Skocz do zawartości

LB HM Spinnerman

Rekomendowane odpowiedzi

Po tygodniu abstynencji wreszcie bolenie i nie zawodny panic,Adam szkoda że w Szwecji ich nie było(boleni).

Hehe, nie za dużo byś chciał? Gdyby w tych jeziorach żyły bolki, to dopiero byśmy mieli rzeźnię. Trafiliśmy akurat na tarło uklei na 20 metrowym :blink: , kamienistym, ostrym spadzie, na którym startowały z głębiny grube okonie i tłukły w trące się rybki. Widok niesamowity :rolleyes:  Wbrew pozorom garby nie rzucały się na wszystko co wpadało do wody. 8 cm Cygarko SDR dawało radę ;)

post-52196-0-04738800-1466116753_thumb.jpg

post-52196-0-12115300-1466116817_thumb.jpg

• Like 12

Dokładnie. Wszystkie miały powyżej 40 cm. Dzień przed wyjazdem, do 11 cm 55 g Fat Boya do łódki przyszedł mi garb grubo powyżej 50 cm strzelił w tylną kotwicę i ustawił się pod łodzią. Kolega rzucał gumkami, wirówkami i nic. Do FB wyszedł jeszcze dwukrotnie pod samo lustro nie decydując się jednak na atak ;) Wrażenia bezcenne ;)

• Like 4

No, Krystiano doczekałeś się. Wjeżdża na warsztat ;)

Wreszcie Adaśko,wreszcie... :)

Dzięki za powrót do tej konstrukcji. :rolleyes:

Za Twoim pozwoleniem (wiedząc jak u Ciebie krucho z czasem),postaram się opisać bliżej tego bardzo ciekawego woblera.Myślę,że warto bo łowienie nim to czysta przyjemność,

Pzdr

• Like 1

Wreszcie Adaśko,wreszcie... :)

Dzięki za powrót do tej konstrukcji. :rolleyes:

Za Twoim pozwoleniem (wiedząc jak u Ciebie krucho z czasem),postaram się opisać bliżej tego bardzo ciekawego woblera.Myślę,że warto bo łowienie nim to czysta przyjemność,

Pzdr

A wiesz, że miałem Cię o to poprosić :) Zrobię teraz na szybko kilka sztuk. Dostaniesz do testów i napiszesz ładną relację ;)

• Like 2