty bez pływadła c.a. 150 m, z pływadłem 70-80 żeby nie spłoszyć i jeszcze stoją za przerwanymi główkami. Noł faking czans Damy radę. W piątek przychodzi to 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 ...i to 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi