spinnerman Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 O ja pitole, na zawodach taki wynik Adamie, mimo że odlewanki to nie moja bajka i odpychająco działają zwłaszcza te ostatnie metody tworzenia form... szczerze GRATULUJĘ Twórcy W miniony weekend mieli tam MO, to z tych zawodów? Dzięki. Nie wiem co to za zawody. Nie śledzę tych "imprez" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Rano pogoda na granicznym Bugu nie napawała optymizmem. Padało, pochmurno, wietrznie i 17 st. C. Próbowałem szukać głębiej rap, i z mikroprzykosy tworzacej się na skraju wyspywyjechały dwa takie sumki na RM 8 i RM 10 Trafił się też jeden zębaty około 60 cm. Bolki gdzieś wywiało Żona nazbierała wiaderko kurek w pobliskim zagajniku i zorko 5 zrobiła kilka zdjęć 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelec Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 hello jajecznica z kurek rano pewno bedzie, a ja oprócz kurek w tym roku nie wyjąłem nic ,moja Narew w tym roku nie darzy woda płynie brudna i coś jest nie tak ,ale sezon w toku i zobaczymy pozdro Adamie; 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Adam chyba o czymś zapomniałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Arek pamiętam, będziesz je miał Sam wiesz jak u mnie z czasem... Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 W oczekiwaniu na Cienkiego cd... Adaśko a o mnie pamiętałeś??? No i późniejszy przyłów 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Świeżo z frontu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 5 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 W oczekiwaniu na Cienkiego cd... Adaśko a o mnie pamiętałeś??? DSCN2323.JPGNo i późniejszy przyłów DSCN2322.JPG Świeżo z frontu Fajne rybki chłopy No Krystian, teraz to już chyba nic nie chcesz ulepszać w Panicu...? Łowi, że hej :D A u mnie dzisiaj tak to wiślana Barbórka się zameldowała 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Adam gratulacje. Miały być sumy a nie Barbary. ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 5 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 (edytowane) Adam gratulacje.Miały być sumy a nie Barbary. ☺Dzięki Sam Daniel widziałeś, że wąsy omijają mnie szerokim łukiem Muszę zacząć więcej pływać z fachowcami... Pocieszający jest jednak fakt, że Marek Sz. miał dzisiaj podobne wyniki do moich, więc się nie łamię hehe Edytowane 5 Lipca 2016 przez spinnerman 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Eeeee panie nowa elitka przetestowana!nie było problemu z podebraniem Barbary kij 2,9m z pływaka?,gratulacje za Barbarę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 No, tak. Na Wisłę kij marzenie  Do precyzyjnej prezentacji woblera np. Na rafie czy przelewie 2,9 spisuje się znakomicie, jednak przy łowieniu we dwóch na tak małej jednostce trzeba będzie rozejrzeć się za czymś max 2,4 i pewnie z tej samej serii Te nowe elitki nie są już tak przesztywnione. Szybko wchodzą w pelne ugiecie i pieknie kontroluja nagłe i bardzo silne zrywy walczacej ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 2,4 m to dużo i na jedną osobę na pokładzie. Jak dla mnie dwumetrowy patyk to ideał na łajbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 (edytowane) Dla mnie ideal to 2,9 Mówię oczywiście o łowieniu z reki na woblery. Np. przy dalekich dystansach Boleniówki nie zaprezentujesz prawidłowo tak krótkim kijem, a o łowieniu na rafach w ogóle nie ma mowy.Łowiąc we dwóch krótki kij wybrał bym tylko i wyłącznie do gum oraz dla własnego bezpieczeństwa samego kija. Ostatnio pływające po Bugu moja Elitka 2,9 do uncji dostała po łbie kijem kolegi i niby nic się nie stało ale następnego dnia szczytówka rozsypala się w drobny mak przy delikatnym szarpaniu woblera zaczepionego o nadbrzezna trawę Oj, zabolało heh Edytowane 6 Lipca 2016 przez spinnerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 (edytowane) "Jak dla mnie dwumetrowy patyk to ideał na łajbę." To zależy jakie ryby i jaką metodą chcesz łowić. Edytowane 6 Lipca 2016 przez krystiano1981r 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 "Jak dla mnie dwumetrowy patyk to ideał na łajbę." To zależy jakie ryby i jaką metodą chcesz łowić.I zależy jaka łajba!na pontonie stoisz nisko,ja w Romanie mam pokład słoneczny i stoję nad wodą 0,5m a to dużo daje,połów sandacza i dżerkowanie zdecydowanie kij 213cm ale łowienie na rzece bolków to już kij 2,7m a tym bardziej na panici tylko przy podbieraniu ryby kij trzeba sporo odchylać do tyłu i to jest niebezpieczny moment chyba że się łowi we dwóch 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 (edytowane) Adam kup sobie cos 2.40 do 30-35g pod bolka i będzie git. Ogarniesz i sandacza z opadu. Pod suma im krócej tym lepiej, ja mam 2.10. Edytowane 6 Lipca 2016 przez wujek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 9 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Z cyklu wyłowione z poczty. Poranny Panicożerca 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 9 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Paniczek w odświeżonym designie. Nowy kolorek, nowa łuseczka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Kiedy będzie dostępny ten panic ? Muszę się u siebie dobrać do bolków a widziałem,że panic potrafi zdziałać cuda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 9 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 (edytowane) Kiedy będzie dostępny ten panic ? Muszę się u siebie dobrać do bolków a widziałem,że panic potrafi zdziałać cuda...@kaczor, nie ma cudownych przynęt, za to bywają świetni wędkarze... Edytowane 9 Lipca 2016 przez spinnerman 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Adam, Ty już nic tam przy nim nie kombinuj, bo wszystko jest git Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Dzisiaj było fajnie dopóki nie wiało,jak zaczęło dmuchać to woda "zdechła"...Przez ten,krótki czas udało się wyholować dwie rybki i zaliczyć dwa pudła.Generalnie dzionek udany.Ps.Fotki jak zwykle spieprzyłem 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Ps.Fotki jak zwykle spieprzyłem Krystian wielu wędkarzy łącznie ze mną marzy , żeby mieć takie spieprzone fotki. Ty + woblery Adama = Mistrzostwo Świata 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 9 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Dzisiaj było fajnie dopóki nie wiało,jak zaczęło dmuchać to woda "zdechła"...Przez ten,krótki czas udało się wyholować dwie rybki i zaliczyć dwa pudła.Generalnie dzionek udany.Ps.Fotki jak zwykle spieprzyłem Kolego coś mi się tu opuszczasz... Gdzie te obiecane 80-taki?  Dobra myślę, że jak dojdą testowe Cieniasy, to się poprawisz Krystian wielu wędkarzy łącznie ze mną marzy , żeby mieć takie spieprzone fotki. Ty + woblery Adama = Mistrzostwo Świata Piotrze uwierz mi, że z nieba mu te bolenie nie spadają. Krystian naprawdę ciężko na te ryby pracuje, za co chwała i respect 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi