krystiano1981r Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Adaśko,jedno z moich marzeń spełnione..... Zeżarł Panica prowadzonego w opadzie z podbiciem do powierzchni. 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Adaśko,jedno z moich marzeń spełnione..... Zeżarł Panica prowadzonego w opadzie z podbiciem do powierzchni. Aż mi się oddech zatrzymał . Sprawdziło się co mówiłem , Mistrzostwo Świata . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Dzięki wielkie,uważam jednak,że to i tak w większości zasługa Adama... Ja byłem tylko operatorem wędki I pomyśleć,że naszą znajomość zaczęliśmy kłótnią Pamiętasz jeszcze Adaśko? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Ja pierdziu. Czy ja tam widzę 99cm? A moze metr? Bo widać ze przód ciut wystaje. Jaki kaban. Gratulacje młody Powiem jeszcze raz - ja pierdziuuu PozdrM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Wstaje pije kawę i mało się nie zaksztusiłem. Ja wczoraj od południa do polnocy samo przedszkole przecwiczylem A Ty mi z metrem wyjeżdżasz. Połowa powie że fotoszop A inni ze nie ma takich ryb. Wiesz cieszę się ze akurat na Ciebie padło. Bardzo na to załugujesz. Pozdrawiam Pytam tylko co dalej... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Nie wiem co napisać. Przychodzi mi tylko do głowy... Szacunek! Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 11 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 (edytowane) Krystian, przede wszystkim wielkie gratulacje!!! Ciężko pracowałeś na ten sukces od kilku sezonów.Panowie rozmawiałęm wczoraj bezpośrednio po złowieniu tej ryby z Krystianem. Uwierzcie mi, że facet był w takich emocjach, że nie mogłem zrozumieć co do mnie mówi. Na rybach był z żoną która sprawnie i szybko zrobiła mu kilka zdjęć i ryba silna i zdrowa wróciła do wody Jak słusznie zauważył Melek ryba ma ponad 100 cm.Z relacji Krystiana wynika, że rybę położył na środku miary która pokazała 101,5 cm. Niestety ryba zakryła całą miarę, więc szybko przesunął ją w celu odkrycia skali i wtedy ryba została przesunięta około 2 cm do przodu, co doskonale widać na zdjęciu.A więc Panie i Panowie mamy NOWY REKORD POLSKI długości Bolenia!!! :clappinghands: ps. z tego co przekazał mi Krystian, będzie złożone oficjalne zgłoszenie do WŚ. Trzymajmy kciuki Edytowane 11 Lipca 2016 przez spinnerman 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 O Paaaaaanie... Szok! Gratuluję dla łowcy i twórcy!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelec Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Krystian pozamiatał szacun dla kolegi za umiejętności połowu boleni i graty za nowy rekord poski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Metrowy Boleń szok :-D jednak magiczna cyfra przekroczona :-) gratulacje!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Graty Krystian. Szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Rekord Polski na pewno a nie wiem czy nie rekord Świata. Nie widziałem bolenia 100+. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Krystian, w tym roku tyle ich złowiłeś, że rekordowa sztuka była tylko kwestią czasu.Szczerze gratuluję i życzę jeszcze większego! PS. Przydały by się ładniejsze fotki. Musisz mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Krystian- wielkie gratulacje Adam- odłóż mi parę obiecanych panicow przed hurtowym naplywem fanów 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Gratulacje dla Bolenia,że sobie upatrzył Krystiana bo z kim innym to mógłby marnie skończyć... dość żartów-jeżeli 100+ wyjęte to ile miały te co się spięły?!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Krystian gratulacje dobry operator z ciebie. Ale gratulacje również dla twórcy skutecznego woba. Super team panowie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Szacun dla łowcy.Chyba trzeba zamówić wreszcie jakieś paniki zanim cena skoczy ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Mały off top Czytam niektóre komentarze to pierdolca dostaje:"Ciekawi mnie waga ryby w tej dlugosci , Rybka piekna i takie bolki zdarzaja sie zdecydowanie raz na jakis czas , nigdy nie mierzylem swoich ale wycholowanych najwiecej mialem 7.700 , i pewnie spokojnie ponad meter, ale mialem ryby zdecydowanie większe , jesli mi zdrowie pozwoli po powrocie do kraju z pewnoscia odswierzymy watek w temacie bolenie 100 + ) , serdeczne gratulacje."Pewnie co tam metrówka Krystian to nic takiego ja i tak miałem wieksze...Następny:"Brawo i wreszcie jest dowód, sam byłem świadkiem połowu bolenia 106 cm, na Odrze w okolicy Siekierek, ale nie wielu wierzyło" Moje mety pali a tak lubię spokój... ale co tam walcie do mnie metrowki same na brzeg wyskakujaJeszcze raz wybaczcie ale musiałem to wyżygać. Mega mnie nosi po takich postach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 11 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Spoko Bartek, na mientko Ludzie lubią se pogadać , pomarzyć etc. Taki nasz wędkarski folklor )) To tak jak z tym złotym koniem z "Konopielki" - wszyscy wiedzieli, że tam jest tylko nikt go nie widział A ja tam lubię posłuchać gawędziarzy - mitomanów Przynajmniej jest wesoło ))))) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Panowie w odpowiedzi na priv. i powyższe posty.Nie będzie żadnego podnoszenia cen woblerów i dymania ludzi na kasę tylko dlatego, że jest na coś w danym momencie popyt. Brzydzę się takimi praktykami i na pewno nie będę ich stosował, tym bardziej na Forum, szacunek do innych Kolegów jest dla mnie sprawą priorytetową. Nie zejdę też z jakości robionych woblerów a więc nie będzie w ofercie jakichś zawrotnych ilości woblerowych bubli. Cieszę się niezmiernie, że ryba na rekord Polski, a może nawet i świata zostałą złowiona na przynętę którą wymyśliłem i dopracowałem wspólnie z Krystianem i wiem, że w głównej mierze jest to jego sukces. Mi tylko pozostaje być dumnym, że moim serdecznym Kolegą jest tak znakomity wędkarz.Natomiast, co do samych woblerów; napewno dalej coś tam będę dłubał, bo po prostu to lubię, ale są na tym świecie ważniejsze rzeczy do robienia... FREEDOM !!! 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Dodam od siebie. Woblery 1 klasa.Jednak łowi wędkarz nie wobler. Adam szacunek dla ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Szanowny Panie Spinnerman, chciałbym kupić woblerki bardzo proszę o informację gdzie i jak mogę to zrobić Może być wersja bez kółek i kotwiczek - sam se uzbroję. Przepraszam, że tak w wątku autorskim wyskakuję ale trudno mi znaleźć informacje odnośnie możliwości nabycia tych woblerków a podejrzewam że Pana odpowiedź na moje pytanie dla wielu Kolegów będzie interesująca, dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Szanowny Panie Spinnerman, chciałbym kupić dwa takie woblerki bardzo proszę o informację gdzie i jak mogę to zrobić Może być wersja bez kółek i kotwiczek - sam se uzbroję. Przepraszam, że tak w wątku autorskim wyskakuję ale trudno mi znaleźć informacje odnośnie możliwości nabycia tych woblerków a podejrzewam że Pana odpowiedź na moje pytanie dla wielu Kolegów będzie interesująca, dziękuję i pozdrawiam.Sprzedam panu z drugiej ręki.Nowe 17 razy nad wodą. Popatrzyly i tyle nie pływały.Dodam czujnik brań i koszyk do metody.Jeżeli nie jest problemem nie wystawie faktury zus.Są mega łowne miałem na nie 256 boleni.Zapraszam do licytacji cena 123 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Dziękuję ale wyznaję zasadę, że kupuję u źródła a nie u pośredników i chciałbym się dowiedzieć jak to mogę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Dziękuję ale wyznaję zasadę, że kupuję u źródła a nie u pośredników i chciałbym się dowiedzieć jak to mogę zrobićAleż będzie jak u źródła. Mieszkam niedaleko więc nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi