krystiano1981r Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zeżarł Panica po samą agrafkę.... Ps.Adaś pamiętasz o naszej umowie...? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Ładna torpeda Mówisz o Cieniasie? Myślałem,że wyślę Ci już razem z testowymi, bo chciałbym porównać pracę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Ładna torpeda Mówisz o Cieniasie? Myślałem,że wyślę Ci już razem z testowymi, bo chciałbym porównać pracę A no chyba,ze tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 No, musi być dograne na tiptop Wytrzymiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 No, musi być dograne na tiptop Wytrzymiesz? Nie wytrzymie i nie uniesePs.Damy rade pod warunkiem,że wyrobisz sie w tej pieciolatce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Myślę,że jutro pierwszy Cienias zejdzie z taśmy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Myślę,że jutro pierwszy Cienias zejdzie z taśmy ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Cienki wraca do gry Wyszedł super! Już go lubię 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Teeee cienki.Gdzie sandaczowki.Cienkiego możesz wyrzucić też Można powiedzieć, że jest śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 W oczekiwaniu na 'animki'...przerabiam posiadane może kto odstąpi Cienkiego/Panika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 25 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Trzy najszybsze woblery jakie kiedykolwiek zrobiłem Zaraz jadą ze mną nad Bug 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Raz tak w jeden wieczór zrobiłem na szybkości ponad 10 sztuk, od zera do pierwszej warstwy klaru. Pomyślałem wtedy ku.wa jak będę tak cisnął to zbiję na tym fortunę. Nie zbiłem i nie cisnę bo za bardzo lubię wypoczynek Adam nie idź tą drogą hehehe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Adamie a można gdzieś znaleźć filmiki z pracą Twoich woblerów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Tego nie potrzeba widzieć to trzeba poczuc:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 I jak nad tym Bugiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Woda dramatycznie niska. Dzisiaj pojechałem 70 km w dół rzeki na głębszy odcinek. Woda jak zupa ale przynajmniej wobler nie szoruje brzuchem dna Cienki działa. Wyszedł super wobler. Co prawda ryby dzisiaj nie złowiłem ale dwa fajne kontakty z boleslawami były i wieczorem coś zebrało Cienkiego splywajCego łukiem w rynnę. Ryba po braniu odrazu ruszyła w górę rzeki po czym zaczepiła plecionkę o coś leżącego na dnie powodując utratę nad nią kontroli i dalej wyciągając plecionkę. Zabawa zakończyła się na przetarciu pletki. Szkoda ryby i wobka. Mam nadzieję, że go pozbędzie. Nocuję w aucie nad Bugiem i Rano desantuje ponton. Sorry za literówki ale piszę z telefonu z dziwnym słownikiem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Woda dramatycznie niska. Dzisiaj pojechałem 70 km w dół rzeki na głębszy odcinek. Woda jak zupa ale przynajmniej wobler nie szoruje brzuchem dna Cienki działa. Wyszedł super wobler. Co prawda ryby dzisiaj nie złowiłem ale dwa fajne kontakty z boleslawami były i wieczorem coś zebrało Cienkiego splywajCego łukiem w rynnę. Ryba po braniu odrazu ruszyła w górę rzeki po czym zaczepiła plecionkę o coś leżącego na dnie powodując utratę nad nią kontroli i dalej wyciągając plecionkę. Zabawa zakończyła się na przetarciu pletki. Szkoda ryby i wobka. Mam nadzieję, że go pozbędzie. Nocuję w aucie nad Bugiem i Rano desantuje ponton. Sorry za literówki ale piszę z telefonu z dziwnym słownikiem A jak ja już od dwóch miesięcy suszyłem Ci głowę nt Cienkiego to słuchać nie chciałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Żeby doba miała ze 40 h...Ja też czasami lubię na ryby wyskoczyć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Ty już w aucie? Ciemno już macie? U mnie jeszcze jasno jak w dzień PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 No niestety. Chętnie bym jeszcze połowił. Odcinek graniczny Bugu rządzi się swoimi prawami Pomimo,że po południu zgłaszałem na strażnicy pobyt, już miałem dwie kontrole. Jeden wojak na motorku cały czas siedzi w krzaczorach i mnie obcina... Myśli, że nie widzę jak jara fajki hehe Jak dzieci )) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 W oczekiwaniu na "Cienkiego" cd..... Ps.Ryba na Panica z ostatniego wypadu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 (edytowane) "Bravo Ty" Krystian. Po tygodniowym pobycie u Niemiaszkow wybrałem sie i ja wczoraj. Jednak zaliczyłem pierwsze boleniowe 0 od dłuźszego czasu. Jakies tam maluchy wychodzily do panica A wieczorno nocne cwaniaki nie reagował na panica zwykłego ani tego z Z. Walczymy w środę...Jak tam u Was z ukleja? U mnie jakoś jak malo Edytowane 27 Czerwca 2016 przez bartek19176 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 "Bravo Ty" Krystian. Po tygodniowym pobycie u Niemiaszkow wybrałem sie i ja wczoraj. Jednak zaliczyłem pierwsze boleniowe 0 od dłuźszego czasu. Jakies tam maluchy wychodzily do panica A wieczorno nocne cwaniaki nie reagował na panica zwykłego ani tego z Z. Walczymy w środę...Jak tam u Was z ukleja? U mnie jakoś jak maloU nas też nie jest kolorowo,trzeba się sporo napracować nad każdą rybą.Spadku ilości boleniowego żarcia nie zauważyłem,jedynie przy tak dynamicznie zmieniającej się pogodzie raz jest bliżej powierzchni a innym razem schodzi dużo głębiej.Pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Wyłowione z poczty Zdjęcia co prawda nie za piękne, ale zawody na żywej rybie, więc nie ma czasu na mycie rybek i pozowanie do zdjęć Na uwagę zasługuje fakt, że takie wyniki na zawodach w dzisiejszych czasach to rzadkość, ryby są medalowe, złowił je starszy Pan łowiący trzeci raz w życiu bolenie i pierwszy raz na Panica Czy może być lepszy prezent dla lurebiildingera? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 O ja pitole, na zawodach taki wynik Adamie, mimo że odlewanki to nie moja bajka i odpychająco działają zwłaszcza te ostatnie metody tworzenia form... szczerze GRATULUJĘ Twórcy W miniony weekend mieli tam MO, to z tych zawodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi