Skocz do zawartości

LB HM Spinnerman

Rekomendowane odpowiedzi

Raz tak w jeden wieczór zrobiłem na szybkości ponad 10 sztuk, od zera do pierwszej warstwy klaru. Pomyślałem wtedy ku.wa jak będę tak cisnął to zbiję na tym fortunę. Nie zbiłem i nie cisnę bo za bardzo lubię wypoczynek :D Adam nie idź tą drogą hehehe

• Like 2

Woda dramatycznie niska. Dzisiaj pojechałem 70 km w dół rzeki na głębszy odcinek. Woda jak zupa ale przynajmniej wobler nie szoruje brzuchem dna :) Cienki działa. Wyszedł super wobler. Co prawda ryby dzisiaj nie złowiłem ale dwa fajne kontakty z boleslawami były i wieczorem coś zebrało Cienkiego splywajCego łukiem w rynnę. Ryba po braniu odrazu ruszyła w górę rzeki po czym zaczepiła plecionkę o coś leżącego na dnie powodując utratę nad nią kontroli i dalej wyciągając plecionkę. Zabawa zakończyła się na przetarciu pletki. Szkoda ryby i wobka. Mam nadzieję, że go pozbędzie.

Nocuję w aucie nad Bugiem i Rano desantuje ponton. Sorry za literówki ale piszę z telefonu z dziwnym słownikiem :)

• Like 2

Woda dramatycznie niska. Dzisiaj pojechałem 70 km w dół rzeki na głębszy odcinek. Woda jak zupa ale przynajmniej wobler nie szoruje brzuchem dna :) Cienki działa. Wyszedł super wobler. Co prawda ryby dzisiaj nie złowiłem ale dwa fajne kontakty z boleslawami były i wieczorem coś zebrało Cienkiego splywajCego łukiem w rynnę. Ryba po braniu odrazu ruszyła w górę rzeki po czym zaczepiła plecionkę o coś leżącego na dnie powodując utratę nad nią kontroli i dalej wyciągając plecionkę. Zabawa zakończyła się na przetarciu pletki. Szkoda ryby i wobka. Mam nadzieję, że go pozbędzie.

Nocuję w aucie nad Bugiem i Rano desantuje ponton. Sorry za literówki ale piszę z telefonu z dziwnym słownikiem :)

A jak ja już od dwóch miesięcy suszyłem Ci głowę nt Cienkiego to słuchać nie chciałeś

No niestety. Chętnie bym jeszcze połowił. Odcinek graniczny Bugu rządzi się swoimi prawami :( Pomimo,że po południu zgłaszałem na strażnicy pobyt, już miałem dwie kontrole. Jeden wojak na motorku cały czas siedzi w krzaczorach i mnie obcina... Myśli, że nie widzę jak jara fajki hehe Jak dzieci :)))

• Like 2

"Bravo Ty" Krystian. Po tygodniowym pobycie u Niemiaszkow wybrałem sie i ja wczoraj. Jednak zaliczyłem pierwsze boleniowe 0 od dłuźszego czasu. Jakies tam maluchy wychodzily do panica A wieczorno nocne cwaniaki nie reagował na panica zwykłego ani tego z Z. Walczymy w środę...

Jak tam u Was z ukleja? U mnie jakoś jak malo

Edytowane przez bartek19176

"Bravo Ty" Krystian. Po tygodniowym pobycie u Niemiaszkow wybrałem sie i ja wczoraj. Jednak zaliczyłem pierwsze boleniowe 0 od dłuźszego czasu. Jakies tam maluchy wychodzily do panica A wieczorno nocne cwaniaki nie reagował na panica zwykłego ani tego z Z. Walczymy w środę...

Jak tam u Was z ukleja? U mnie jakoś jak malo

U nas też nie jest kolorowo,trzeba się sporo napracować nad każdą rybą.

Spadku ilości boleniowego żarcia nie zauważyłem,jedynie przy tak dynamicznie zmieniającej się pogodzie raz jest bliżej powierzchni a innym razem schodzi dużo głębiej.

Pzdr

• Like 1

Wyłowione z poczty :)

Zdjęcia co prawda nie za piękne, ale zawody na żywej rybie, więc nie ma czasu na mycie rybek i pozowanie do zdjęć :)

Na uwagę zasługuje fakt, że takie wyniki na zawodach w dzisiejszych czasach to rzadkość, ryby są medalowe, złowił je starszy Pan łowiący trzeci raz w życiu bolenie i pierwszy raz na Panica :)

Czy może być lepszy prezent dla lurebiildingera? :)

post-52196-0-06969700-1467287799_thumb.jpg

post-52196-0-08882000-1467287813_thumb.jpg

post-52196-0-39108200-1467287827_thumb.jpg

• Like 7