Skocz do zawartości

LB HM Spinnerman

Rekomendowane odpowiedzi

Adaśko,jedno z moich marzeń spełnione..... :lol:

Zeżarł Panica prowadzonego w opadzie z podbiciem do powierzchni.

post-51985-0-73377000-1468189143_thumb.jpg

post-51985-0-15105200-1468189170_thumb.jpg

post-51985-0-40669400-1468189151_thumb.jpg

• Like 27

Adaśko,jedno z moich marzeń spełnione..... :lol:

Zeżarł Panica prowadzonego w opadzie z podbiciem do powierzchni.

Aż mi się oddech zatrzymał :o . Sprawdziło się co mówiłem , Mistrzostwo Świata  :clappinghands: .

• Like 3

Dzięki wielkie,uważam jednak,że to i tak w większości zasługa Adama... :)

Ja byłem tylko operatorem wędki :ph34r:

I pomyśleć,że naszą znajomość zaczęliśmy kłótnią :doh:

Pamiętasz jeszcze Adaśko? :ph34r:

post-51985-0-55953200-1468190167_thumb.jpg

• Like 8

Wstaje pije kawę i mało się nie zaksztusiłem. Ja wczoraj od południa do polnocy samo przedszkole przecwiczylem A Ty mi z metrem wyjeżdżasz. Połowa powie że fotoszop A inni ze nie ma takich ryb. Wiesz cieszę się ze akurat na Ciebie padło. Bardzo na to załugujesz. Pozdrawiam Pytam tylko co dalej...

• Like 2

Krystian, przede wszystkim wielkie gratulacje!!! Ciężko pracowałeś na ten sukces od kilku sezonów.

Panowie rozmawiałęm wczoraj bezpośrednio po złowieniu tej ryby z Krystianem. Uwierzcie mi, że facet był w takich emocjach, że nie mogłem zrozumieć co do mnie mówi. Na rybach był z żoną która sprawnie i szybko zrobiła mu kilka zdjęć i ryba silna i zdrowa wróciła do wody Jak słusznie zauważył Melek ryba ma ponad 100 cm.

Z relacji Krystiana wynika, że rybę położył na środku miary która pokazała 101,5 cm. Niestety ryba zakryła całą miarę, więc szybko przesunął ją w celu odkrycia skali i wtedy ryba została przesunięta około 2 cm do przodu, co doskonale widać na zdjęciu.

A więc Panie i Panowie mamy NOWY REKORD POLSKI  długości Bolenia!!! :clappinghands: :clappinghands: :clappinghands:

ps. z tego co przekazał mi Krystian, będzie złożone oficjalne zgłoszenie do WŚ. Trzymajmy kciuki :good:

Edytowane przez spinnerman
  • Like 14

Mały off top

Czytam niektóre komentarze to pierdolca dostaje:

"Ciekawi mnie waga ryby w tej dlugosci , Rybka piekna i takie bolki zdarzaja sie zdecydowanie raz na jakis czas , nigdy nie mierzylem swoich ale wycholowanych najwiecej mialem 7.700 , i pewnie spokojnie ponad meter, ale mialem ryby zdecydowanie większe , jesli mi zdrowie pozwoli po powrocie do kraju z pewnoscia odswierzymy watek w temacie bolenie 100 + ) , serdeczne gratulacje."

Pewnie co tam metrówka Krystian to nic takiego ja i tak miałem wieksze...

Następny:

"Brawo i wreszcie jest dowód, sam byłem świadkiem połowu bolenia 106 cm, na Odrze w okolicy Siekierek, ale nie wielu wierzyło" Moje mety pali a tak lubię spokój... ale co tam walcie do mnie metrowki same na brzeg wyskakuja

Jeszcze raz wybaczcie ale musiałem to wyżygać. Mega mnie nosi po takich postach

• Like 1

Spoko Bartek, na mientko :) Ludzie lubią se pogadać , pomarzyć etc. Taki nasz wędkarski folklor :))) To tak jak z tym złotym koniem z "Konopielki" - wszyscy wiedzieli, że tam jest tylko nikt go nie widział ;) A ja tam lubię posłuchać gawędziarzy - mitomanów :) Przynajmniej jest wesoło :))))))

• Like 8

Panowie w odpowiedzi na priv. i powyższe posty.

Nie będzie żadnego podnoszenia cen woblerów i dymania ludzi na kasę tylko dlatego, że jest na coś w danym momencie popyt. Brzydzę się takimi praktykami i na pewno nie będę ich stosował, tym bardziej na Forum, szacunek do innych Kolegów jest dla mnie sprawą priorytetową.  Nie zejdę też z jakości robionych woblerów a więc nie będzie w ofercie jakichś zawrotnych ilości woblerowych bubli. Cieszę się niezmiernie, że ryba na rekord Polski, a może nawet i świata :D  zostałą złowiona na przynętę którą wymyśliłem i dopracowałem wspólnie z Krystianem i wiem, że w głównej mierze jest to jego sukces. Mi tylko pozostaje być dumnym, że moim serdecznym Kolegą jest tak znakomity wędkarz.

Natomiast, co do samych woblerów; napewno dalej coś tam będę dłubał, bo po prostu to lubię, ale są na tym świecie ważniejsze rzeczy do robienia...

FREEDOM !!!

post-52196-0-53926000-1468319248_thumb.jpg

• Like 26

Szanowny Panie Spinnerman,

chciałbym kupić  woblerki  bardzo proszę o informację gdzie i jak mogę to zrobić :) Może być wersja bez kółek i kotwiczek - sam se uzbroję. Przepraszam, że tak w wątku autorskim wyskakuję ale trudno mi znaleźć informacje odnośnie możliwości nabycia tych woblerków a podejrzewam że Pana odpowiedź na moje pytanie dla wielu Kolegów będzie interesująca,

dziękuję i pozdrawiam.

Szanowny Panie Spinnerman,

chciałbym kupić dwa takie woblerki bardzo proszę o informację gdzie i jak mogę to zrobić :) Może być wersja bez kółek i kotwiczek - sam se uzbroję. Przepraszam, że tak w wątku autorskim wyskakuję ale trudno mi znaleźć informacje odnośnie możliwości nabycia tych woblerków a podejrzewam że Pana odpowiedź na moje pytanie dla wielu Kolegów będzie interesująca,

dziękuję i pozdrawiam.

Sprzedam panu z drugiej ręki.

Nowe 17 razy nad wodą. Popatrzyly i tyle nie pływały.

Dodam czujnik brań i koszyk do metody.

Jeżeli nie jest problemem nie wystawie faktury zus.

Są mega łowne miałem na nie 256 boleni.

Zapraszam do licytacji cena 123 pln